Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??

MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..

Gönlünün razi olup olmamasina birsey diyemeyecegim. Ama yigidi öldür, hakkini yeme lütfen. Özkan Sümer hiç birsey yapmamissa bile 2 yil teknik direktörlük yaparak bu takimi sampiyon yapmistir. Sirf bu yüzden bile saygiyi hak ediyor olmali dimi.

Birde Özkan Sümer'i sevenlerin onu desteklemesi kadar dogal ne olabilir ki. Ben Albayrak ismini, hep yolsuzluklarda duydum. Kesinlesmis bir cezasi yok benim bildigim ama. Yine de yarin üzerinde spekülasyon üretilebilecek bir baskana da sicak bakamiyorum. Onun siyasi görüsü çokta önemli degil. Biz burada Atay Aktug'un gözyaslarina bile "Timsah Gözyasi" dedik. Yarin, alinacak bir basarisiz yada basarili sonuçta basin önümüze koymaz mi Albayrak'in tozlu dosyalarini.Edited by: kutoz

Yorum

• nuri albayragin listesinde hikmet onur varmis..o adam bizde mehmet ali
      yilmaz döneminde as baskanlik yapmadimi.batirdilar bizi..onursal baskan
      iyi niyetli davranmis olabilir ama digerleri klubu soyup sogana
      cevirdiler basta hikmet onur..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Olmayacak isler yüzünden tartismanizin bir anlami yok. Buyrun bizim sitemizden bir haber:

Kulübümüzün yaklasan seçimli olagan genel kurulu için bugün Iskender Önal ile Nuri Albayrak baskan adayliklarini açikladilar. Adaylardan Iskender Önal kulübümüzün Divan Yönetim Kurulu Baskanligi?na bir yaziyla basvururken, Nuri Albayrak da düzenledigi basin toplantisiyla kararini kamuoyuna bildirdi.

Kulübümüzün 10-11 Aralik 2005 tarihlerinde yapilacak çogunluk aranan Seçimli Olagan Genel Kurulu?nda baskanliga adayligini koymak isteyen üyelerimizin basvuru haklari bu aksam 18.00 itibariyla sona erdi.

Ailemizde 3 tane oyumuz var ve maalesef ki ilk defa bu sefer oy kullanmak istemiyoruz. Çünkü bu oyu almayi hak edecek bir aday göremiyoruz.

Adi net, rengi koyu ve niyeti ortada bir baskan adayinin çikmadigini düsünüyorum. Gazamiz mübarek olsun! Yarindan sonra seçim var kimsenin plani, programi belli degil, herkes liste pesinde kosuyor. Yazik!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
          İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??

MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..

Özkan Sümer neden 2000 kongresinde aday oldu?

Neden baska kimse çikmadi da Özkan Sümer çikti o dönem...

2000 kongresi bir milattir Trabzonspor için...O gün "ben de varim" diyebilen tek isim Özkan SÜmer'dir...O dönemde hacizlerle, onursal baskanin koydurdugu temliklerle savasan Atay Aktug'a tertemiz bir kulüp devreden Özkan Sümer'dir...Yalan midir bu da?

Karsilik olarak ne kazanmistir Özkan Sümer?..Trabzonspor üzerinden rant mi saglamistir? Saglamissa nerede nesi vardir?..O halde bu adam bunca yükün altina giren bir "manyak"tir..Ya da bu adam gerçek bir Trabzonsporludur...Bu adam ne manyaktir, ne rantci...Trabzonspor'ludur...Kimseye tartistirilmayacak kadar çok...Günün 3/4'ünü kulüpte geçirecek kadar çok, bir minik takim idmanini dahi "yeni bir yetenek gelir mi" düsüncesiyle kaçirmayacak kadar çok...

Salih Erdem senin tezini dogrular.Bir dost sohbetinde ''Özkan'dan baska biri yok muydu,niye sahip çikmadiniz takima?'' seklinde sitem edenlere Salih Erdem ''-Baska deli çikmadi aramizdan'' tarzinda bir cevapla karsilik vermistir..

Baskanimiz Süleyman Restoran'da verdigi dost toplantilarinda herhalde kulübün gelecegini ele aliyordu arkadaslariyla.Faturalar Trabzonspor'a kesildigine göre...

Özkan Sümer o kadar Trabzonsporludur ki takim samsun deplasmaninda küme düsmemeye çirpinirken gününün 3/4'ünü geçirdigi tesislerde tenis oynamaktadir kendisi..

Demem o ki,gel özkan sümer kurtar bizi...

@kutoz

abi teknik direktörlük dönemi ile ilgili saygiyi hak ediyodur tabii ki.yasim geregi sadece okuduklarimdan biliyorum..Edited by: oflee61
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• @simal yildizi

"17.12.2005 Cumartesi günü saat 10.00'da baslayacak olan çogunluk aranmayan Olagan Genel Kurul toplantisinda baskan ve yönetim kurulu adaylik basvurusu için, bildirilen üye sayisinin (150) onayli imzalari da ekte olmak kosuluyla en geç 15.12.2005 Persembe günü saat 10.00'a kadar yapilmasi gerekmektedir."

-----------

AMESPACE PREFIX = O />diyecegim o ki yeni adaylar çikabilir...

belirttigin haberi "aday olma süresi doldu" maksadiyla yazdigini düsünerek bu alintiyi yaptim...yanlis anladiysam özür...

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
              @kutoz

abi teknik direktörlük dönemi ile ilgili saygiyi hak ediyodur tabii ki.yasim geregi sadece okuduklarimdan biliyorum..

Anladim, sende haklisin. Ama birilerinin Özkan Sümer'i desteklemesini de kabul etmek gerek. Sen Albayrak'i destekliyorsun, ben saygi duyuyorum senin tercihine. Sen neden, ille de Özkün Sümer "kaka" bir adamdir, bize uymaz türünden bir muhalefet sergileme çabasindasin anlayamadim. Birak insanlar istedigini desteklesin. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Çünkü bu muhabbet uzar gider böyle.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                @kutoz

abi teknik direktörlük dönemi ile ilgili saygiyi hak ediyodur tabii ki.yasim geregi sadece okuduklarimdan biliyorum..

Anladim, sende haklisin. Ama birilerinin Özkan Sümer'i desteklemesini de kabul etmek gerek. Sen Albayrak'i destekliyorsun, ben saygi duyuyorum senin tercihine. Sen neden, ille de Özkün Sümer "kaka" bir adamdir, bize uymaz türünden bir muhalefet sergileme çabasindasin anlayamadim. Birak insanlar istedigini desteklesin. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Çünkü bu muhabbet uzar gider böyle.

bu arada albayrak destekçisi de degilim körü körüne.sadece mevcut adaylar içinden en makulu o gibi geldi bana.

özkan sümer'le ilgili ise çok kinciyim,neden ben de bilmiyorum.belki de o dönemdeki sportif durum nedeniyle..[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Valla ne yapacagimizi sasirtti bu TRABZONSPOR sevgisi bize..[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Edited by: oflee61
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ibre Nuri Albayrak'a dönmüstür. Atay Aktugu destekleyenler kimlere oy verecek, Osman Abonoz'un, Hüsnü Hayali'nin baskan olmasi için imza toplamaya çalisanlar , adayliklari açiklama duruma gelenler bügüne kadar. simdibu iki adaydan hangisine yönelecekler.

katilim çok az olma durumu kuvvetle muhtemeldir. tepki olarak.Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Arkadaslar biliyorum çogunluk saglanamazsa bu sürecin tekrar isleyecegini ama bunun olmasini "bu iki adayi da desteklemesem de" istemiyorum. Artik su kongre süreci bir an önce yasanmali ve tek vücut bir yönetim is basina gelmelidir.

Bu arada burada uzun uzun hikaye yazip da polemige girmek istemiyorum ama kendi tavrimi net olarak söyleyeyim:

Özkan Sümer aday olursa: Bizden 3 oy!
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• @ oflee61

Trabzonspor'a sahip çikmanin, birseyler yapabilme çabasinin karsiligi "DELILIK"se kabulümdür...Dünyanin en büyük delisi Özkan Sümer'dir...Keske öyle bir kaç delimiz daha olsa...

Dost toplantilari vs. gelince...Isi bu kadar basite indirgemene üzüldüm...Kulübü ziyarete gelen bir misafiri vs. kulp adina yemege götürmek kulübe ihanet midir?...Ihanet olsun hadi...Ama bugüne kadar yapilan en hafif ihanettir bu...Oldugunu da nereden biliyorsan artik?

Bir de tenis konusu...Dogrudur Özkan Hocam tenis sporuna karsi oldukça ilgilidir...Ve tenis maçini Samsun maçina tercih etmistir...Vay be...Bu da dogrudur...Satmis kulübü Özkan Hocam...

Kulaktan dolma bu tür bilgilerle ki dogrulugu veya yanlisligi halinde Özkan SÜmer hakkinda karar vermemize, düsünce sahibi olmamiza katki saglamayacak bilgilerdir bunlar; Özkan Sümer'in Trabzonsporlulugunu dahi tartisalacak duruma getirmeni hayretler içersinde izliyorum...

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

@ oflee61

Trabzonspor'a sahip çikmanin, birseyler yapabilme çabasinin karsiligi "DELILIK"se kabulümdür...Dünyanin en büyük delisi Özkan Sümer'dir...Keske öyle bir kaç delimiz daha olsa...

Dost toplantilari vs. gelince...Isi bu kadar basite indirgemene üzüldüm...Kulübü ziyarete gelen bir misafiri vs. kulp adina yemege götürmek kulübe ihanet midir?...Ihanet olsun hadi...Ama bugüne kadar yapilan en hafif ihanettir bu...Oldugunu da nereden biliyorsan artik?

Bir de tenis konusu...Dogrudur Özkan Hocam tenis sporuna karsi oldukça ilgilidir...Ve tenis maçini Samsun maçina tercih etmistir...Vay be...Bu da dogrudur...Satmis kulübü Özkan Hocam...

Kulaktan dolma bu tür bilgilerle ki dogrulugu veya yanlisligi halinde Özkan SÜmer hakkinda karar vermemize, düsünce sahibi olmamiza katki saglamayacak bilgilerdir bunlar; Özkan Sümer'in Trabzonsporlulugunu dahi tartisalacak duruma getirmeni hayretler içersinde izliyorum...

kutoz abimin dedikleri gibi bunlar benim sahsi görüslerim.kulaktan dolma daha neler var da yazmiyorum,bunlar net olarak duyduklarim.

mesela,sahis olarak ben SAMSUN-TRABZON maçi esnasinda tenis oynayamam ne kadar çok sevsem de(dönem itibariyla hatirlarsiniz,kürsat çizgiden topu çikarmasa neler olacakti kimbilir..)

neyse uzatmanin anlami yok,hepimiz TRABZONSPOR'umuzun iyiligini istiyoruz ona süphe yok,ondan bu kadar hararetliyiz..

Yorum

• forumun ana sayfasina Trabzonspor'un baskani olarakhangi adayi görmek istiyorsunuz diye bir anket açilmasini öneriyorum.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                            forumun ana sayfasina Trabzonspor'un baskani olarakhangi adayi görmek istiyorsunuz diye bir anket açilmasini öneriyorum.

Güzel fikir ama adaylar henüz netlesmedi. Malum 15'ine kadar adaylarin açiklama sansi var. Biz baskanlik seçiminde "Geleneksel" bir tavir olusturamadigimiz için, son gün bile aday çikabilir. Hal böyle olunca, anket ne kadar amacina ulasir.

Özünde konuyu bu kadar uzatmanin da mantigi yok. Baslik belli; "Sizce baskanimiz kim olmali? Yazip geçmis olsak, bu tartismalar da uzamayacaktir. Ama nedense, kim bir isim zikretmisse, o ismi begenmeyenler kendi fikrini açiklamak yerine, yorum yapmayi tercih ediyor.

Not: Buna bende dahilim, gaza geliyorum çünkü zaman zaman [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: kutoz

Yorum

• "Hazret" daha baskan olmadan polemik konusu oldu. Bir de aday olsa, hatta-kazara-baskan olsa dusunun olacaklari.

"Hazreti" tartisan arkadaslara tavsiyem birazcik arsiv arastirmasi yapip rahmetli Mehmet Tan`in kendisiyle ilgili kiymetli fikriyatini okumalaridir.

Gecmiste yasananlari cabuk unutuyoruz vesselam... ne de olsa hafiza-i beser nisyan ile malum!
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• arkadaslar

gündeme kisa bir mola son dakika haberler bölümüne bakiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim