ya bu özkan sümerin istifa etme nedenini hatirliyoruz..dimi"trabzonsporu hakli konumda iken koruyamadigim icin istifa ediyorum "gibi biseydi simdi ne oldu peki??acikcasi syn sümer aday olursa gözümde cok küçülücek yazik istemedigi birisi aday oluyo diye aday olucak adam yazik cok yazik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Özkan Sümer laflari dolasir oldu. Allah yazdiysa bozsun... Neden Öskan Sümer? Eger Özkan Sümer aday olursa iste o zaman kongreye siyaset bulasir CHP'lilerin destekledigi ayyas Özkan ile AKP'lilerin destledigi Nuri gelde çik simdi isin içinden...
Bazilari herhalde hala anlamak istemiyor. Nuri Albayrak sampiyonluk vaad ediyor bunun için gücümüzde var lobimiz de var diyor. Ben daha önce sampiyonluk vaad eden bir aday görmedim. Atay Aktug bile sampiyonluk vaad ediyorum diyemedi dünya kulübü olacaz diye uçuk kaçik laflar ediyordu. Sampiyon olmadan nasil dünya kulübü olacaksak o da ayri bir konu...
Nuri Albayrak adayligini açikliyor yapacaklarini siraliyor, Özkan Sümer'i aday olarak göstermek isteyenler Trabzonspor'u mu düsünüyorlar yoksa Nuri Albayrak kasisina bir deli daha çikaralim derdindemidirler. Bunlarin Trabzonspor'u felan düsündügü yok... Adamlarin derdi kulüp bizim tekelimizden çikmasin...
Trabzonspor agalayip gidenlerin cani sikiinca geri gelecegi bir kulüp degildir. Özkan Sümer aday olursa bütün güvenirligini kaybeder. Ruhsuz çapsiz bir baskani Trabzonspor'da görmek istemiyorum. Özkan Sümer iyi bir futbol adami olabilir ancak kulüp yönetmek kendisine 10 gömlek büyük geliyor. Trabzonspor'a kimse cebinden para vermeyecek kisilerin tekeline girmeyecek diye çapulcu çulsuzlara mi kalacak. Para yoksa transferde yok transfer yoksa basarida yok. Iki sene boyunca bunu görmedik mi hala.
Federasyon'da istifa karari aldi ve Mehmet Ali Yilmaz gelecek gibi yine bütün karar mekanizmalarini ele geçiriyoruz. Eger düsündügüm gibi olursa Trabzonspor bir iki sene içerisinde sampiyon olur. Ancak Özkan'larla Önal'lar la olacak is degil bu... Özkan'i çok seven varsa Sümer Balik Restorantinin adresini telefonunu veriyim oturun muhabbet edin Trabzonspor'a bulastirmayin artik bu adami.. Bir daha düsmemeye oynayan bir Trabzonspor görmek istemiyoruz.
Ayrica sabah Günebakis gazetesi aldim. Altug Atalay gazeteden ayrilinca Özkan Sümer köpegi Adnan Sungur spor servisine geldi. Yaptigi haberleri gözlemliyordum bir süre. Malesef bu gazete benim için bitmistir....Edited by: EmorfoBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Özakn sümer aday olmaz insallah.daha önce birakip gitti,simdi geri dönecekmis ohh ne güzel yaaa.Haksizliga ugramissa mücadele etseydi.kesinlikle ama kesinlikle baskan olmamasi gereken bi adam.Burdan söylüyorum klübü 50 yil geriye götürür.Para yok,güç yok.neymis efendim klübün yapgisini iyi biliyomus.eger bu iyi transfer yapmasini ve sampiyon olmamizi saglikcaksa buyursun gelsin.Ama adayligini açiklarsa bence çok çok yanlis olur.Insallah ta seçilemez.MİMOZA
Yorum
-
amorfo söylediklerine tamamen katiliyorummm...özkan sümerin zaten futbol bilgisini tartisan yok özkan sümer maydan da albayraktanda futbol bilgisinin fazla oldugu tartisilmaz..ama kulüp yönetmek baska bir seydir.aziz yildirim futbolun F sinden anlamaz ama Fenerbahce'^yi ne duruma getirdigi ortada madem futbol bilgisi iyi teknik direktörlüge devam etsin yada trabnsfer komitesinde görev alsin.Nedir bu trabzonspora baskan olma meraki???İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Özkan Sümer laflari dolasir oldu. Allah yazdiysa bozsun... Neden Öskan Sümer? Eger Özkan Sümer aday olursa iste o zaman kongreye siyaset bulasir CHP'lilerin destekledigi ayyas Özkan ile AKP'lilerin destledigi Nuri gelde çik simdi isin içinden...
Bazilari herhalde hala anlamak istemiyor. Nuri Albayrak sampiyonluk vaad ediyor bunun için gücümüzde var lobimiz de var diyor. Ben daha önce sampiyonluk vaad eden bir aday görmedim. Atay Aktug bile sampiyonluk vaad ediyorum diyemedi dünya kulübü olacaz diye uçuk kaçik laflar ediyordu. Sampiyon olmadan nasil dünya kulübü olacaksak o da ayri bir konu...
Nuri Albayrak adayligini açikliyor yapacaklarini siraliyor, Özkan Sümer'i aday olarak göstermek isteyenler Trabzonspor'u mu düsünüyorlar yoksa Nuri Albayrak kasisina bir deli daha çikaralim derdindemidirler. Bunlarin Trabzonspor'u felan düsündügü yok... Adamlarin derdi kulüp bizim tekelimizden çikmasin...
Trabzonspor agalayip gidenlerin cani sikiinca geri gelecegi bir kulüp degildir. Özkan Sümer aday olursa bütün güvenirligini kaybeder. Ruhsuz çapsiz bir baskani Trabzonspor'da görmek istemiyorum. Özkan Sümer iyi bir futbol adami olabilir ancak kulüp yönetmek kendisine 10 gömlek büyük geliyor. Trabzonspor'a kimse cebinden para vermeyecek kisilerin tekeline girmeyecek diye çapulcu çulsuzlara mi kalacak. Para yoksa transferde yok transfer yoksa basarida yok. Iki sene boyunca bunu görmedik mi hala.
Federasyon'da istifa karari aldi ve Mehmet Ali Yilmaz gelecek gibi yine bütün karar mekanizmalarini ele geçiriyoruz. Eger düsündügüm gibi olursa Trabzonspor bir iki sene içerisinde sampiyon olur. Ancak Özkan'larla Önal'lar la olacak is degil bu... Özkan'i çok seven varsa Sümer Balik Restorantinin adresini telefonunu veriyim oturun muhabbet edin Trabzonspor'a bulastirmayin artik bu adami.. Bir daha düsmemeye oynayan bir Trabzonspor görmek istemiyoruz.
Ayrica sabah Günebakis gazetesi aldim. Altug Atalay gazeteden ayrilinca Özkan Sümer köpegi Adnan Sungur spor servisine geldi. Yaptigi haberleri gözlemliyordum bir süre. Malesef bu gazete benim için bitmistir....
Yorum
-
esTeban
Özkan Sümer Futbol A.S'nin basina geçmek istedigine dair iddialar basinda yer almisti.
Artik herkes biliyorki Trabzonspor baskanligina gelecek olan kisi Enkaz devraldik diyemeyecek, sampiyonluk sözü vermiyorum diyemeyecek, taraftar sabirli olsun.camia bize destek olsun klise kelime ve cümleler kullanamayacak.
Özkan Sümer'den yardim isteyecek duruma geldik, ne günlere kaldik.
bu biraz M.Ali Yilmaz'a gel baskan, tekrar Trabzonspor'un basina Geç demekle ayni yönlü düsünçelerdir.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..
Gönlünün razi olup olmamasina birsey diyemeyecegim. Ama yigidi öldür, hakkini yeme lütfen. Özkan Sümer hiç birsey yapmamissa bile 2 yil teknik direktörlük yaparak bu takimi sampiyon yapmistir. Sirf bu yüzden bile saygiyi hak ediyor olmali dimi.
Birde Özkan Sümer'i sevenlerin onu desteklemesi kadar dogal ne olabilir ki. Ben Albayrak ismini, hep yolsuzluklarda duydum. Kesinlesmis bir cezasi yok benim bildigim ama. Yine de yarin üzerinde spekülasyon üretilebilecek bir baskana da sicak bakamiyorum. Onun siyasi görüsü çokta önemli degil. Biz burada Atay Aktug'un gözyaslarina bile "Timsah Gözyasi" dedik. Yarin, alinacak bir basarisiz yada basarili sonuçta basin önümüze koymaz mi Albayrak'in tozlu dosyalarini.
kutoz ben senin yazdiklarini devamli okurum bi çok konuda seninle hemfikirim fakat albayrak'i küçük görme gerçekten hatri sayilir kadar büyük bi is adami medyanin basari ve ya basarisizlik konusunda her firsatta üstüne atliyacagindan ben süpeliyim bir zamanlar bunlari yapan kartel medya boyunun ölçüsünü fazlasiyla aldi,,
diger yorumlara baktigimiz zaman biraz acimasiz elestiri oldugu kanisindayim,bizler trabzonspor'a gönül veren insanlariz ve bu sitede bi çok üye yanlis hatirlamiyorsam 77 kadar üye ayni zamanda trabzonspor kulübü üyesi,bu arkadaslar yorumlarini yaparken daha dikkatli olmalilar ve biz camiyamiza hep destek olursak bir yerlere gelebiliriz,
ayrica bir trabzonspor üyesi ve forum tarafindan çok sevilen bir kardesimin genel kurulda oy kullanmicam demesi beni fazlasiyla üzdü kendisinin seçimidir fakat etik bulmuyorum,,Edited by: coachAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
Tahminimce Nuri Albayrak seçime tek basina girer .Iskender Önal(Faruk Özagin ortagi ) kesinlikle çekilecektir adayliktan .Özkan Sümerin de Trabzonspor AKP iktidarina teslim olmasin düsüncesiyle aday olacagini zannetmiyorum.Çünkü Özkan Sümer de anladi bu iktidar varken kendi baskanliginda sportif basari çok zor.Hersey sportif mi?HAYIR.ama artik taraftarimizin basarisizligi kaldirmaya tahammülü olmadigini Özkan Sümer de çok iyi biliyor iste bu yüzden de Nuri Albayragin tek basina seçime girip kazanacagini düsünüyorum.Tabi ki Özkan Sümere muhaliflerdençok büyük bir baski gelecegi çok açik..
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
Özkan Sümer ve Ahmet Agaoglu'nun aday oldugu kongre dönemine biraz bakiniz.
Baskanlikseçimini kaybeden Özkan Sümer , baskanlikseçimini kazanan Ahmet Agaoglu.
seçimi listesi kazanan Özkan Sümer
sizce hangisi baskan olmaliydi. Ahmet Agaoglu bu yönetim kurulu ile rahat çalisma imkani varmiydi. yapilmasi gereken yeni bir kongre idi.
Özkan Sümer'e sadece Nuri Albayrak ismi nedeniyle baskanlik adayligini açiklamasi teklif ediliyorsa bir seylerin sorgulanmasi gerekir. Özkan Sümer Trabzonspor Baskanligi olabilecek tek kisimidir. Trabzonspor camiasinda baskan adayi yok mu.
Iskender Önal ve Nuri Albayrak ismi, Özkan Sümer ismine göre dogru isimlerdir. Özkan Sümer'in Aday olus Sekli çok yanlistir.( adayligini açiklarsa )
Öncelikle gece verdiginyanit için tesekkür ederim?
Senin Sn ÖZkan SÜMER in muhtemel adayligini açiklama biçimini begenmemen de dogrudur.Ama Sn Iskender ÖNAL Sn Nuri ALBAYRAK aday olma biçimleride ne kadar dogrudur?
Iskender ÖNAL in Hayrettin HAcisalihogluna aday olmayacagim sen varsan ben adayim deyipte sonra baskilara dayanamayip aday oldum demesi ne kadar dogrudur?Bu uslüp ne kadar tutarlidir?Kaldiki sn Hayrettin Hacisalihoglunun çeliliyorum ama Iskender Önal lehine degil demesi. Niye çekiliyor dedirtmeye gelmiyormu ne olduda çekildiki?
Biliyorum Sn Nuri ALBAYRAK parali Baskan adayimizdir.Parali Baskan Adayi olan Nuri ALBAYRAK Trabzona son gün geliyor ziyaretlerde bulunuyor ve Adayim açiklamasi yapiyor.Onun adinaadaylik islerini TRabzonda birileri yürütüyor.
Aday olma sekillerine bakildiginda elinde projesi olan ekibim budur bu isleri su sekilde yapacagim vizyonum budur. diyen birisi hala çikmadi. Bu nedenle TS de aday olma sekilleri bana görede hiç biri sik degil.Bu nedenle Sn Sümer aday olma sekli bana görede sik degil ama hangisi sik olduki?
Alinti yaptigim yazinda Baska ADAY yokmu diyorsun.Dogru Bir Baska isim olsaydi bugün bunlari hiç tartismazdik.Sn Hacisalihoglu bu gün aday olsaydi bugün bunlari konusmayacaktik.Ama enteresan isler oluyor ve Sn HAcisalohoglu çekildi.
Tabi ISkender ÖNAL in çekilmesi ihtimalide var.
Olaylara burdan bakinca is devenin boynunun egriligne geliyor.Neremiz dogruki?
Daha önceki yanitlarimda da belirttigim gibi ben hiç bir zamana "parali baskan"yaklasimina katilmadim.
Bu bir düsünce meselesi dün Sn Mehmet Ali YILMAZ a Sn HAluk ULUSOY baskanlik fikirlerine katilmadigim gibi bu gün SnNuri ALBAYRAK Baskan olmasini istemiyorum.Bunu niye söylüyorum çünkü biz Özellikle Sn Mehmet Ali YILMAZ olmasini istemiyoruz diye yazinca onun kisiligini elestirdigimizi düsünen arkadaslar oldu.Biz onun Trabzonspor için ortaya koydugu ekolne yaklasima karsiyiz.Bu ekol ve yaklasimi kim gösterirse onda karsi olacagiz.
Bu nedenle eger Sn Sümer Aday olursa benim gibi düsünenlerin adayi olacaktir.
Ayrica olayli yakindan takip ettigini bildigim için yaniliyorsam düzeltmeni isterim.Sümer Agaoglu kongresindeki seçim sekli bu günkü seçim seklinden farklidir. Ozaman Her kes Yönetim kuruluna seçilir yönetim kurulu baskanini kendi seçerdi.Dogrudur o zaman Agaoglu daha çok oyu almistir.Ama Sümer Baskan seçilecegini görüncede istifa etmistir.Ben daha önce bu istifanin çok tarihi bir yanilgi oldugunu yazmistim.Trabzonsporda ITTIFAK isteyen Kongre talebinin algilanamadigini ve Traihi bir firsatin kaçirildigini her zaman yazdim.
Bu firsat kaçirildigi gibi olaydan yanlis sonuç çikarilip Bu günkü baskan ayri Üye ayri seçimine kadar is getirilmistir.Buda Baskanciligi alevlendirmis ve Trabzonda kutuplasmaya varacak gruplasmalarin yolunu açmistir.
Ittifak, bütünlesmeisteyen biri olarak ben o kongrenin verdgi mesajin anlasilamadigini ve yanlis degerlendirildigini düsünüyorum.Belki o gün Agaoglu istifa etmemis olsaydi.Bu günlere gelmezdik.
Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Yazilanlari okudugumda iki ayri baskan profilini benimseyen düsünceleri gördüm.Ilki parali,sözü geçen,herkes tarafindan taninan,yapilan haksizliklara karsi ismini kullanan deyim yerindeyse ensesi kalin bir baskan isteniyor.Ikincisi ise futboldan anlayan,az ama öz konusan,mütevazi ve en önemlisi kulubu satmayan biri düsünülüyor.Söyle geçmise baktigimizda gelen giden tüm baskanlarimizda bu istenilen özellikler mevcuttu .Fakat basari bir türlü saglanamadi.Özkan Sümer için futbolu biliyor takim içiniyi bir avantaj denildi,kulubu maddi açidan düzeltir denildi,fakat ortada basari görülemedi.MAY zamaninda parasi var ,ismi var dendi, eski bakandirsözü geçer dendi fakat oda benlentileri karsilayamadi.Atayiçin dürüst,baskan yakistirilmalari yapildi,Trabzonun içinden denildi basari gelir denildi fakat oda belli bir yerde pes etti.Simdi olayi getirmek istedigim nokta su;Aziz Yildirim bugün fenerbahçe kulubunde baskan ise ve suan istifaya çagrilmayan tek baskan isebunun tek sebebi nabza göre serbet misali parasinida,isminide,çirkefligine,dürüstlügünüdeçok orantili kullanmasidir.Yoksa fener sampiyon olmus ondan kimse sesini çikarmiyor hala baskan diyemez.Adam fener sampiyon olmasa bile ,gerek taraftarin gerek medyanin gerek muhalefet gruplarin sesini kisacak çok iyi adimlar atiyor.Kimsenin beceremedigi,Avrupanin sayili stadlari arasinda olan bir stad insaa ediyor,mükemmel tesisler yapiyor.,Appiah,Anelka gibi starlari kadrosuna katiyor.Iste bu tüm basarisizliklarini örten kisim oluyor.Fakat bizde ne parasi olan böyle bir icraata asliyor,nede futboldan anlayan basari yakaliyor.Biz olanida yapamiyoruz en büyük sorun burda.Atay yönetimi belki kurumsal anlamda ilk adimi attilar fakat onlarda çok yanlis yaptilar.Parana kiyacaksin,riske gireceksin transferini yapacaksin,ama bunu is isten geçtikten sonra degil zamninda yapacaksin.M.yilmaz'li,Hasan Üçüncülü,Volkanli,I.Egeli,Erdinçli, kadroyu görmek için kim kombine bileti alir ki?Bunlar hep birer etkendir baskanlik için basari için.Suan kim gelirse gelsin hiç umrumda degil.Futbol olarak basarisiz olsak bile diger alanlarda bizi güldürecek bir baskan ve yönetim istiyorum.Bunlar zaten baglantilidir,biri olursa digeri otomatik olarak mutlaka gelecektir.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
smertkan
Özkan Sümer ve Agaoglu'nun seçime girdigi kongrede tüzük dediginiz gibiydi.
M.Ali Yilmaz'a gel baskan bizi kurtar söylemleri ile , M.Ali Yilmaz'in ihtiyaç olursa göreve hazirim tarzindaki söylemlerine dikkat çekerim. Özkan Sümer'e yapilan baskan adayligi teklifi, Nuri Albayrak ismi yüzünden Gel baskan bizi kurtar sözleriyle paralellik tasir. M.Ali Yilmaz'i bu yönüyle elestrilmedi mi?
Özkan Sümer döneminde küme düsmepotasina gelmedik mi, Trabzonspor'un haklarini savunamiyorum diye istifa eden özkan sümer öte yandanbugün masaya vuramadigi diye elestirilen AtayAktug ,olaya buradan bakarsak Özkan Sümer masaya vurmus mu gibi gözüküyor.Atay Aktug'unistifa nedeni saha sonuçlari ve yapilamayan transferler degilmiydi.buradan olaya bakarsak Özkan Sümer zamaninda saha sonuçlari neticesinde küme düsme potasina gelmedik mi? yada yapilamayan transferler. transferde yapilan yanlisliklar. futbol bilgisini tartismiyorum en küçük örnekler Sadi Tekelioglu'nun Trabzonspor teknik direktörlügü ve Aurelionun 50.000 dolar için takimdan ayrildigi iddialari, yada salazar, jarro, da silva gibi transfer yanlislari.
Nuri Albayrak ve Iskender Önal'in aday olus sekilleri dogru ve yanlis tartisilir fakat özkan Sümer'in bunlari tahmin edemedi mi Adaylik açiklama süresince adayligini açiklamis mi yada neyi bekliyordu. Özkan Sümer Gel bize tekrar baskan ol denmesini bekliyordu. burada Özkan Sümer'in aday olmamasi için bir kriterdir. hemde çok önemli bir kriterdir.
SORU : Atay Aktug'un neden istifasi istendi.
bunlar bir kistastir. biraz geçmise bakalim.
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildiİlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiİlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
Ben bise demiyorum çalisirken para almasina.Ama yillarca MAY'in yaninda çalisti,dukiç-zukiç lüzumsuz adamlar da aldi ama yanlislarini göremedi de isine son verildiginde mi fark etti yanlis yönetimi??
MAY'i savundugumdan degil ama Özkan Sümer'in bu kadar TRABZONSPORperver gösterilmesine de gönlüm razi olmuyor bunlari bilirken..
Özkan Sümer neden 2000 kongresinde aday oldu?
Neden baska kimse çikmadi da Özkan Sümer çikti o dönem...
2000 kongresi bir milattir Trabzonspor için...O gün "ben de varim" diyebilen tek isim Özkan SÜmer'dir...O dönemde hacizlerle, onursal baskanin koydurdugu temliklerle savasan Atay Aktug'a tertemiz bir kulüp devreden Özkan Sümer'dir...Yalan midir bu da?
Karsilik olarak ne kazanmistir Özkan Sümer?..Trabzonspor üzerinden rant mi saglamistir? Saglamissa nerede nesi vardir?..O halde bu adam bunca yükün altina giren bir "manyak"tir..Ya da bu adam gerçek bir Trabzonsporludur...Bu adam ne manyaktir, ne rantci...Trabzonspor'ludur...Kimseye tartistirilmayacak kadar çok...Günün 3/4'ünü kulüpte geçirecek kadar çok, bir minik takim idmanini dahi "yeni bir yetenek gelir mi" düsüncesiyle kaçirmayacak kadar çok...
Salih Erdem senin tezini dogrular.Bir dost sohbetinde ''Özkan'dan baska biri yok muydu,niye sahip çikmadiniz takima?'' seklinde sitem edenlere Salih Erdem ''-Baska deli çikmadi aramizdan'' tarzinda bir cevapla karsilik vermistir..
Baskanimiz Süleyman Restoran'da verdigi dost toplantilarinda herhalde kulübün gelecegini ele aliyordu arkadaslariyla.Faturalar Trabzonspor'a kesildigine göre...
Özkan Sümer o kadar Trabzonsporludur ki takim samsun deplasmaninda küme düsmemeye çirpinirken gününün 3/4'ünü geçirdigi tesislerde tenis oynamaktadir kendisi..
Demem o ki,gel özkan sümer kurtar bizi...
@kutoz
abi teknik direktörlük dönemi ile ilgili saygiyi hak ediyodur tabii ki.yasim geregi sadece okuduklarimdan biliyorum..
arkadasim o dost meclisinde bir deli çikmadi ki takimasahip çiksin diyendogru demis. O durumdaki bi takima heledeMay a karsi ancak bir DELI sahip çikardi. Kulübün durumu daha önce de yazdigim gibi oldukça kötüydü. Para sifir hatta eksi itibar sifir.
Eh bide yiyecegi yemegi yada süleymanda yaptigi toplantilari kendi restoraninda yapsa dah çok para kazanirdi hem faturayi trabzonspor öderken. Bu nasil bakis açisidir böle.
Arica takimim küme düserken en azindan tesislerde tenis oynuyormus. Baskalari gibi antalyada açtigi turistik tesislerde içkisini yudumlamiyormus. Hemde takima koyacagi temlikleri de düsünerek.
Yada baskalari gibi Turistik tesisinin reklami için baskan olmadi en azindan. Yada spor bakani
Yiyecegi yemegi nerede yerse yesin de benim verdigim bilet parasindan niye ödüyor kardesim arkadaslariyla kafa çektikten sonra hesabi? Kendi restoraninda yapip bi de para isteseydi kulüpten tam olurdu hakikaten...
M.Ali Yilmaz'a rest çekerken bilmiyor muydu Özkan efendi kulübün MAY'in sahsina ne kadar borcu oldugunu??Zamaninda sonuçlar kötü giderken FB'de kimse Aziz YILDIRIM'a yapabildi mi bunun aynisini?Yapamazdi kimse.Ben MAY'in yaptiginin dogru oldugunu söylemiyorum ama Özkan Sümer o olayda basina gelecegi bile bile,MAY'in neler yapacagini bile bile baskanliga aday olmustur.
Özkan Sümer'i savunurken MAY'a ya da herhangi baska birine laf atmanin mantigini da çözebilmis degilim.Onlar iyi yönetemedi diye,takimla ilgilenmedi diye Özkan Sümer de aynisini mi yapmak zorundaydi.Ben sinavlarim olmasina ragmen,radyodan terleye terleye Samsun maçini dinlerken o nasil tesislerde tenis oynar?Öyle bir günde takimin baskanina ihtiyaci yok mudur??
Velhasil kelam Trabzonspor Baskanlik koltugu Özkan Sümer için 3-5 gömlek yüksek bir makamdir.Yapacagi en faydali is numaralidan bir kombine alip maçlari izlemek olmalidir.Bu taraftarin bünyesi bir daha küme düsmeme mücadelesi kaldirmaz !!!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Faruk;
Binbir alicengiz oyunlariyla ortaligi karistirip, esegi önce kaybettirip sonra bulduracak olan akp'nin hortumcu adayi Nuri Albayrak aday oldugunda klübe siyaset karismiyor da, bütün bunlarin farkinda olup klübü böyle bir maceraya sürüklemek istemeyenlerin ortaya aday olarak "ayyas" Özkan Sümer'idestekleme çalismalari mi klübe siyaset karistirmakoluyor?
AKP'nin neyi niçin yaptigini biliyoruz. Bu saaten sonra kimse kimseye aksini anlatamaz.
Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
oflee61
Ben sinavlarim olmasina ragmen,radyodan terleye terleye Samsun maçini dinlerken o nasil tesislerde tenis oynar?Öyle bir günde takimin baskanina ihtiyaci yok mudur??
bu iddiayi kaçirmis olabilirim yada hatirlamiyor olabilirim. bu iddialar dogruysa Özkan Sümer'e adaylik teklif edilmesi ne kadar dogru.
O zaman sorulmasi gereken diger soru Hami Mandirali ve Osman ÖzköylüTrabzonspor futbol takimindan neden gönderildi. biraz hatirlamakta fayda var derim. ( basinda yer alan iddialara göre )
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
yaw bu Nuri Albayrak Büyüksehir Belediye Istanbul'un baskaniymis..
nasil oluyor da bizim kulube de baskan adayi oluyor?
daha önce yöneticilik filan da yapmamis bizde di mi?
hele bir listeler belli olsun. kimin seçilecegi az çok ortaya çikar.
zaten bu kongreye oy hakkim henüz çikmadi. ben artik bi dahakine oy kullanirim [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum