Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parasi ve akli olan gelsin

Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik
    Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projesi, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir
    ADAYLIGIN IKI KRITER VAR
    Trabzonspor'un mevcut Yönetim Kurulu'nu olusturan insanlarin lobi yetersizliginden kaynaklanan basarisizliklari nedeniyle emeklerinin heba oldugunu ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Trabzonspor'da bazi kriterler vardir. Bu kulübü yönetmek için akil basta, para da cepte olmalidir. Bunlardan birisinin olmadigi yerde Trabzonspor yönetimine talip olan baskanlarlarin saygi görmedigi ortadadir. Bu kriterlerdeni birinde olan eksiklik, ileride hem kulübü, hem de kendilerini zora sokar" diye konustu.
    ALBAYRAK IKNA OLDU
    Trabzonspor'u hem ulusal hem de uluslararasi alanda basariya tasiyacak bir olusumu ortaya çikarmak için 2-3 aydir çalisma içinde olduklarini kaydeden Haciosmanoglu, "Basarilari ile herkesin takdir ettigi Nuri Albayrak'la çok uzun görüsmelerimiz oldu. Önce yarisma halinde seçime girmek istemedi ama sonunda ikna oldu. Çok saygin, Trabzonspor ruhunu iyi tasiyan isadamlari ile çalisacagiz. Çok iyi projer hazirladik. Daha iyi projesi olan varsa, destek çikariz. Ama yoksa kendi gücü ile degil de disaridan aldigi güçle yola çikiyorlarsa, bize saygi duysunlar" dedi.
    ZULMÜ ENGELLEYECEGIZ
    "Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un ulus içindeki lobi eksikligini kapatacak, kulübümüzün bu alandaki ezikligini ortadan kaldiracak bir listeyle hizmete variz. Olusturdugumuz güç, bize zulmedilmesini engelleyecek kapasitedir. Su anki süreç, sanki 'Trabzonspor'un saha disindaki gücü de kayboldu' diye algilanmaya baslandi. Ama bu güç hiç azalmamis, korlanmis ates gibi yerinde duruyor. Bir üflemeyle ülkenin her kösesinde alevlenecek gibi bekliyor" diye konustu.
    FENER TEKELINI YIKARIZ
    Fenerbahçe'nin meydani bos bulmasindan kaynaklanan zemini iyi kullandigini ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Federasyonun birinci görevi Fener'in çikarlarini korumak olmus. Trabzonspor'un yönetim kurullari güçlü olsaydi, Fenerbahçe Papila'larla sampiyonlugu elinden alamazdi. Fenerbahçe'nin basarisin tek nedeni, illegaliteye baglidir. Ama bu tekeli yikmak zor degildir. Emek hirsizlarina müsade etmeyecegiz, çünkü çok açiklari var, kendi kazdiklari kuyuya düsürecegiz. Biz hakkimizsin yenilmesine engel olacagiz, baska birsey istemiyoruz. Buna gücümüz var" diye konustu.
    KURTULUS REÇETESI
    "Trabzonspor'un o eski ruhunu kazandiracak, uluslararasi arenada yarisacak bir takim için yola çikan Nuri Albayrak ve etrafinda toplanan ekibe sahip çikip destek verilmesini istiyorum" diyen Haciosmanoglu, "Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projeleri, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir" dedi. Trabzonspor'un Mehmet Ali Yilmaz'dan sonra iyi yönetilmedigini iddia eden Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un önünde kurtulus reçetesi hazir. Ya Türkiye'de bütün takimlarin basinda görmek istedigi Mehmet Ali Yilmaz'a gidilip ikna edilmeye çalisir. Ya da 'genç jenerasyon' deniliyorsa, bizim seçtigimiz hem spor adamligi, hem de isadamligi ile kendini kanitlayan Nuri Albayrak ismi etrafinda birlesilir" dedi.
    AHBAP-ÇAVUS ILISKILERINI BIRAKALIM
    "Trabzonspor'un asil sahibi olan delegelere sesleniyorum" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'u yetersiz kilan zihniyetin Trabzonspor'a yakisan gerçek basarilara erisemeysecegi ortadadir. O yüzden Trabzonspor'da baskanlik ve yönetim kurulunda, maddi ve maneviyati ile doldurabilecek, ulus içinde camianin her kanadini faaliyete geçirebilecek ve o lobilerin içinde özellikleriyle bulunan insanlara ihtiyaci vardir. Bu yüzden bir kereligine ahbap-çavus iliskilerine göre oy kullanmayi bir kenara birakmaliyiz" dedi.

Galibiyete 50 bin $

BU GALIBIYETE IHTIYACIMIZ VAR
    Isadami Ibrahim Haciosmanoglu, Cuma günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçi öncesinde Bordo-Mavili oyunculara Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde 50 bin dolar prim sözü verdi. Haciosmanoglu, Fenerbahçe maçinda alinacak bir galibiyetin tüm Trabzonsporlulari costuracagini belirtirken, "Futbolcular da bunun bilincindedir. Ancak ben de bir Trabzonlu is adami olacak oyuncularimiza bu maçi kazanmalari halinde 50 bin dolar prim vermeyi taahhüt ediyorum" diye konustu.

karadenizgazete.com
    Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Listeye Lemi Çelik i de koysun hatta asbaskan Lemi olsun........[img]smileys/smiley11.gif[/img]
      61 Vatan 34 Mekan
      Zavzaga

Yorum

• 14 kisi bu isimlerden seçilecek..

Sadi Sener, Mehmet Öksüzoglu, Hüsnü Hayali, Metin Atasoy, Özkan Sümer, Ömer Eyüpoglu, Bekir Bülbüloglu, Haluk Sahin, Yusuf Reha Alp, Asim Örem, Yusuf Hayirlioglu, Yusuf Bahadir, Bahri Köse, Rasim Yilmaz, Fikret Yavuz, Kenan Atalay, Mehmet Ongan, Ismail Yavuz, Levent Erkuloglu, Mahmut Ören, Coskun Kahraman, Serdar Bali, Suat Gürkök, Serdar Eren.

karadenizgazete.com

sizlere göre yukarida ismi geçen yönetici adaylari konusunda düsünçeleriniz nedir.

Transfer döneminde sizce istenilen transferleri yapabilecekler mi

gündemde birinci öncelik transfer olacaktir.

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
          Baska da bise yazmiyorum bu konuyla ilgili...
          sabrin sonu selamet !!!

atay aktug'a beyinsiz demiyorum onu da belirteyim,konuyla alakasi yok..Edited by: oflee61
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gecen secimler takim icin hayirli olmustu ama bu secimlerden emin
            degilim..baskan kalsa yaninida iyi bi grup doplasa iyi olur bence.özkan
            sümeri furbol as nin basina getirsin..listesinde bi cok is adami olsun..

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Özkan Sümer ne anlar a.s.'den

gitsin köftecisini isletsim batirmadan önce...(dayanamadim yazdim yine...)Edited by: oflee61
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bence cevahirler yada mehmet ali yilmaz olsun

hic olmadi bu potadan biri secilsin çunku gunumuz sartlari boyle insanlari one cikariyor
                nusrat

Yorum

• agaoglu suanlik gelmez bence ama ileride kesin olabilir
                  nusrat

Yorum

Özkan Sümer ne anlar a.s.'den

gitsin köftecisini isletsim batirmadan önce...(dayanamadim yazdim yine...)

ahhh ah.. keske aday olsa saglam bir yönetimle beraber.. son yillardaki en iyi baskanimiz..
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• evet yasamadiklarimizi yasatti bize.

küme düsme korkusu falan...

Yorum

evet yasamadiklarimizi yasatti bize.

sancisiz dogum olmaz..

o günlerin cefasini Özkan Sümer çekti,,asil sefasini Atay Aktug sürdü.. 2 sene üstüste 2.lik görünce ona da bi haller oldu..
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Sancisiz dogum olmaz da az daha masada kaliyoduk....Istemem öyle dogum,baska sefere dogurursun kariyi kaybedecegine..

Yorum

• Eger Hayrettin Hacisalihoglu Özkan SÜmer HocayiFutbol AS nin basina getirsin daha kafadan Atay AKTUG ekibini sollar .Ama sanmiyorum. Tabi Özkan Sümeri Oraya getirmek yetmez onu orada nasil tutabileceksiniz oda baska bir sorun.Yönetim Özkan Hocanin isine karismasi ile olay kopar.Ancak yapabilirlerse Hocayi Futbol AS nin basina getirip isine karismayip orada tutabilirlerse Eski yönetimlere Tur bindirirler.Yani iyi hayal ama gerçeklesmesi zor.

Ayrica ben baska bir yerde ekibini gördüm Özkan Sümer yoktu.Kim vardi biliyormusunuz farkli bir isim olarak Murat BOzoglu.Metin Tükenmezin Hacisalihoglu lehine yazdigi yazidan sonra hiçte garipsemedim.Tabi Murat Bozoglu tekrar gelirmi.Bellimi olur bakarsiniz Brezilya Karnavalini kaçirmak istemiyordur.Ama buda hayali gibi.

Hayali demisken Hala Hüsnü Hayali cephesinden faaliyet bekleniyormus. Sakinha onlarda suskun yanardag gibi faaliyete geçmesinler.Ancak daha duman bile tütmüyor.

Tabi Baska isimlerde hala Kulaktan Kulaga dolasiyor.Birileri çikarsa bizde aday oluruz denildigi söylentileri kol geziyor.

Isin bu tarafini bir tarafa koyalim.Kadrolar kesinlessin öyle konusalim.O kadar isim geçiyorki çoguda daha önce görev almis isimler.

Ama bana göre bu isin rengi hiçte öyle göründügü gibidegil.Sn Hacisalihoglu ekibi ile okadar çok isim geçiyorki pekte inandirici gelmiyor.Çünkü öyle isimlersöyelniyorkiSn Hacisalihoglu bu isimleri uyum içerisinde tutabilirmi sorusu ister istemez insanin aklina geliyor.

Ayrica Asil beklenengruplarin hala ortaya çikmamasi ya hazirlik içinde olduklarini ya Atay Aktugun kararinin kesinlesmesini beklediklerini yada Hacisalihoglunusimdilik destekleyip istedikleri kivamda ortaya çikmayi bekledikleri senaryolari aklimizdan geçiyor.

En az kendi içinde Uyumlu ve en az birbirlrine karsi Samimi bir ekip gelmesini beklemek su anda olabilecek tek dogru gibime geliyor.O bile hayal olursa sasmam.Edited by: smertkan
                            Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                              İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

evet yasamadiklarimizi yasatti bize.

sancisiz dogum olmaz..

o günlerin cefasini Özkan Sümer çekti,,asil sefasini Atay Aktug sürdü.. 2 sene üstüste 2.lik görünce ona da bi haller oldu..

benimde kimseye anlatamadigim durum bu. Ardarda gelen basarili sonuçlarin ve iyi giden seyleri sadece atay aktuga mal etmek çok yanlis. Bence enbüyük pay, Özkan sümer yönetimi vesamet hocanindir. Enkazdan yarattilar bu takimi. Suan çok sewdigimiz yattara'yi bize alan kimdi.

Ayrica çogu kimse yöneticiligini elestirmis. Size 2olay hatirlatayim hangisi daha onurlu siz karar werin

1-) avni akerde fbye yenildigimiz maçta, fb seyircisinin noterden tastikli taskinliklari sonucu aldiklari saha kapatmanin tahkimden dönmesi sonucu Özkan Sümerin tawri

2-) kadiköyde papila denen piyonun büyük gayretiyle son 10 yilda ilkdefa bukadar yaklasabildigimiz sampiyonlugun ellerimizin içinden alinisindaki Atay aktug yönetiminin tawri

simdi diyeceksiniz ki olur mu öyle sey, o maçtan sora türkiyede ne tantanalar koptu diye. Iyi düsünün ve hatirlayin. O maçtan sonra ne yapildiysa bizler tarafindan yapildi. Yürüyüsler,protestolar vs

sadece Ibrahim Sahin" seneye hakemleride yenen bir takim yaratacaz" dedi. Nerde o takim?

bir sey de hatirlayin. Haginin teknik direktör olarak geldigi ilk dönemlerdi. Fatih terim gitmis galatasaray o sezonu kapatmisti.(zaten o sezonda 7. mi ne olmuslardi) Olimpiyat stadinda gs-bjk maçinda Ali Aydin'in saçma kararlari yüzünden gs 2-1 yenildi. O begenilmeyen, pasiflikle suçlanan baskan ali aydina hakemligi biraktirdi. Ama papila hala ortalarda dolaniyor
                              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• kulübün adina yakisan iki kisi var biri haluk ulusoy biride ahmet agaoglu

ben bu ikisinden birinin aday olmasini isterim ama galiba kaldiramayacaklarindan korkuyorlar yani bir göreve hazir olduguna dair açiklama bile yapmiyorlar ya bana o agir geliyor kulüp zaten zor durumda birinden birinin somut bir adim atmasi lazim
                                \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                                M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim