Parasi ve akli olan gelsin
Edited by: gerçekefsane
Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projesi, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir ADAYLIGIN IKI KRITER VAR Trabzonspor'un mevcut Yönetim Kurulu'nu olusturan insanlarin lobi yetersizliginden kaynaklanan basarisizliklari nedeniyle emeklerinin heba oldugunu ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Trabzonspor'da bazi kriterler vardir. Bu kulübü yönetmek için akil basta, para da cepte olmalidir. Bunlardan birisinin olmadigi yerde Trabzonspor yönetimine talip olan baskanlarlarin saygi görmedigi ortadadir. Bu kriterlerdeni birinde olan eksiklik, ileride hem kulübü, hem de kendilerini zora sokar" diye konustu. ALBAYRAK IKNA OLDU Trabzonspor'u hem ulusal hem de uluslararasi alanda basariya tasiyacak bir olusumu ortaya çikarmak için 2-3 aydir çalisma içinde olduklarini kaydeden Haciosmanoglu, "Basarilari ile herkesin takdir ettigi Nuri Albayrak'la çok uzun görüsmelerimiz oldu. Önce yarisma halinde seçime girmek istemedi ama sonunda ikna oldu. Çok saygin, Trabzonspor ruhunu iyi tasiyan isadamlari ile çalisacagiz. Çok iyi projer hazirladik. Daha iyi projesi olan varsa, destek çikariz. Ama yoksa kendi gücü ile degil de disaridan aldigi güçle yola çikiyorlarsa, bize saygi duysunlar" dedi. ZULMÜ ENGELLEYECEGIZ "Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un ulus içindeki lobi eksikligini kapatacak, kulübümüzün bu alandaki ezikligini ortadan kaldiracak bir listeyle hizmete variz. Olusturdugumuz güç, bize zulmedilmesini engelleyecek kapasitedir. Su anki süreç, sanki 'Trabzonspor'un saha disindaki gücü de kayboldu' diye algilanmaya baslandi. Ama bu güç hiç azalmamis, korlanmis ates gibi yerinde duruyor. Bir üflemeyle ülkenin her kösesinde alevlenecek gibi bekliyor" diye konustu. FENER TEKELINI YIKARIZ Fenerbahçe'nin meydani bos bulmasindan kaynaklanan zemini iyi kullandigini ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Federasyonun birinci görevi Fener'in çikarlarini korumak olmus. Trabzonspor'un yönetim kurullari güçlü olsaydi, Fenerbahçe Papila'larla sampiyonlugu elinden alamazdi. Fenerbahçe'nin basarisin tek nedeni, illegaliteye baglidir. Ama bu tekeli yikmak zor degildir. Emek hirsizlarina müsade etmeyecegiz, çünkü çok açiklari var, kendi kazdiklari kuyuya düsürecegiz. Biz hakkimizsin yenilmesine engel olacagiz, baska birsey istemiyoruz. Buna gücümüz var" diye konustu. KURTULUS REÇETESI "Trabzonspor'un o eski ruhunu kazandiracak, uluslararasi arenada yarisacak bir takim için yola çikan Nuri Albayrak ve etrafinda toplanan ekibe sahip çikip destek verilmesini istiyorum" diyen Haciosmanoglu, "Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projeleri, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir" dedi. Trabzonspor'un Mehmet Ali Yilmaz'dan sonra iyi yönetilmedigini iddia eden Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un önünde kurtulus reçetesi hazir. Ya Türkiye'de bütün takimlarin basinda görmek istedigi Mehmet Ali Yilmaz'a gidilip ikna edilmeye çalisir. Ya da 'genç jenerasyon' deniliyorsa, bizim seçtigimiz hem spor adamligi, hem de isadamligi ile kendini kanitlayan Nuri Albayrak ismi etrafinda birlesilir" dedi. AHBAP-ÇAVUS ILISKILERINI BIRAKALIM "Trabzonspor'un asil sahibi olan delegelere sesleniyorum" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'u yetersiz kilan zihniyetin Trabzonspor'a yakisan gerçek basarilara erisemeysecegi ortadadir. O yüzden Trabzonspor'da baskanlik ve yönetim kurulunda, maddi ve maneviyati ile doldurabilecek, ulus içinde camianin her kanadini faaliyete geçirebilecek ve o lobilerin içinde özellikleriyle bulunan insanlara ihtiyaci vardir. Bu yüzden bir kereligine ahbap-çavus iliskilerine göre oy kullanmayi bir kenara birakmaliyiz" dedi. Galibiyete 50 bin $ BU GALIBIYETE IHTIYACIMIZ VAR Isadami Ibrahim Haciosmanoglu, Cuma günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçi öncesinde Bordo-Mavili oyunculara Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde 50 bin dolar prim sözü verdi. Haciosmanoglu, Fenerbahçe maçinda alinacak bir galibiyetin tüm Trabzonsporlulari costuracagini belirtirken, "Futbolcular da bunun bilincindedir. Ancak ben de bir Trabzonlu is adami olacak oyuncularimiza bu maçi kazanmalari halinde 50 bin dolar prim vermeyi taahhüt ediyorum" diye konustu. karadenizgazete.com |
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum