Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaslar..istifa istifa diye bagiranlari görüyoruz simdi.maalesef trabzonspora bunlardan biri gelecek güya!ah atalarimiz ah. bosuna dememisler gelen gideni aratir diye.ben ortami gördükten sonra atay baskanimizin kalmasini cani gönülden destekliyorum valla.en büyük hatasi transferlerde,transfer komitesine ve senol hocaya güvenmekle yapti ve dersini aldi.simdi daha tecrübeli hirsli bir sekilde çalisma azmine sahip olacaktir.hem sorumluluk alabilen bir hocamizda var.devre arasi transferleri çok iyiyapabilirler.hem hatirlayin tolga'yi volkan'i simek'i.atay baskanin kilavuzu iyi olunca yaptigi transferler ortada.simdide ziya hoca gibi çok iyi bir hocamiz var.vahid hocanin tavsiyesiyle atay baskanimiz gerekli transferleri yapacaktir.bundan hiç kuskum yok. yeter ki devam etsin ve bizde ona destek olalim.inanin yeni gelecek baskan ve yönetimin su anki yönetimden daha iyi olacagini sanmiyorum. sevgili baskanimizin görevine saglam arkadaslariyla yola devam edip bizi basarilara ulastiracagindan hiç kuskum yok. kongreye 20 gün kalmis adamlar hala düsünecez birlik lazim bilmem ne deyip duruyorlar. madem birlik istiyorsunuz niye bu yönetime sahip çikmadiniz.en ufak bir hatada istifa istifa diye bagirdiniz.buyrun istifa ettiler hepinizi görecegiz. biraz uzun oldu.arkadaslar kusura bakmayin çok dertli ve doluyum ne yapayim... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
    t.akyildiz

Yorum

• HALUK ULUS[img]smileys/smiley2.gif[/img]Y...

Yorum

• KURTARICI

Yorum

• ......................................Edited by: thepatfhinder
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• "HACISALIHOGLU ADAY OLUYOR"

''Trabzonspor?da kongre sürecine girilirken, ilk ciddi aday olarak Hayrettin Hacisalihoglu ortaya çikti. Hacisalihoglu, baskanlik yarisi için çalismalarini yogun bir sekilde sürdürdügünü vurguladi. Eski Yönetici, "Baskan adayligi konusunda ciddi çalismalarimiz var. Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda herkesle görüsüyorum, görüsmelerim sürecek. Hem bizim olusumumuzu destekleyecek, hem yönetimin içinde yer alacak kisiler için çalismalari son asamaya getirdik. Özellikle bu kulübe büyük hizmetleri dokunmus insanlarla temas halindeyiz ve önemli destek görüyoruz" diye konustu.

Çözüm Üretecegiz
            Hayrettin Hacisalihoglu, "Bizim gayemiz koltuk sevdasi degil, Trabzonspor?a hizmettir. Mevcut yigilmis sorunlari tesbit eden, çözüm yollarini bilen ve bunlarin üstesinden gelebilecek bir yönetim için kollari sivadik. Konsensüs saglamaya çalisiyoruz. Su anda ?aday yok? denemez ama resmen açiklanmis bir durum yok. Birkaç gün daha çalismalari sürdürüp, baskan adayligimi büyük ihtimalle önümüzdeki süreçte açiklayacagim. Listemi de son asamaya getirdim" seklinde konustu.

Önal Çikmayacak
            Trabzonspor?da baskan adaylari arasinda ismi geçen Iskender Önal ise gelinen noktada adayliga sicak bakmadigini vurguladi. Önal, "Hayrettin Hacisalihoglu?nun aday oldugu yerde ben bu ise soyunmam. Çünkü ayni tabana hitap ediyoruz. Kendisiyle görüsmem de oldu. Adayligi hayirli olsun. Bir konsensüs olusturabilmek için çaba harcanmasini istiyoruz. Bu noktada bizim üzerimize düseni de yapmaya haziriz" yorumunu yapti. Öte yandan Nuri Albayrak?in adaylik yarisina girmeyecegi de vurgulandi.''

Iste baba gibi baskan adayi ; yürü be Hacisalihoglu baskanim kim tutar seni.
            Edited by: halil ibo
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Bu ayni taban lafi kafama takildi. Bütün baskanlarin tabani ayni degil mi? Trabzonspor Kongre Üyeleri....
              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Herkesintabani kongre üyeleri degil ki.Onlardan olmadigini kanitlamak için söylenmis bir söz olarakaliyorum ben.Hani parali baskan desen degil,iktidarpartisi güdümünde desendegil...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
                  Herkesintabani kongre üyeleri degil ki.Onlardan olmadigini kanitlamak için söylenmis bir söz olarakaliyorum ben.Hani parali baskan desen degil,iktidarpartisi güdümünde desendegil...

dikkatli olmak lazim..kisiler hakkinda iyi bilgiler edinmek lazim.sayin hacisalihoglu su anda akp trabzon kanadinin destegini almis durumda.nuri albayrak yerine hacisalihoglu isminin üzerinde yogunlasiyorlar

Yorum

• Biraz alakasiz olacak ama aklima geldi.Metin Aktas'in kayinpederi mi idi Hayrettin Hacisalihoglu?

Bu arada yukarida ki taban konusunu da siyasi konulari gündeme getirmek amaciyla degil, projelerin açiklanmasi, projelerle gündeme gelinmesi ve bunlarla kisilerin ayni düsündüklerine karar verip o adaysa ben aday olmam destek olurum demesini istedigim için yazdim. Çünkü benim için kim oldugu, siyasi görüsü degil Trabzonspor'a ne verecegi önemli.Edited by: hamsi28
                    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Akp nin destegimi ....yok sa köstegimi[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Eger akp destegi varsa, bu delege nezdinde ''Hacisalihoglu'na köstek oluyorlar'' demektir.

Yorum

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi

Biraz alakasiz olacak ama aklima geldi.Metin Aktas'in kayinpederi mi idi Hayrettin Hacisalihoglu?

bahsettigin kisi süleyman hacisalihoglu..süleyman restaurantiun sahibi

Yorum

• Tamam sagol. Isim benzerliginden karistirdim demekki.

Yorum

• Köstek falan anlamiyorum kafam basmiyo öle islere ama daha kesin adayim diyende ya yok yada fuzuli adam var ne bilem Allah sonumuzu hayir etsin
                              guRbetcigençleR

Yorum

• Haluk ulusoy

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim