Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Fenerbahçe'nin bedavaya Samsun'a kiralık verdiği Ertuğrul, dün gecenin kahramanıydı. Volkan Şen'in oynatılmadığı haftada görev yapan 21'lik kaleci maçta sadece bir hata yaptı, o da olay oldu."

milliyet.com.tr

"Volkan Şen'in oynatılmadığı hafta!!!"
    Kendi akıllarınca laf sokmaya çalışıyorlar satılmış kalemler
    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• TFF nin aldığı karara göre 4 büyükler arasındaki maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TFF nin aldığı karara göre 4 büyükler arasındaki maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.
        TFF Böyle sapkın kararlar alacağına durumları düzeltecek yasalar koysun.

Gerek Medya'ya Gerek Takımlara. Sonra Metrisden topluyoruz adamları.

Yakında Futbolda kalkar. Deplasmana gidilmiyorsa.Golde atılması yasak olsun.Efendime söyliyeyim..Kartta çıkmasın her kes sakat gezsin. Bu ne böyle !

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF nin aldığı karara göre 4 büyükler arasındaki maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.
          playy offlarda durum nasil olacak onuda aciklamislarmi maal efendi ve arkadaslari
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Hurriyet Gazetesinin Fenerbahceli Trtabzon yazari Bayraam Aydin BMN'dern bahssetmis GEÇEN hafta çok konuşulan G . Saray-Gaziantep maçının hakemi Abdullah Yılmaz'dan fazla bahsetmemiştim .

Nedeni, henüz ilk haftalarda hakemleri gündeme getirmeme isteğimdi . Abdullah Yılmaz, MHK tarafından cezalandırıldı . Ardından sahneye Aytekin Durmaz çıktı . F . Bahçe-Karabük maçının hakemi, soyadı gibi kartları gösterirken hiç durmadı . Günlük hayatta sık sık kullandığımız "Bağlasan durmaz" sözü, önceki gün Kadıköy'de gerçeğe dönüştü . Maçın henüz 5 . dakikasında sarısı bile tartışılacak pozisyonda Alex'i gözünü kırpmadan kırmızı kartla oyun dışı bırakan Aytekin Durmaz, aynı maçta en az 3 kez atılması gereken Emre Belözoğlu'nu es geçti . Artık sizin de arkanızda kimse duramaz . Bilmeyenlere duyrulur
            Hakemlerden bahsetmişken, Volkan Bayarslan'ı es geçmek olmaz . Bursaspor-Manisa maçının genç hakemi, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçı yönetti . Genç yaşına ve tecrübesizliğine bakmayın . Öyle bir karar verdi ki . Sanki 40 yıldır bu işi yapıyormuş izlenimi uyandırdı . Batalla'nın verilen endirekt serbest vuruşu, sanki frikik gibi kullanıp doğrudan filelerle buluşturmasına yeşil beyazlılar aldandı ve "gol" diye ayağa kalktı . Oysa top kimseye temas etmemişti . Yılların tecrübesi Manisa kalecisi İlker elini kaldırarak, "Bu endirekt bir vuruş" dercesine topun geçişine izin verdi . Çünkü kuralı biliyordu . Bilmeyenlere duyrulur . Eğer, Bayarslan filelerle buluşan topu gol olarak değerlendirseydi, henüz ilk maçında büyük bir hataya imza atacaktı, kural ihlali tartışmaları yapılacaktı . Tebrikler Volkan Bayarslan . Çanlar kimin için çalıyor? Dört büyükler haftayı firesiz tamamladılar . G . Saray, zor geçeceği beklenen Kayseri deplasmanında çok kolay kazandı . Beşiktaş, zorlansa da yıldızlarıyla sonuca gitmesini bildi . F . Bahçe, 85 dakika 10 kişi oynadığı maçta 3 puanı hanesine yazdırıp yenilmezlik serisini 27 maça çıkardı . Trabzonspor, maçın bitiş düdüğü çalınmadan karşılaşmanın sonlanmayacağını Gaziantep'te kanıtladı . İstanbul BŞB, çalışmaya devam ediyor . Orduspor, ligin sürpriz takımı olmadığını gösteriyor . Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu bu ligin renkleri olduklarını kanıtladılar . 101 yıllık Ankaragücü'nün durumu ise içler acısı . Çanlar onlar için çalıyor . Bize her yer Trabzon! Bu söz çok anlamlı . Trabzonspor yalnızca Trabzon'dan ibaret değil . Başkan ve yöneticiler çoğu işlerini İstanbul'dan yönetiyor . Hatta bazı rivayetlere göre kulubü de oradan yönetiyorlar . Ama İstanbul basınını öcü gibi görüyorlar . Deplasmanlarda ve yurt dışı maçlarında organizasyonlar resmen sıfır ve sıfırın altında .
            BORDO_MAVİ NET ve GURBETÇİ GENÇLER bu açıkları kapatmaya çalışıyorlar . Trabzon'un şampiyonluğuna değil Türkiye'nin şampiyonluğuna oynuyorsunuz . Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir maç var ve kimse bundan fazla bahsetmiyor . Acaba bu kimin suçu?

Yorum

• adamlar alexe kirmizi gosteren hakemi resmen linc etti birakti. Bu hakemden daha ne koy olur ne kasaba )
              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• uefa el koydu trabzonspor muradına erdi. habertürk

Yorum

• bu yayin organlarina küfür serbest
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uefa el koydu trabzonspor muradına erdi. habertürk
                    Trabzonspor'u hedef göstermekten ne zaman vazgeçecekler? Kulübün avukatları uyuyor mu?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu anda Hürriyet Spor'a girdim.
                      7 manşet haber var sayfada, aşağıdaki gibi :

1. Galatasaray'da Kriz - Ünal aysal çıldırdı
                      2. F.Bahçelilik zordur
                      3. Kadıköylü Asterix
                      4. İstikrar Sürecek (Beşikteş)
                      5. Trabzon Takviye Yapacak
                      6. Hatasız Hakem Olmaz ( Spor bakanı Suat Kılıç)
                      7. Sinan erdem'de Kaç Takım olacak ( Basketbol)

Yan haberlere ve altlara da baktım ama göremedim.

Sahi bugün Türkiye'nin bir temsilcisi Şampiyonlar Liginde maç yapacak değil mi ?

- Allah cezanızı versin - Beşiktaş'ın yarın oynayacağı maçın haberi bile var altta.

Yorum

• Şu an itibarıyla Milliyet Spor manşet haberleri

1. Fenerbahçe'ye gelecek mi?
                        2. İBB ve Gençlerbirliği Galatasarayı solladı
                        3. Aysal'ı çıldırtan ameliyat
                        4. Biri Sabri'yi gözetliyor
                        5. Rekabetten Yıldız Doğdu (FB haberi)

Ben mi göremiyorum yoksa cidden tek satır yazmamış mı bunlar ?

Yorum

• Habertürk 10 manşet haberden 10. sırada vermiş bizim maçı lütfedip.

Yorum

• Akşam Spor da 1. haberiz "Fırtına Zamanı" başlığıyla

Yorum

• 0 212 505 61 11 arkadaşlar http://spor.milliyet.com.tr/ adresinde Trabzonsporumuzun maçı ile ilgi bir haber yada kadro ile ilgili bilgi paylaşılmamıştır...telefonla irtibat a geçtim. Düzeltileceğii hata ile ilgi özür dilediler..nese ben zaten söyledıklerımı yazamıyorum burda ))

Ama toplu arama yaparsak belki akıllanırlar
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                0 212 505 61 11 arkadaşlar http://spor.milliyet.com.tr/ adresinde Trabzonsporumuzun maçı ile ilgi bir haber yada kadro ile ilgili bilgi paylaşılmamıştır...telefonla irtibat a geçtim. Düzeltileceğii hata ile ilgi özür dilediler..nese ben zaten söyledıklerımı yazamıyorum burda ))

Ama toplu arama yaparsak belki akıllanırlar
                                Milliyet haberi girmiş sayfaya küçük te olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X