şu hürriyet gazetesinden buraya alıntı yapanlara özürlü gözüyle bakıyorum. okulda kaynaştırma eğitimi almış zihinsel özürlü. aptal gibi hem okuyup hemde bize okutmaya çalışan bu kişiler .... küfür ve hakaret işitmekten okumaktan hoşlanabilirsiniz ama ben hoşlanmıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
Bide isin komik tarafi fenerliler bu gazeteden baska gazete okumuyorlar ve kendilerini sütten cikmis ak kasik saniyolar. Adamlar tüm medyanin kendilerini batakliga cekmek icin ugrastigina inaniyorlar. Tek dostlari fanatik ve hürriyetmis, gerisi acik ariyormus.
Yani anlayacaginiz bu gazetelerin yazarida müdürüde okuyucusuda beyinsiz. Evet genelleme yapiyorum, hepsi mal!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide isin komik tarafi fenerliler bu gazeteden baska gazete okumuyorlar ve kendilerini sütten cikmis ak kasik saniyolar. Adamlar tüm medyanin kendilerini batakliga cekmek icin ugrastigina inaniyorlar. Tek dostlari fanatik ve hürriyetmis, gerisi acik ariyormus.
Yani anlayacaginiz bu gazetelerin yazarida müdürüde okuyucusuda beyinsiz. Evet genelleme yapiyorum, hepsi mal!
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevatan
fenere her yer kadıköy
başlığı atmışTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
su fanatik var ya su fanatik.....
2 gun once fenerliler moscoka kasgolariyla sey ederken baslik : "rusyada fener sesleri"
simdi nevzat sakar ordaki bir havuc seryirci fenerli degildir ve turk degildir dedi , baslik : "sakardan fenere seyircisine agir sozler"
Nasil da seyirci gaza getiriyorler , inanilir gibi degil , serefsizler. 2 gun once orda fenerliler oldu zaman neden :"rusyada fener reziliyi" veya "fenerliler den agir hakaret" diye baslik etmediler.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevatan
fenere her yer kadıköy
başlığı atmışUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bu gazetelere fazla takılmamak lazım....
Türkçe'den haberi olmayan insanların bir şeyler karaladığı kağıt parçası...
Örneğin;
Dünden bir haber, http://fanatik.ekolay.net/Ziya-Dogan..._35_241190.htm
haberde bir sıkıntı yok, ama haberin linki tam bir rezalet, bir insan link yazarken bu kadar mı budalaca hareket eder...
Yorum
-
İlk olarak Altan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu fanatik var ya su fanatik.....
2 gun once fenerliler moscoka kasgolariyla sey ederken baslik : "rusyada fener sesleri"
simdi nevzat sakar ordaki bir havuc seryirci fenerli degildir ve turk degildir dedi , baslik : "sakardan fenere seyircisine agir sozler"
Nasil da seyirci gaza getiriyorler , inanilir gibi degil , serefsizler. 2 gun once orda fenerliler oldu zaman neden :"rusyada fener reziliyi" veya "fenerliler den agir hakaret" diye baslik etmediler.
"Yerel gazetelerden Fenerbahçeli taraftarlara tepki"...
Ve içeriğinde bizim yerellerin attığı manşetler ve cümleler...Yani ne olursa olsun artık Fotomaç'a sempati besliyorum...Fanatik'le işim olmaz...
Yorum
-
Internetten takip ettigim gazetelerin genelinde "temsilcimiz" kelimesinin ikinarak yazildigini gördüm. Sanki o gece
CSKA Moskova - Rapid Wien maci oynanmiscasina siradan ifadeler vardi gazetelerde.Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!
N. F. Kısakürek
Yorum
-
Bu gazeteleri takip edenlerin ne mal insanlar oldugunu yazmistim buraya. Inanmayanlar bu linke bakabilirler. Haberi okumaniza bile gerek yok, alttaki yorumlara bakmaniz yeterlidir..
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abuzer Delibalta
Trabzonspor bir Türk takımı değil ki.. Başkasının hakkını gasp ederek bir yerlere gelen takımlar Türk takımı olamaz. Polis şimdi CSKA Moskova yöneticilerini gözaltına alacak diye duyduk.
ali karaca
Ne üzülüyorsunuz.Sonunda yabancı,yabancıyı yendi.Trabzon'un ilk 11 inde 7 yabancı vardı.2 yabancıyı değişiklik hakkında 2 yabancı ile değiştirdiler.Trabzon 9 yabancı ile kontenjanı aşmadan rekor kırdı.Trabzon bu yabancıları alt yapıdan mı yetiştirdi.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.10.2011, 01:24.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum