Kökün kibrit suyu almayın şunların gazetelerini her yerde de kötüleyin taciz edin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırmızı Çizgi programını kimler izledi bilemiyorum..izlemeyenler izlesinler bence..
Hürriyet gazetesi spor müdürü Mehmet Aslan'ın sunduğu programda Hıncal Uluç,Hürriyet gazetesinin spor sayfasında Ankaragücü maçından önce çıkan bir haberden yola çıkarak,karşısında oturan fbli spor müdürü Mehmet Aslan'ı itin kıçına sokup sokup çıkardı..
Benim daha önce yaptığı asılsız,manipülatif haberler nedeniyle hakkında başlık açtığım,basın konseyine şikayet edelim dediğim Ferudun Niğdelioğlu'nun
bu haberinin,gazetecikle bağdaşmadığını,bu haberi bir spor müdürünün yayınlayamayacağını,bunu yayınlayan spor müdürünün birilerine hizmet ettiğini,gazetecilik yapmadığını söyledi..
Terler içinde kalan Hürriyet spor müdürü Mehmet Aslan'ın final sözü ise her şeyi özetledi.."içimiz o kadar kirlenmiş ki,eğer kirli bir yoldan yürüyorsak ve o yolun sonunda bir kupa varsa,her yaptığımız bize doğru geliyor"..
Hürriyet çetesinin başında ki adam Mehmet Aslan'ın bu itirafını izleyin bence..
Teşekkürler Hıncal Uluç..Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Milliyet'in dünkü haberinden (Aykut Kocaman gelecek sezon sportif direktörlüğe dönecek) sonra FB resmi siteden açıklama yapmış, Milliyet de çok alınmış. E yalakalık yaparken iyi di tabi, şimdi işler değişti.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
alin arkadaslar burdan izleyinEN büyük Trabzon!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilliyet'in dünkü haberinden (Aykut Kocaman gelecek sezon sportif direktörlüğe dönecek) sonra FB resmi siteden açıklama yapmış, Milliyet de çok alınmış. E yalakalık yaparken iyi di tabi, şimdi işler değişti.
http://spor.milliyet.com.tr/milliyet...99/default.htm
Emenike'yi de harcamışlardı, bakalım şimdi kimleri yarıyolda bırakacaklar....Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Aylardır fb'nin taşeronluğu için, bize çelme takmak için her türlü yalan ve pisliği haber yapanlar şimdi sözde şikayetçiler Aziz başkanlarının azarından dolayı(Milliyet)
Oh olsun, müstehak size...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar ilginç diyaloglar bunlar!
Sanıyorum, el değiştirmesi nedeniyle FB artık Milliyet'ten umudunu kesti. Demirören'lerin ortağı olduğu bir gazetenin artık FB borazanlığı yapması zor olur !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
mehmet arslan ntv'deki canlı yayında herkesin gördüğünü ama hıncal uluç'un söylediklerini dinledikten yarım saat sonra : "eğer o pislikse ama o pisliğin ucunda bir kupa varsa biz o pisliği kabulleniyoruz..."
dedi... adam aslında bütün sezonun noktasını ve de aziz yıldırımın alçak kişiliğini de ortaya koydu !''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Bazı yazarların söylemleri ve yeni yetme gazetecilerin kamu oyu oluşturmada yaptıklarına eyvallah. 30 milyonluk bir camia sonuçta daha çok gazete alan taraflar.
Uğur Dündar gibi birinin her ne kadar eski bir yönetici olmasına rağmen tarafsız davranması gerekirdi.
Medyada en aleni o.ç yapan kişi Uğur Dündar olmuştur.
Yazıları okuyun hürriyet arşivinde var.
Fenerbahçe Sivas’tan, şampiyon olarak dönecek.
Uğur Dündar
Bu gazeteyi okuyan Sivas ve bu maçın hakemi ne yapsın !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum