Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vatan

fenere her yer kadıköy

başlığı atmış
      Bize özenmişler yazık...
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Alkışlar Trabzonspor taraftarına

Trabzonsporlu taraftarların buluşma adresi bordomavi.net, yuvada bulunan 50 çocuk için forma kampanyası başlattı.

Tesekkürler Gamze
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Iste aradaki fark bu.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu gazeteleri takip edenlerin ne mal insanlar oldugunu yazmistim buraya. Inanmayanlar bu linke bakabilirler. Haberi okumaniza bile gerek yok, alttaki yorumlara bakmaniz yeterlidir..

Hatta durun girmeyin o siteye. Iki örnek gösteriyo ne demek istedigimi...

Abuzer Delibalta
            Trabzonspor bir Türk takımı değil ki.. Başkasının hakkını gasp ederek bir yerlere gelen takımlar Türk takımı olamaz. Polis şimdi CSKA Moskova yöneticilerini gözaltına alacak diye duyduk.

ali karaca
            Ne üzülüyorsunuz.Sonunda yabancı,yabancıyı yendi.Trabzon'un ilk 11 inde 7 yabancı vardı.2 yabancıyı değişiklik hakkında 2 yabancı ile değiştirdiler.Trabzon 9 yabancı ile kontenjanı aşmadan rekor kırdı.Trabzon bu yabancıları alt yapıdan mı yetiştirdi.

bui ali karaca ile ilgili bir aciklama yapmak istiyorum

admizi kullanmislar adimizi

Yorum

• "Fenerbahçe'nin bedavaya Samsun'a kiralık verdiği Ertuğrul, dün gecenin kahramanıydı. Volkan Şen'in oynatılmadığı haftada görev yapan 21'lik kaleci maçta sadece bir hata yaptı, o da olay oldu."

milliyet.com.tr

"Volkan Şen'in oynatılmadığı hafta!!!"
              En son winner tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 11:01.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• bu medyanin yalniz spor sayfalarina itiraz ediyorsaniz....ben yokum....

medyanin buyuk patronlarina lafiniz varsa hosgeldiniz....haydi....
                ıslak imza....

Yorum

• Ne okuyorum Ne Aliyorum Kendileri Oynayip Kendileri Caliyorlar
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• geçen sene önder'in fb'ye karsi oynamamasini, kiralik kalecileri daha dogrusu sikecileri babacan'in oynamasini, Sota'nin bize karsi asilip puan kaybettirip sonrasinda 7'de7 maglubiyet almasini, Gabriç'in bize karsi gol atip puan kaybetmemize yol açip sampiyonluk yolunda darbe yememize sebep olmasiniiiiiiiii

GÖZLERINE SOKMAK LAZIM
                    En son UğuR tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 15:28.
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bir kaç tane satılmış serefsız onun bunun cucugu bır kac yorum yaptı dıyemı kızacam bosverın beyler....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Fenerbahçe'nin bedavaya Samsun'a kiralık verdiği Ertuğrul, dün gecenin kahramanıydı. Volkan Şen'in oynatılmadığı haftada görev yapan 21'lik kaleci maçta sadece bir hata yaptı, o da olay oldu."

milliyet.com.tr

"Volkan Şen'in oynatılmadığı hafta!!!"
                        Alakayı çözemedim ben . Volkan Şen.. Samsunlu kaleci
                        Yani Bursa mı rakipleri oldu şimdi şikecilerin
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hay Trabzonspor kadar başınıza taş düşsün.
                          Sizi Song gibi protesto etmek lazım ya neyse...
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Bursa maçından sonra Fotomaç gazetesi de biraz taraflı geldi sanki.Yerel gazeteler dışında taraflı haber olunca bizim tarafımızda bile dursa ters geliyor bana..
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Milliyet'te Federasyon'un bayanlara uyguladığı bedava bilet konusunda yaşanan bazı skandallarla ilgili haberi;

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Haberde özel güvenlik firmalarınınBeşiktaş-Kayseri ve Galatasaray-Bursa maçlarını örnek alarak hazırladığı rapordan (karaborsacıların bedava biletleri nasıl paraya dönüştürdüğüne dair) bahsediliyor...

Aynı haberi milliyet'i kaynak göstererek yayınlayan maraton ise tesadüfe bakın ki bayan taraftar fotoğrafı olarak aşağıdaki fotoyu kullanıyor.

Halbu ki haberin kaynağı aşağıdaki fotoyu kullanmakta.

İşin ilginç yanı;

aynı haberi "bu haber ortalığı karıştırır" başlığı ile yayınlayan haber61 de bu skandal için aşağıdaki fotoyu kullanmış;

Haberde anlatılanlardan sonra insanın gözünün takıldığı ilk şey bu olayın sadece Trabzon'da yaşandığını düşünmek oluyor. Halbu ki habere konu rapor Beşiktaş ve Galatasaray'ın ev sahipliği yaptığı maçlara dayandırılarak hazırlanmış...
                              En son bkandil tarafından düzenlendi; 26.10.2011, 11:34.

Yorum

• tesadüf mü, bunlara iyi günlari, daha hırvatlar geliyor
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X