Onu hep ılk sayfada gorelım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaya arkadasım ben burda elestiri yaparken sakin oluyorum sende ol fazla kisisellesme devam edelim...
simdi demissinki volkan konak ve kazım koyuncu birlikte konser veriyo verir kardesim iş icabı bizlerde mecburi insanlar ile aynı havayı soluyoruz bizim burda tartıstıgımız konu savundugumuz sey ortada kazım öldükden sonra herkezin onun üzerinden rant elde etmesidir ama sen ne yi savunuyosun anlamıs degilim ben bana bir hısım ile yazı yazmıssın derim
ben kazım üzerinden rant elde eden cok gördüm ankarada yasıyorum sayısız kisiler kendileri böyle önemli günlerde kazım yanında gösteren kisiler sayabilirim ve volkan konak da bende diyorum bu sekil insanlar arasında bulunuyo
bu arada karadenizlimisin bilmiyorumda demissin ki mezar basında türkü söylenmez dua edilir
kardesim karadenizli insanın ibadeti yeri gelir horondur yeri gelir türkü dür.
HORONDA BİR İBADETTİR.
Yorum
-
olmeden birkac ay once baslamıstım kazım abiyi dinlemeye birgun halısaha macına gidiyoruz bizim abilerden biri dediki seninki olmus bende o kim dedim dedi dinledigin sanatcı yok mu o anda bir duraksadım hala icimdedir onun buruklugu.ama suan hala burdaysak ve aglıyorsak trabzonspor icin gozu arkada degildir eminim.izle bizi kazım abi fırtına gibi geliyoruz!!!!!!!!!!!!!hala inletiyoruz kadıkoy sokaklarını senin sarkılarınla...
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıya çifte camlar oy sakızı yere damlar
oy oy oy oy
Sevup alamıyanın oy yuregını buz bağlar...
Bu sarkı gıbısı bır daha gelmedı dunyaya...
günde üç kez dinliyorum"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen cok sevdıgım sarkısı ıste gıdıyorum. tuylerım dıken dıken oluyor valla ya.SS
ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
"Of' lu" yuz Elhamdülillah
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum