Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar

Faceboktaki KAZIM KOYUNCU Anısına 500.000 Hayran Aranıyor.!!! ( YENİ SAYFA AÇILDI ) adlı grup sanırım şehir pkklılarının eline geçmiş.Uygunsuz şeyler ekleyip Kazım Koyuncu adı altında yayınlamaktalar.Mustafa Kemal Atatürk'e bile hakaret ediyorlar.Ben bundan aşırı şekilde rahatsızlık duyuyorum.

Lütfen Sayfayı Şikayet Edin.Bu Grubu Kapattıralım. http://www.facebook.com/search/?q=KA...8.301449603..1
    En son Misina tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 14:04.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar

Faceboktaki KAZIM KOYUNCU Anısına 500.000 Hayran Aranıyor.!!! ( YENİ SAYFA AÇILDI ) adlı grup sanırım şehir pkklılarının eline geçmiş.Uygunsuz şeyler ekleyip Kazım Koyuncu adı altında yayınlamaktalar.Mustafa Kemal Atatürk'e bile hakaret ediyorlar.Ben bundan aşırı şekilde rahatsızlık duyuyorum.

Lütfen Sayfayı Şikayet Edin.Bu Grubu Kapattıralım. http://www.facebook.com/search/?q=KA...8.301449603..1
      insanların artık ölülere bile saygısı kalmamış.çok yazık
      .....................................

Yorum

• koyverdun gittun bizi özledik çok seni Kazım abiiiii

Yorum

• Sen ve Volkan KONAK'ın sayesinde karadeniz müziğine aşık oldum. Kemençeye aşık oldum, tuluma bağlı kaldım... Teşekkür ediyorum sana, "zaman zaman şarkılarını dinleyip derin anlamlı, içimi yakıp kavuran duyguları yüreğime kattığın için"
          Sene 1967...

Yorum

• Kazım Koyuncu büyük insan.

Yorum

• Keşke Aramızda oLsaN. Allah Rahmet eyLesin. ÖzLüyoruz ÖzLemeye Devam Edeceğiz!

Yorum

• yerin dolmadı dolmazda şair ceketli çocuk

Yorum

• Şair ceketli çocuk, Fenerbahçe'yi dize getirip kupayı müzemize götüreceğiz.

Yorum

• yine dinledim yine gözlerim yaşardı yine bir fatiha gönderdim ruhuna. insanoğlu sınav dünyasında ya sen yokken bu trabzonspor sınavında çok eksiğiz biz.
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• didoyu dinliyorum...
                      kazımım yine koptuk şampiyonluk yarışından....

Yorum

• Özledik be abi..
                        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Unutmadık abi seni şarkıların bize hep seni hatırlatıyor.

Yorum

• Ekranlarda şarkı söylemeye çalışanları üstelikde kendilerine sanatçı bile diyen saçmalıkalrı gördükçe daha da kahroluyoruz

Yorum

• Bu senede olmadı be KAZIM,keşke yaşasaydında ben şampiyonluk görmemeye razıydım.

Yorum

• Kupa sana armağan olsun Kazım abi.

Kalbimizdesin.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X