bütün konusmacilar çok iyi idi.. volkan konak restiniçekti mükemmel konustu umarim msj lar istenilenyerlere ulasmistir.. artik karadeniz haykiraacak herkes tutunsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Insanlarimiz kiriliyor ve devletin kili kipirtamiyor,bunun bu derece
ileri oldugunu bilmiyordum.Dün aksam izleyince hayretler icin de kaldim
,meger bizler senelerce zehir solumusuz.
Ne diyeyim yaziklar olsun ,Bende yakin zaman da annemi ayni illet den
kaybettim, eger bunlar ihmalden kaynaklanan kayiplarsa bende Devletin
yakasina yapisacak olanlardanim.
Volkan Konak hakikaden icimizdeki pastirilmis sesimizi haykirdi.
Ayrica cok büyük bir degeri kaybettigimizi sanirim yeni yeni anliyoruz.
Kalanlarina ne olur sahip cikalim.
TS üye No:5330
Yorum
-
İlk olarak Kiraly tarafından gönderildi..............Kalanlarina ne olur sahip cikalim.
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
trabzonda yasayanannanemi bile ayni sekilde kanserden kaybetmistim 5 sene evvel<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>
Yorum
-
İlk olarak Kiraly tarafından gönderildiInsanlarimiz kiriliyor ve devletin kili kipirtamiyor,bunun bu derece
ileri oldugunu bilmiyordum.Dün aksam izleyince hayretler icin de kaldim
,meger bizler senelerce zehir solumusuz.
Ne diyeyim yaziklar olsun ,Bende yakin zaman da annemi ayni illet den
kaybettim, eger bunlar ihmalden kaynaklanan kayiplarsa bende Devletin
yakasina yapisacak olanlardanim.
Volkan Konak hakikaden icimizdeki pastirilmis sesimizi haykirdi.
Ayrica cok büyük bir degeri kaybettigimizi sanirim yeni yeni anliyoruz.
Kalanlarina ne olur sahip cikalim.
kirali abi özel msg ina bak....
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Bu nasil bir acidir bilmiyorum...Gözyasi akmazmis bir asamadan sonra demek ki...Kururumus göz pinarlari...Yoksa içine mi akarmis usul usul...Bir kez daha aklima geldi su cümle,pankarta bile yazilabilir..."ÖLDÜRMEYEN SEY GÜÇLENDIRIR" DEMISTIN...ÖLÜM BILE GÜÇLENDIRIYOR SENI...
Bu dava bitmeyecek Kazim abim...Dün herkesin dedigi gibi,bir isik yaktin sen...Ve o isigisöndürmek için debelenen herkese,hep birlikte karsi koyacagiz biz...Denizin Çocuklari snasöz veriyor....."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
aliço
Yorum
-
http://img101.imageshack.us/my.php?i...wletter4bn.jpg
tekrar tekrar [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: baris_aykan<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>
Yorum
-
Dün ailesi ile 4-5 saat sohbet ettim. Kazim Koyuncu'nun biraktigi bayragi biz tasiyacagiz diyorlar. Özellikle Trabzonspor camiasinin kendilerine ve Kazim'a sahip çikmalarindan çok mutlu olmuslar. Ve benden 4-5 adet kazim koyuncu yazili Trabzonspor formasi istediler. Bundan sonra maçlara o formalar ile kendileri gelecekmis. Bence BMN Trabzon bir organizasyon yapmali ve formalari o zaman kendilerine hediye etmeliyiz.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum