Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bütün konusmacilar çok iyi idi.. volkan konak restiniçekti mükemmel konustu umarim msj lar istenilenyerlere ulasmistir.. artik karadeniz haykiraacak herkes tutunsun...
    Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
    Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• Insanlarimiz kiriliyor ve devletin kili kipirtamiyor,bunun bu derece
      ileri oldugunu bilmiyordum.Dün aksam izleyince hayretler icin de kaldim
      ,meger bizler senelerce zehir solumusuz.

Ne diyeyim yaziklar olsun ,Bende yakin zaman da annemi ayni illet den
      kaybettim, eger bunlar ihmalden kaynaklanan kayiplarsa bende Devletin
      yakasina yapisacak olanlardanim.

Volkan Konak hakikaden icimizdeki pastirilmis sesimizi haykirdi.

Ayrica cok büyük bir degeri kaybettigimizi sanirim yeni yeni anliyoruz.

Kalanlarina ne olur sahip cikalim.

TS üye No:5330

Yorum

• İlk olarak Kiraly tarafından gönderildi
        ..............Kalanlarina ne olur sahip cikalim.

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

trabzonda yasayanannanemi bile ayni sekilde kanserden kaybetmistim 5 sene evvel
        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• İlk olarak Kiraly tarafından gönderildi
          Insanlarimiz kiriliyor ve devletin kili kipirtamiyor,bunun bu derece
          ileri oldugunu bilmiyordum.Dün aksam izleyince hayretler icin de kaldim
          ,meger bizler senelerce zehir solumusuz.

Ne diyeyim yaziklar olsun ,Bende yakin zaman da annemi ayni illet den
          kaybettim, eger bunlar ihmalden kaynaklanan kayiplarsa bende Devletin
          yakasina yapisacak olanlardanim.

Volkan Konak hakikaden icimizdeki pastirilmis sesimizi haykirdi.

Ayrica cok büyük bir degeri kaybettigimizi sanirim yeni yeni anliyoruz.

Kalanlarina ne olur sahip cikalim.

kirali abi özel msg ina bak....

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bu nasil bir acidir bilmiyorum...Gözyasi akmazmis bir asamadan sonra demek ki...Kururumus göz pinarlari...Yoksa içine mi akarmis usul usul...Bir kez daha aklima geldi su cümle,pankarta bile yazilabilir..."ÖLDÜRMEYEN SEY GÜÇLENDIRIR" DEMISTIN...ÖLÜM BILE GÜÇLENDIRIYOR SENI...

Bu dava bitmeyecek Kazim abim...Dün herkesin dedigi gibi,bir isik yaktin sen...Ve o isigisöndürmek için debelenen herkese,hep birlikte karsi koyacagiz biz...Denizin Çocuklari snasöz veriyor.....
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Denizde bir kararti acaba kayikmidur?

Ben özledum Kazim'i aglasam ayipmidur?

Yorum

• alisamiyorum abi
                kabullenemiyorum
                senin olmadigini
                artik yasamadagini
                kabullenemiyorum
                içim içimi yiyor
                içim yaniyo abi
                sensiz geçecek yillarim için....

Yorum

• dün aksam ki program gerçekten çok güzeldi

bu kanser illetinden ben de dedemi kaybettim heralde karadenizde kanserden cani yanmayan yok sonuna kadar volkan konak'in arkasindayiz

Yorum

• Bagis Erten
                    01.07. 2005
                    Bastan söyleyeyim.
                    Bu bir spor yazisi degil aslinda. Ama futbolu kötüye kullanacak.
                    Kazim Koyuncu'yu kaybettik geçtigimiz günlerde. Bilenler bilir, Laz rock'inin memleketteki müstesna ismiydi. 'Zugasi Berepe' günlerinden beri Lazca ezgilerle en bezgin mahlukatlara bile kipirti bulastirirdi.

Içim aciya aciya cenazesini izlerken gördüm tabuttaki Trabzonspor bayragini. Hopaliydi Koyuncu. Zaten kanser illeti de nedense cografi olarak hep oralara, Rizelere, Trabzonlara, Hopalara gönül koymustu! Nedense memleketin Karadeniz kiyilarinda 'olmayan' radyasyon faciasindan sonra, 'olmayan' bir kanser salgini, 'olmayacak sayida' insani kirip geçiriyordu. Aciyi yüreginde hissedenler neyin olup neyin olmadigini iyi biliyor gerçi! Ama resmi kayitlar resmen tekzip edilmedikçe anlasilan hiçbir sey 'olmayacakti'.
                    Kazim'a battaniye gibi sarilmis Trabzonspor bayragini görünce içim ciz etti. Her seye karisiyordu futbol, ölüm acisina da karismisti iste. Ama o anda kafamda bir isik yandi. Futbolun sabikali, sabikali oldugu kadar coskulu diyari Trabzonspor için bir hayal belirdi kafamda. Bu memlekette futbol ve siddetin baskenti olarak anildilar yillarca. Geçen seneki linç girisimi de bunun sosyal veçhesi gibi yazildi sicillerine.
                    Ama Trabzon'un futbolu en çok seven sehirlerden biri oldugu gerçegini hiçbir sey degistirmedi.

Acaba diyorum, bu sene bambaska bir sene olabilir mi Trabzonlular için. Makûs talihin kirildigi, bozuk sicilin temizlendigi, bir futbol kentinin teyakkuza geçtigi bir sezon?.. Takimini, oyuncusunu, stadini hirpalayan bir seyirci yerine futbol sevgisini bir olumluluk halesiyle sahaya yansitan, yemyesil bir futbol cennetine davet eden bir seyirci... Yine kipir kipir, yine tutkulu, yine sevdali... Ama -hadi moda deyimin korumasina siginalim- pozitif bir sinerji yaratabilen...

Kazim Koyuncu kanserden öldü.
                    Birçok hemserisi de ayni dertten çekti, çekiyor, yitti, yitiyor. Yeniliyor Karadenizli.
                    Bu illete yeniliyor. Ama sevmezler ki yenilmeyi. Kabullenmezler ki öyle kuzu kuzu kabullenmeyi. Karadeniz/Laz inadi diye bir sey gerçekten vardir degil mi?
                    O yüzden diyorum ki, madem sessiz sedasiz gidiyor insanlar, buna susmamak lazim. Hele de Trabzon'da. Bir önerim var Trabzonlulara. Derim ki, çiksa Trabzonlu, Trabzonspor'unu kansere, radyasyona karsi bir nefer haline getirse. Sampiyonlugun en büyük adaylarindan olan takimini bu ruhla desteklese. Kulüp de bu misyona sahip çiksa ve su illete karsi cephede bir mevzi de o alsa.

Hem kaç tane Kazim Koyuncu var ki su memleketin çikardigi? Gençlere bile siçradiysa radyasyonla hiçbir ilgisi olmayan(!) bu 'münferit' kanser, kaybedecek neyi kaldi ki Trabzon'un, Karadeniz'in?

Her hafta binlerce kelimenin ziyan oldugu futbol programlarinda, bir kez de adi bu sekilde anilsa Trabzonspor'un, az sey mi? Sehrin en büyük degeri, halkinin acilarina sahip çiksa, o Trabzon halki da biricik takimini bogmadan sevse ve bu yil bambaska bir yil olsa.
                    Kadro yapisi, kulüp yönetim anlayisiyla bu sene Trabzon'da bu isik var arkadaslar! Seyirci de bazi aliskanliklarini insani degerler adina birakmayi göze alirsa, bir de kanser illetiyle mücadelenin bayragini yükseltmenin motivasyonu olursa bu sene vuslat gerçeklesir!
                    Kazim Koyuncu 33 yasindaydi. Müzik yapiyordu. Iyi müzik... Karadenizliydi.
                    Adamdi. Hep Karadeniz sarkilari söyledi.

Trabzonspor'u tutuyordu. O sehrin, o yörenin, o insanlarin, o takimin ona bir borcu var. Bir yalani ortaya çikarmak zorundalar. Hayata sahip çikmak zorundalar. Kanserden ölen onca insan için. "Güçlülere karsi güçsüzlerin de bir sey yapabilecegini bize Trabzonspor gösterdi" diyen Kazim'a vefalarini göstermek için...
                    Haydi Trabzonspor, kanseri, üç büyükleri, çaresizligi, kötü sabikani, güce tapanlari yen! Sana da bu yakismaz mi?

Baris Erten- Radikal Gazetesi
                    aliço

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                      Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• http://img101.imageshack.us/my.php?i...wletter4bn.jpg

tekrar tekrar [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Edited by: baris_aykan
                        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                          Biliyoruz
                          Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
                          Toprak çökecek
                          Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
                          \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
                          Gidelim
                          Yildizlarin çok oldugu
                          Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Biliyoruz
                            Toprak çökecek
                            Gidelim
                            Yildizlarin çok oldugu
                            Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Ne zaman bir organizasyonla gidecegiz Hopaya?

Hayde BMN TrabzonEdited by: ahmetturk
                              Yeni bir stad istiyoruz...
                              Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• Dün ailesi ile 4-5 saat sohbet ettim. Kazim Koyuncu'nun biraktigi bayragi biz tasiyacagiz diyorlar. Özellikle Trabzonspor camiasinin kendilerine ve Kazim'a sahip çikmalarindan çok mutlu olmuslar. Ve benden 4-5 adet kazim koyuncu yazili Trabzonspor formasi istediler. Bundan sonra maçlara o formalar ile kendileri gelecekmis. Bence BMN Trabzon bir organizasyon yapmali ve formalari o zaman kendilerine hediye etmeliyiz.
                                Biliyoruz
                                Toprak çökecek
                                Gidelim
                                Yildizlarin çok oldugu
                                Bir gökyüzü altina ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.