Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben seni sevduğumi dünyalara bildirdum

kalbimizde yaşıyorsun mekanın cennet olsun
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ne söylesek az senin için.. kelimelerin bile yetersiz kaldığı, cümle kurmakta bile zorlandığım duygular içerisindeyim

Bizimlesin, kalbimizdesin, seviyoruz sevemeye devam edeceğiz, bütün insanlığa sevdirmeye çalışacağız senin gibi örnek bir insanı..

Yorum

• Kardeşim,

Acın hala taze...
        KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Sevgili Dostum bugün saat 18.30 da Kadıköydeki Kazım Koyuncu Kültür Merkezi nden tulum eşliğinde yürüyerek ve senin şarkılarını söyleyerek Kadıköy Çarşısında toplanacaz görüşmek üzere Dostum
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Kazım Koyuncu için onlarca övgü cümlesi dizebilirsiniz. Bugün bunların çok bir anlamı yok. Asıl anlamlı olan, onu anlamak. Onun Trabzonsporluluğunu anlamak ve geleceğe taşımak. O yaşayan en büyük Trabzonsporluydu

Yorum

• Sewgili Kazım abim...
              Bugün 25 Haziran ve senin aramızdan ayrılış günün.Ve benim için ne tuhaftır ki benim de doğum günüm...
              25 haziranların artık hayatımda daha çok anlamı var.Arabamda daima senin o asi şarkılarını dinlemeye dewam edip seni hep kalbimde yaşatacağım...
              Mekanın cennet olsun...
              Vakti Geldi......

Yorum

• çok erken gittin be bunca sevenin varken

Yorum

• Değeri öldükten sonra anlaşılan sanatçılardan biri.Keşke böyle koy verip gitmeseydin.

Yorum

• Nur içinde yat.
                    Onun gibiler az gelir.
                    Açık Radyo'da ( 94.9 ) Kazım Koyuncu'nun nasıl duyarlı bir sanatçı olduğu konuşulup, şarkıları çalınıyordu.
                    Seni herkes anlamıştı. Seni diğer nesillere anlatmak ta bizim görevimiz olsun.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kardeşim , nur içinde yat mekanın cennet olsun bu yürekler seni unutmaz rahat uyu
                      @Napy61

Yorum

• " Benim bir Trabzonsporluluğum var. "

Kazım Koyuncu

İşte bu sözdür benim Trabzonsporluluğum! İşte bu sözle başlar benim kavgam! İşte budur Trabzonsporlu duruşu ve işte budur Trabzonsporluluk! " Aa gerçekten mi Trabzonsporlusun? " sorularına verdiğim en iyi yanıttır bu! Ben bu sözü senin ağzından bir konser çekiminde duydum. Önce içimde bir acı sonra yüzümde bir tebessüm.. Benim bir Trabzonsporluluğum var. Ben var oldukça varolacak bir Trabzonsporluluk...

Önümüzdeki sene sana kupa ile geleceğiz Kazım Abi, geleceğiz.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan yazma şöyle şeyler gözlerimizi doldurma sabah sabah

Yorum

• Bu sezon olmazsa bile çok yakında O şampiyonluk kupasıyla beraber sana geleceğiz.

Tekrar rahmetle anıyoruz seni....
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Adam gibi adamdı Allah günahlarını affetsin...
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Kazımımızı bizden alan hastalıktan ve çernobili önemsememiş sorumlulardan nefret ediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim