Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne desek az kalır, mekanı cennet olsun, unutmayacağız onu

Yorum

• Mevlam Günahlarını Affetsin...
      Mekanı cennet olur inşallah...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Kazim Koyuncunun olum haberiyle adeta yikilmistim, onun kisiligini ve insancil yonunu + sarkilarini cok seviyordum ve halende cok seviyorum. Zamaninda kendisi bilinen hastaliga yenik dustugunde tam olarak bu hastaligin neleri ifade ettigini cok iyi bilmiyordum fakat ne yazikki bundan 9 ay once annemde ayni hastalik tespit edildiginde cok daha iyi anlamaya basladim. Bu hastalikla bogusmak o kadar zor ki anlatilmasi gercekten cok guc ve bu hastaligi yasayanlar etkisini ve zorlulugunu cok iyi anlarlar :'( 5,5 ay once annemi 51 yasinda kaybettim ve Allahtan kimseye, en buyuk dusmanima bile boyle bir hastaligi ve imtihani vermemesini temenni ediyorum. Tekrar Allahtan K. Koyuncuya, anneme ve diger bu hastaliga yenik dusen insanlarimiza rahmet diliyor, mekanlarinin cennet olmasini temenni ediyorum.
        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• seni unutmayacağız mekanın cennet olsun
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• ark. bmn bi organizasyon yapsa yanına giden olurmu acaba ne dersiniz ??_
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mevlam Günahlarını Affetsin...
              Mekanı cennet olur inşallah...
              AMİNN.....
              #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• hiç bi yere gitmedin, gitmeyeceksin..

seni seviyoruz..
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar kazım koyucuyu bence şarkılarla türkülerle deil dualarla kuranı kerim okuyarak anmamız lazım bizim ona şu anda yapabileceğimiz tek şey bu onu burda dinlediğimiz müzikleri yada başka bişeyi deil dualarımız onu kurtaracaktır allahın izni ile herkesi bu konuda hasas olmaya çağırıyorum lütfen herkes elinden geleni yapsınn
                  selami kardeşim haklısın dogru söylüyosunda forumda böyle bir organizasyon olmaz herhalde

o yüzden herkes bildiği kadarıyla bişeyler okuyup göndersin kazım koyuncunun ruhuna

en azından birer fatiha okusun herkes arkadaşlar ruhuna
                  Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                  Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• İlk olarak mukemwell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    selami kardeşim haklısın dogru söylüyosunda forumda böyle bir organizasyon olmaz herhalde

o yüzden herkes bildiği kadarıyla bişeyler okuyup göndersin kazım koyuncunun ruhuna

en azından birer fatiha okusun herkes arkadaşlar ruhuna
                    ewet abi bnmde anlatmak istediğim oydu
                    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• tek şeye üzülürüm çok istemesine rağmen yaşamının son yılında takımımızı şampiyon görememesi.
                      allah günahlarını affetsin.

Yorum

• seni hiç ayırmadık gönlümüzden ayrılmayacaksın çünkü sen bizim için ölümsüzsün rahmet, saygı ve sevgiyle........
                        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Unutulmadın unutulmayacaksın Mekanın Cennet Olsun
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ruhun şadolsun Kazım'ım. Hep kalbimizdesin.
                            Sevgi güzellik ister güzellik emek, güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister...

Yorum

• Seni unutmak özgürlüğe ihanettir Denizin Asi Çocuğu...

Sadece 25 haziranda değil,seni her gün anıyorum...

Yorum

• seni unutmuyoruz şarkılarını dinliyoruz kazım koyuncu. Mekanın cennet olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim