Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zarge
    • 10.05.2008
    • 3024
    • İstanbul

kirli işlere girmediği için
    takımımızın armasına leke bulaştırmadığı için teşekkürler..

ama bu ülkede kirli işlere girenler itibar görüyor ve omuzlara alınıyor kupalar veriliyor..
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Erdogan
      • 17.03.2005
      • 1887
      • Ögrenci
      • Almanya

N`doye hakkindaki düsüncelerimi yazmak istedim.

Baskanin olumlu isleri yani sira tabiki istemedigimiz bircok olumsuz isleri olmustur ancak N`doye transferinin yatmasindan dolayi kimse baskani elestirmesin.

Bir rus kulubu cikip 7.5 verdikten sonra herhalde 8 verecek halimiz yoktu.
      Trabzonspor

Yorum

• kalkanbalığı
        • 28.08.2011
        • 370
        • İstanbul

Şu kamplardan önce Transferler bitmeliydi... 2 kamp yaptı takım sadri bey hala Sol bek ile Stopere 1 adam alamadı....

Yorum

• amour_61
          • 15.04.2007
          • 1685
          • Bilgisayar Teknikeri
          • Trabzon

Orduspor'la sezon açılışı yapıcağınıza drogheda united takımıyla yapsanıza ne biçim yönetisisiniz adamların uzattığı dostluk eline cevap versenize.Bu kadar mı zor Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yorum

• alper*
            Cezalı Üye
            • 01.03.2008
            • 16851
            • Güney Amerika

Sadri Şener ya da Şenol Güneş gibi adamlar istifa eder giderse Trabzonspor Trabzonspor olmaktan çıkacağı için ben de bu takımın taraftarlığını bırakırım. Koyun olmadığım için güdüldüğüm yönde ilerlemek zorunda değilim.

Yorum

• hodlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 06.02.2005
              • 9605
              • öğretmen
              • Kocaeli

Şenol Güneş istifa etmemeli.Aksine görevine daha uzun yıllar devam edip sonra kulüp başkanı olmalı.İstifa edecek bir kişi var o da Sadri Şener...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• meaningoflife61
                • 18.08.2011
                • 36
                • Öğrenci
                • Kocaeli

Sadece Kirli İşlere Girmeyip Temiz Kaldığı İçin Geldiğinden Bu Yana Kulübü Kalkındırdığı için Teşekkür Ederim.Ama Herşey Gibi Yönetiminde Sonu Var.Özelllikle Son 2 Yılda Yaptıkları Transfer Hataları,Rakip Takımlara Giden Yerli Oyuncular Ve Gereksiz Yabancı Transferleri Adeta Bombanın Pimini Çektiler.Birde Ne İş Yaptığı Belli Olmayan Bir Asbaşkan Var Pardon Yederli Diyen Biri Var.
                https://twitter.com/Meaningoflife61
                http://facebook.com/Meaningoflife61

Yorum

• TekfurÇayır 61
                  • 19.07.2011
                  • 5843
                  • İstanbul

Trabzonspor'un başkan adaylarından biri de babamın oğlu olsa, bana darılsa bile seçimlere kadar Sadri başkanı desteklerim.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• sence
                    • 21.02.2011
                    • 160
                    • Sakarya

Hatalarınla sevaplarınla seviyoruz seni Sadri Şener.

Yorum

• Burak TOSUN
                      • 13.09.2009
                      • 840
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

Şike ve teşviğe bulaşmadığı için niye teşekkür ediyosunuz anlamıyorum. Kurulduğundan bu yana hangi başkanımız bu tür pisliklere bulaştı ki Sadri Şener bulaşmadığı için ona teşekkür edip diğerlerinden farklı kılıyorsunuz?
                      Sadri Şener'e edilecek tek teşekkür Şenol Güneş'i takımın başına getirmesidir ki onun da arkasına saklanıp ekmeğini kendi yiyor zaten.
                      Bknz: Ben bilmem hocaya sorun havaları.

Yorum

• hodlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 06.02.2005
                        • 9605
                        • öğretmen
                        • Kocaeli

İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi
                        Şike ve teşviğe bulaşmadığı için niye teşekkür ediyosunuz anlamıyorum. Kurulduğundan bu yana hangi başkanımız bu tür pisliklere bulaştı ki Sadri Şener bulaşmadığı için ona teşekkür edip diğerlerinden farklı kılıyorsunuz?
                        Sadri Şener'e edilecek tek teşekkür Şenol Güneş'i takımın başına getirmesidir ki onun da arkasına saklanıp ekmeğini kendi yiyor zaten.
                        Bknz: Ben bilmem hocaya sorun havaları.
                        Vallahi yılın mesajı ilan ediyorum.Yazılması gerekenler kısaca yazılmış. Ama işte anlamak isteyenlere yazılmış...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• TekfurÇayır 61
                          • 19.07.2011
                          • 5843
                          • İstanbul

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
                          Vallahi yılın mesajı ilan ediyorum.Yazılması gerekenler kısaca yazılmış. Ama işte anlamak isteyenlere yazılmış...
                          Sen anladığına göre ricâ etsem bana da anlatır mısın?

Çünkü mesajı okumama rağmen hâlâ farklı düşünüyorum.

1. Lige çıktığımızdan beridir hiçbir başkanın telefon görüşmelerini okuma imkanım olmadı. O yüzden içlerinden yanlış yollara sapanlar var mı yok mu bilmiyorum. Olmadığına İNANIYORUM. Tapeleri okuyunca Sadri Başkan'ın yanlış yollara sapmadığına EMİN OLDUM, çünkü emniyet didik didik etti, ben de tapeleri okuma imkanı buldum. İnanmakla emin olmak farklı şeyler. Böylece yanlış yollara sapmadığına emin olduğum ilk ve şimdilik tek başkan Sadri Şener olmuş oldu.

Bu kadarcık bir fark NE OLUR LÜTFEDİN DE OLSUN.

Başkanımız temiz sözünden rahatsız olmayın kardeşim.

Şimdi anlamadığım bölümü bana anlatır mısın ricâ etsem?

Ayrıca bir sorum var, Sadri Şener'den sonra gelecek başkanın - herkim olursa olsun - yanlış yollara sapmayacağına şimdiden kefil olur musun? Ben olmam.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.07.2012, 02:44.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Furkan Özdem
                            • 15.01.2011
                            • 7150
                            • Öğretmen
                            • Ankara

Şikeciler şikeci başkanlarına sahip çıkarken bizim tertemiz başkanımıza gereken saygıyı göstermememiz yanlış. Seni seviyoruz başkanım. Ne yapıyorsa kulüp için yapıyor bunun farkında olmalıyız. Her yazılıp çizilene kanmamak lazım.
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• bitirim
                              • 10.04.2005
                              • 1508
                              • İstanbul

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Ulan şu şampiyonluğu bir ben yaşayamadım heralde kupası yok, tescili yok ,bir tek bize göre biz şampiyonuz. Tescil edilmemiş ,kupası olmayan şampiyonluğu bize yaşattığın için çok teşekkürler sadri başkan!!!!!!!!!!!
                              o senin yetersizliğin. ben halen daha doya doya yaşıyorum şampiyonluğumuzu çevremdeki şikecileride çok rahat gömüyorum kupanın hala kadıköyde olmasını bile keyife dönüştürebiliyorum
                              Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• SEDAT
                                • 13.07.2009
                                • 20950
                                • Amele
                                • Sakarya

* Şu bazı taraftarımıza rağmen teşekkürler Yönetim. Hatanız oldu evet ama eleştirilecek düzeyde çamur atılacak düzeyde değil. Hoş atılan çamurlar malesef hiç ispatlanamadı burda. Sağlık olsun. Tarih sizi şu koca Ülke'ye verdiğiniz dersle hatırlayacak...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...