Yönetim teşekkürü; ancak verdiği büyük sözü yerine getirdiğinde ve/veya yüksek maliyetlere katlanarak kurduğu bu kadronun şampiyonluğu halinde teşekkürü hak eder.
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
tabiiki futbol önemli
ve tabiiki futbol her türlü olumsuz düsüncelere ragmen taraftari ceker
aslinda bakilirsa trabzon türkiyede taraftarin en basit tribüne cekilecek il
birazcik marketing yap
en basitinden aida sistemini uygula ben garanti veriyorum 8 haftada tribünler full ceker
futbol olmadan ve diger olumsuzluklara ragmen
tabiiki full ceken stadi yönetim nekadar ister oda baska bir soru
full tribün demek her yanlisina bir feedback verilmesi demek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber, komplo teorisi kısmına katılamıyorum. Çünkü açık ve net eski yönetimler ve gruplardan destek alınamıyor.bence artik komplo teorilerinin pesinden kosmak yanlis
trabzon ilinin %2 avni akeri fazlasiyla dolduruyor
bu ilin %3 secimlerde 2011 sampiyonu trabzonspor yazip oyunu pusulaya atti
kimse ts %100nü yönlendiremez
stadin bos kalma nedenleri
sike ve sikenin getirdigi kayiplar
sikeylen her türlü yolumuzun kesilecegi korkusu
yönetimin durmadan dediklerinin tersini yapmasi
passolig
stadin cektirdigi zulum
ilin finansman gücüslügü
sirasiyle etkinin bir oldugunu düsünüyorum
Maça gelmeme sebeplerinin bedava bilet dağıtılmamasına daha çok bağlıyorum.
Şikeden mağdur olan biziz, inadına daha çok destek olmamız gerekmezmiydi. Trabzonsporun arkasında olduğumuzu göstermek gerekmezmiydi. Yoksa takımın yanında olmayarak kimi cezalandırıyoruz. tff'yi mi fb'yi mi kendimizi mi? Tribünler boş olduğu zaman başarıda insanın içinden oynamakda gelmiyor. Başarılı takımı herkes destekler, küme düşerken takımın yanında olabiliyormuyuz? Ya da kulübün hakları yenirken noluyo lan diyormuyuz? Yoksa her maça 5 atarken mi destek olmalıyız...
Bilmiyorum farklı düşünüyor olabiliriz. Her ne olumsuzluk oluyorsa olsun, takıma destek verilmesi görüşündeyim...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasarayYorum
-
Cehaletime verin aida nedir?tabiiki futbol önemli
ve tabiiki futbol her türlü olumsuz düsüncelere ragmen taraftari ceker
aslinda bakilirsa trabzon türkiyede taraftarin en basit tribüne cekilecek il
birazcik marketing yap
en basitinden aida sistemini uygula ben garanti veriyorum 8 haftada tribünler full ceker
futbol olmadan ve diger olumsuzluklara ragmen
tabiiki full ceken stadi yönetim nekadar ister oda baska bir soru
full tribün demek her yanlisina bir feedback verilmesi demekSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasarayYorum
-
bu yazdiklarin zaten varSöylediklerinin çoğuna katılmakla beraber, komplo teorisi kısmına katılamıyorum. Çünkü açık ve net eski yönetimler ve gruplardan destek alınamıyor.
Maça gelmeme sebeplerinin bedava bilet dağıtılmamasına daha çok bağlıyorum.
Şikeden mağdur olan biziz, inadına daha çok destek olmamız gerekmezmiydi. Trabzonsporun arkasında olduğumuzu göstermek gerekmezmiydi. Yoksa takımın yanında olmayarak kimi cezalandırıyoruz. tff'yi mi fb'yi mi kendimizi mi? Tribünler boş olduğu zaman başarıda insanın içinden oynamakda gelmiyor. Başarılı takımı herkes destekler, küme düşerken takımın yanında olabiliyormuyuz? Ya da kulübün hakları yenirken noluyo lan diyormuyuz? Yoksa her maça 5 atarken mi destek olmalıyız...
Bilmiyorum farklı düşünüyor olabiliriz. Her ne olumsuzluk oluyorsa olsun, takıma destek verilmesi görüşündeyim...
ama yönetim bunlari taraftardan istemiyor
yada istedigini belirtemiyor
gecen sezon 1461 düsmeye oynarken su anki ts den fazla taraftar cekiyordu
en basit pazarlama sistemlerinden biri
http://en.wikipedia.org/wiki/AIDA_(marketing)En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 10:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
-
taraftarın tribüne gitmemesinin Bahanesi yok. yönetimi de bundan kimse sorumlu tutamaz. 2010-2011 sezonunda bile o stad 3-4 maç haricinde dolmadı.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
tribün senin sundugun bir ürün
hizmetlerin
göz zevki
birliktelik duygusu
zevkli süre
farkli yasam hisleri
en önemlisi parani verip hak ettigin hizmetin geri dönüs duygusu
sike bunu yok etti
simdi devam her seye amatör bakip taraf taraftir, her türlü stada gelmelidir diyebilirsin
yada önce soruna bir isim verip o sorunun asilmasini sagalarsin
hickimseyi suclamaya gerek yok bu problemimizde
hickimseninde bahaneler arkasina siginmasi gerekmezEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 10:57."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
-
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
tribün senin sundugun bir ürün
hizmetlerin
göz zevki
birliktelik duygusu
zevkli süre
farkli yasam hisleri
en önemlisi parani verip hak ettigin hizmetin geri dönüs duygusu
sike bunu yok etti
simdi devam her seye amatör bakip taraf taraftir, her türlü stada gelmelidir diyebilirsin
yada önce soruna bir isim verip o sorunun asilmasini sagalarsin
hickimseyi suclamaya gerek yok bu problemimizde
hickimseninde bahaneler arkasina siginmasi gerekmez
Biz 2010 senesinde de gitmiyorduk diyorum, sen şike diyorsun kötü futbol diyorsun
Adam 40 yaşına gelmiş Trabzonspor a tek bir lira bile katkısı olmamış, hoca beğenmiyor futbolcu beğenmiyor başkan beğenmiyor. Biz böyle olduğumuz sürece böyle kalmaya mahkumuz...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
hee ben ne diyorumBiz 2010 senesinde de gitmiyorduk diyorum, sen şike diyorsun kötü futbol diyorsun
Adam 40 yaşına gelmiş Trabzonspor a tek bir lira bile katkısı olmamış, hoca beğenmiyor futbolcu beğenmiyor başkan beğenmiyor. Biz böyle olduğumuz sürece böyle kalmaya mahkumuz...
soruna ismini koyup cözmelisin
yeni ilgi ve ürüne sahip olma istegi olusturulmali
zaten olmuyor, olmayacak,vs diyerek bu durumlara geldik
bir sorun varsa sorunu cözeceksin ama cözmeden tanimlaman gerek
böyleydi , ayni devam ediyor ve ilerdede böyle olacak demek bir kaplumbagnin yuvasina saklanmak gibi bisey
sen 2011 18bine ortalama oynarken bugün5-6 bine oynuyorsun, buda bence baska bir sorun
senin düsüncelerine saygiliyim, ama bu gelisimi böyle devam izlersegik ancak kötülesirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 13:16."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
-
vahid hatasından erken vazgeçtiği için teşekkürler
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
AW: Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Vahidi bu kadar erken gönderip görevi bırakmak hainlik olurdu. En doğru kararı verdiniz. Teşekkürler.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Bugünkü basın toplantısında Ersun Yanal'ın dediği "Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru idari yönden kadro dışı bırakıldı" açıklamasından sonra, üstüne bir de sigara keyfi gibi gelen "affetmeyi düşünmüyoruz" açıklamasından sonra yönetime ne kadar teşekkür etsem azdır..Yorum
-
+1
simdi sira gönderilmelerindeYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum