Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Samsunspor - Trabzonspor | 07.02.26 Cumartesi - 20:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar akılsız ki bizi yönetenler önündeki 3 maçı kazansan size yemin ediyorum şampiyonluk ihtimalin %51 olur ama o akıl yok işte. Önümüzdeki 3 maçtan sonra inanılmaz bir avantajımız var ama dediğim gibi akıl yok.
    Şampiyon olmayi birak uefa bile zor bu kafala
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yarın akşam yedek kulübesinden sahaya atabileceğimiz 2 tane ofansif oyuncu nwakaeme ve umut nayir. ikisi de ayakta duramıyor. sikan ve olaigbe'yi bile mumla arayacağız abilerim. ben ikisini de beğenmezdim normalde ne yalan diyeyim.

Yorum

İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarın akşam yedek kulübesinden sahaya atabileceğimiz 2 tane ofansif oyuncu nwakaeme ve umut nayir. ikisi de ayakta duramıyor. sikan ve olaigbe'yi bile mumla arayacağız abilerim. ben ikisini de beğenmezdim normalde ne yalan diyeyim.
        ne yedeği hocam waka direk 11 oynayacak çünkü elde başka kanat yok.

----------------------onana------------------------

pina----------chibuke----------batagov-----------mustafa

--------------------okay---------------------------------------

-----oulai----------------------folcarelli---------------------------

muci--------------onuachu------------------waka/agusto

bence direk böyle başlayacak.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• l l l
          l l l yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Wakayeme ilk 11 oynamaz. imkansız bir olay. eğer öyle yaparsa ağır saçmalar. wakayeme fizik olarak bitik bana göre. futbol bırakmış. ne yapsa olmuyor.

Millet hala Avrupa kupaları hedefi vs diyor … Seni yönetenin böyle bir derdi yok kardeşim adam 6-7 sıralar bize iyidir diyor ve kulübün içinden para hortumlanıyor aleni bir şekilde. Ertuğrul Doğan ve Zeyyat Kafkas şafak operasyonuyla alınmalı savcıları göreve davet ediyorum. Samsun Fener Antep maçlarından beklentim Sıfır puan , Muhtemelen Tekke Fener maçından sonra gider yönetimde Antep maçından sonra kaçar o arada kulüp üzerinden yapılan tüm para transferleri araştırılmalı. Bunlar büyük vurgunu yapıp kaçacak.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Yahu abi Sikanı niye gönderdik en kötü kanada felan sallardık cinlerim tepemde ya uyku uyuyamıyorum.

Yorum

sikan'ın ölüsü umut nayir'den iyi iş yapardı. umut nayir'i sene sonu bir şekilde elden çıkarsınlar.
            En son l l l tarafından düzenlendi; 3 saat önce.

Yorum

Bir de maça yine 2 ortasaha 2 santraforla çıkarsa Fatih tüm olup bitenin de üzerine tüy dikmiş olacak.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

Bucari ye geriden oyun kurdurup merkezde Jabol ve biraz önde Oulai kullanilabilir. Şu üçlüyü denemek gerekiyor. Tutmazsa 2. Devre degistiririz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Antonio
                  Antonio yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  En mantıklı

Waka oynayacaksa agusto yedek, agusto oynayacaksa waka yedek olmalı aynı şekilde Umut ta yedek olmalı. Maç içinde hamle şansımız olsun.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Kanatlara mecbur muciyi atacağız şans lazim.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Waka oynayacaksa agusto yedek, agusto oynayacaksa waka yedek olmalı aynı şekilde Umut ta yedek olmalı. Maç içinde hamle şansımız olsun.
                    Ümit futbolcu mu sahada geziyor ft amator gibi td oyuncusu
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Ben Fatihi azıcık tanıdıysam yarın ki maça Folca Oulai ortası Onaçu Agu santraforlarıyla çıkar. Set pas yan geri sakin diye burnunun dikine gidip zaten sıtkımız sıyrılmışkan bizi kanser etmek içinde elinden ne geliyorsa yapar.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Samsunspor 2 sezondur bize karşı yenilmiyor ama oyun olarak vasat oldukları maçlarda futbol şanslarıyla elimizden kurtuldular
                        Göztepe macindaki ruh haliyle sahada olursak galibiyet kaçınılmaz olur
                        En son objek tarafından düzenlendi; 2 saat önce.

Yorum

Ne moral kaldı ne kadro elde
                          kenarda gemileri batmış ama başkanına siper olan hocası ile bu takımı bundan sonra çok daha zor bir süreç bekler
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Fatihi azıcık tanıdıysam yarın ki maça Folca Oulai ortası Onaçu Agu santraforlarıyla çıkar. Set pas yan geri sakin diye burnunun dikine gidip zaten sıtkımız sıyrılmışkan bizi kanser etmek içinde elinden ne geliyorsa yapar.
                            Hasan Tüncel maç ilk 11 ni verdi bugün,

Onana
                            Pina-Nwaiwu-Batagov-Lorik
                            Oulai-Folcarelli
                            Eskihellaç-Muçi-Augusto
                            Onuachu

Yedektede işte Nwakaeme-Umut Nayır-Ozan ve Okay var. Bouchariyi saymıyorum zaten.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim