Maçlar aynı saatteydi bakamadım samsunspor deplasmanda son dakika golüyle kasımpaşa'yı yenmiş. Haftalar sonra kazandılar. Bizim maça daha hırslı çıkacaklar. Tribünler de tamamen dolacaktır. En kötü senaryo gerçekleşti ne yazık ki. Maçtan beraberlik çıkarsa çok büyük başarı sayılır. Samsunspor lige çıktığından beri kendi sahasında bize karşı maç kaybetmedi. Bizle oynadıkları maçlara çok bileniyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 21. Hafta | Samsunspor - Trabzonspor | 07.02.26 Cumartesi - 20:00
Daraltma
X
-
bu zavallılar şimdi bizim maçta ölümüne oynar her türlü pisliği yapar. kaç haftadır statlarına 10 bin kişi gelmiyordu. fenerlisi cimbomlusu çift takımlılarla doldururlar. yanarım da yine şunların ağzına laf vereceğimize yanarım. umarım fatih tekke ve ekibi bu maçın öneminin farkında olur. şu maçı yensinler fenerbahçe maçında puan kaybedelim ben kabul ederim.
Yorum
-
samsunspor deplasman
fenerbahçe içerde
gaziantep fk deplasman
şuraya bak 1 galibiyet bile çıkmayacak. büyük ihtimalle göztepe geriden gelip bizi geçer. samsun maçında puan kaybı olursa fenerbahçe maçında stat bile dolmaz. samsundaki maçlarda beraberliğimiz bile yok 2 mağlubiyet aldık. ertuğrul doğan denen lanet herif sağolsun. koskoca trabzonspor'u rize ve samsun'u bile yenemeyen aciz bir takıma dönüştürdü.
Yorum
-
Resmen Antalya maçıyla birlikte Kopenhag karşısında düştüğümüz o aciziyeti tekrar hissettim.
Bu maç ne olur en ufak bir fikrim yok.
Bu maçta da Fatih yine ezberini bozamaz ortada iki kişiyle çıkıp Muçiyi sola felan atıp Aguyla Onaçuyu önlü arkalı yanlı atarsa sahaya yandı anam keten helva. 2. Avcı ve Ertuğrul Doğan dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun demektir."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
Önceden ne yapıyordu hoca. 3 4 pas sonrası topu dikine bir şekilde oynayıp oyunu evelemeden gevelemeden 3. alana taşımaya, top rakibe geçtiğinde de ön alan baskısıyla rakibi dağıtmaya çalışıyordu. Yeri geliyor 6 7 8 kişiyle rakip cezasahasının içine girdiğimiz oluyordu. Adamın içine birden Avcı kaçtı. Pas pas pas pas geriden. Olulai Folca yapıştı stoperlerin önüne. Pas pas pas pas güya sahaya yerleşip kontrollü top oynamaya (!) başladık. Herkes aynı Avcı dönemindeki gibi kendi alanında kontrollü kontrollü pas pas pas. Bu maçta da bu kafada devam ederse hepimize geçmiş olsun."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
abdullah avcı belası da kapımızda yatıyor. oda yadsınamaz bir gerçek. bu ertuğrul doğan hiç güven vermiyor. fatih tekke giderse yerine bunu getirecek. son kurşun olarak bütün parayı buna harcayacak gibi. baştan beri buna ortam hazırlıyor sanki. abdullah avcı sanki bir yerlerden söz almış gibi hiç takım çalıştırmadı boşta geziyor. tekrardan gelirse kulübün tabutuna son kez çiviyi çakmış olur. şu önümüzdeki bir kaç maç bizim kulübün yol haritasını belirler. bakalım ne sonuçlar çıkacak.
Yorum
-
20:26'dan itibaren Doğuşu izleyin. Harika anlatmış ve göstermiş kabızlığımızı.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen Antalya maçıyla birlikte Kopenhag karşısında düştüğümüz o aciziyeti tekrar hissettim.
Bu maç ne olur en ufak bir fikrim yok.
Bu maçta da Fatih yine ezberini bozamaz ortada iki kişiyle çıkıp Muçiyi sola felan atıp Aguyla Onaçuyu önlü arkalı yanlı atarsa sahaya yandı anam keten helva. 2. Avcı ve Ertuğrul Doğan dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun demektir.
Keşke ekran görüntüsünü alsaydım. Bir ara oyun kuruyoruz güya. Geride Çibuke Bata. Önlerinde Oulai Folca var. Bata alıyor topu Oulaiye veriyor çocuk alıp dönüyor önü Konya ovası ve pas atacak tek bir kişi yok. Karşılarında Antalyalı topçular. Ve görüntü şu. Muçi sol açıkta Antalyalıyla iç içe. Lövik daha içte bekle stoperin içine girmiş çizgi halinde. Agu Onaçu aynı çizgi içinde Antalyalılarla iç içe. Sağda da aynı Zubi Pina. Ortada 30 40 metrelik bir alan top atacak adam yok. Sonra Oulai kötü Folca formsuz.En son My tarafından düzenlendi; 3 gün önce."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 3
Yorum
-
Bu kaçıncı maç ite kalka ilerliyoruz bir yerde patlak vereceğimiz belliydi. Son dakika golleri olmasaydı üst sıralardan kopmuştuk. Bu kadar futbol şansı yanımızda olmasına rağmen gidip zayıf takımlara puan verdik. Maçların ilk yarısını kafadan çöpe atıyor takım. Kontrollü oynayayım aman risk almayayım diye ya yenik duruma düşüyoruz yada berabere bitiriyoruz. İkinci yarıda da maçı çevirmeye çalışıyoruz. Kocaelispor maçında rakip 2. yarı kaleci değişti doğru düzgün bir tane şut atmadılar o kötü kaleciye. Dün akşam da aynısı oldu. Rakip orta sahayı geçmiyor, kendi kale önüne dizilmiş topu ayağına alan sağdan soldan orta açmaya çalışıyor. Ortadan hiç gidemiyoruz, atak yapamıyoruz. Buna çözüm bulacak ben değilim herhalde. Gol lazımken muçi'yi çıkarıp okay'ı oyuna aldı fatih. zubkov'da dün sakatlanıp oyundan çıktı onunda sakatlığı ciddi çıkarsa zaten kepenk indirdik demektir. Bu maçtan hiç beklentim yok. Ertuğrul doğan'ın rezil karnesi karadeniz takımlarına karşı da devam ediyor.
Yorum
-
sayın fatih hoca bu maçı kazansın kendisini sezon bitene kadar eleştirmeyeceğim isterse takımı küme düşürsün. şu maçı kazan ertesi hafta fenerbahçe'yi kapalı gişe önünde ağırlayalım. büyük takım refleksi göstermek zorundayız cumartesi günü. haydi çocuklar göztepeyi kocaelini yenen takım samsunu her türlü yener. güveniyoruz sizlere.
Yorum
Yorum