İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 21. Hafta | Samsunspor - Trabzonspor | 07.02.26 Cumartesi - 20:00
Daraltma
X
-
ne yedeği hocam waka direk 11 oynayacak çünkü elde başka kanat yok.İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın akşam yedek kulübesinden sahaya atabileceğimiz 2 tane ofansif oyuncu nwakaeme ve umut nayir. ikisi de ayakta duramıyor. sikan ve olaigbe'yi bile mumla arayacağız abilerim. ben ikisini de beğenmezdim normalde ne yalan diyeyim.
----------------------onana------------------------
pina----------chibuke----------batagov-----------mustafa
--------------------okay---------------------------------------
-----oulai----------------------folcarelli---------------------------
muci--------------onuachu------------------waka/agusto
bence direk böyle başlayacak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Millet hala Avrupa kupaları hedefi vs diyor … Seni yönetenin böyle bir derdi yok kardeşim adam 6-7 sıralar bize iyidir diyor ve kulübün içinden para hortumlanıyor aleni bir şekilde. Ertuğrul Doğan ve Zeyyat Kafkas şafak operasyonuyla alınmalı savcıları göreve davet ediyorum. Samsun Fener Antep maçlarından beklentim Sıfır puan , Muhtemelen Tekke Fener maçından sonra gider yönetimde Antep maçından sonra kaçar o arada kulüp üzerinden yapılan tüm para transferleri araştırılmalı. Bunlar büyük vurgunu yapıp kaçacak.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
- Beğen 1
Yorum
-
Bucari ye geriden oyun kurdurup merkezde Jabol ve biraz önde Oulai kullanilabilir. Şu üçlüyü denemek gerekiyor. Tutmazsa 2. Devre degistiririz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 3
Yorum
-
Ümit futbolcu mu sahada geziyor ft amator gibi td oyuncusuİlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaka oynayacaksa agusto yedek, agusto oynayacaksa waka yedek olmalı aynı şekilde Umut ta yedek olmalı. Maç içinde hamle şansımız olsun.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Ben Fatihi azıcık tanıdıysam yarın ki maça Folca Oulai ortası Onaçu Agu santraforlarıyla çıkar. Set pas yan geri sakin diye burnunun dikine gidip zaten sıtkımız sıyrılmışkan bizi kanser etmek içinde elinden ne geliyorsa yapar."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
-
Hasan Tüncel maç ilk 11 ni verdi bugün,İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fatihi azıcık tanıdıysam yarın ki maça Folca Oulai ortası Onaçu Agu santraforlarıyla çıkar. Set pas yan geri sakin diye burnunun dikine gidip zaten sıtkımız sıyrılmışkan bizi kanser etmek içinde elinden ne geliyorsa yapar.
Onana
Pina-Nwaiwu-Batagov-Lorik
Oulai-Folcarelli
Eskihellaç-Muçi-Augusto
Onuachu
Yedektede işte Nwakaeme-Umut Nayır-Ozan ve Okay var. Bouchariyi saymıyorum zaten.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- My
- Sefaenes
- Nazim Can
- Arif Timurcioğlu
- ÖmürKaradeniz61
- smart
- Şenol EKSİLMEZ
- samatyaboy
- MehmeTS_ADANA