Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karasus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer Faruk Kurumahmut Yaş 21 Trabzon
    Hoşgeldin kardeşim.

Daimi olman dileğiyle.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Uzun yıllardır takipteyim, kayıt geçen seneye, ilk mesajım bu seneye nasip oldu. Adım Fatih, 18 yaşındayım Tekirdağ'dan aranızdayım. İnşallah İstanbul'da ki organizasyonla beraber açılışı yapmak istiyorum
      12.12.2010

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Kapılarımız her daim açık
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Uzun yıllardır takipteydim, katılmak bugüne kısmetmiş. Trabzon'dan selamlar.

Yorum

• bugün akıyor maşallah
              hepinize hoş geldiniz diyorum, daim olmanız dileğiyle...
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Volkan_Arslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzun yıllardır takipteydim, katılmak bugüne kısmetmiş. Trabzon'dan selamlar.
                hoşgeldin

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoşgeldiniz.

Organizasyonumuza katılımınızı bekleriz

http://forum.bordomavi.net/showthrea...3%A7%C4%B1-Org
                  İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amin

Hoşgeldiniz...
                  İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Kapılarımız her daim açık
                  İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz.
                  İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bugün akıyor maşallah
                  hepinize hoş geldiniz diyorum, daim olmanız dileğiyle...
                  Hepinize teşekkür ederim, organizasyon günü görüşmek dileğiyle

Yorum

• İlk olarak tzengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hepinize teşekkür ederim, organizasyon günü görüşmek dileğiyle
                    Organizasyon başlığına isminizi yazdırıp M.Berke Gayretli'ye özelden iletişim numaranızı iletir misiniz?
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Organizasyon başlığına isminizi yazdırıp M.Berke Gayretli'ye özelden iletişim numaranızı iletir misiniz?
                      Numaramı ilettim, organizasyon detayları açıklanınca kendisi ulaşacak bana. Duruma göre de ismimi yazdıracağım, erkenden daha bir şey belli olmadan yazmaya gerek yok diye düşündüm.

Yorum

• İlk olarak tzengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Numaramı ilettim, organizasyon detayları açıklanınca kendisi ulaşacak bana. Duruma göre de ismimi yazdıracağım, erkenden daha bir şey belli olmadan yazmaya gerek yok diye düşündüm.
                        Görüşmek üzere.

Yorum

• herkese merhaba Emirhan topçu ben 28 yaşındayım İstanbul pendikte yaşıyorum,Giresunluyum.bu çatı altında siz değerli Trabzonspor taraflarıyla olmaktan son derece mutlu ve gururluyum

Yorum

• İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herkese merhaba Emirhan topçu ben 28 yaşındayım İstanbul pendikte yaşıyorum,Giresunluyum.bu çatı altında siz değerli Trabzonspor taraflarıyla olmaktan son derece mutlu ve gururluyum
                            Hoş geldin Emirhan. Umarım güzellikler paylaşırız ve daimi olursun... İyi forumlar.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=51227]Emirhan TOPCU[/MENTION] Hoşgeldin
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hoşbulduk umuyorum dediğiniz gibi olacak..
                                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoş geldin Emirhan. Umarım güzellikler paylaşırız ve daimi olursun... İyi forumlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim