Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoş bulduk Elektronik Mühendisliği ile uğraşıyorum

Yorum

• [MENTION=51195]fleitnas[/MENTION] hoşgeldiniz
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçkanın neresindensin?
        mulaga/yaylabaşı

Yorum

• Hoşgeldin Maçkalı kardeşim.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak CurvaVira tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoşbuldum teşekkür ederim 22 yaşındayım memleketim Sinop KTÜ'de İktisat 5. sınıf öğrencisiyim. Foruma daha önce üye olmak istedim ama alımlar kapanmıştı kısmet bugüne imiş
            hoşgeldin kardeşim istanbulda ikamet ediyorum ama sinopluyum

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hoşgeldin kardeşim istanbulda ikamet ediyorum ama sinopluyum
              Hoşbulduk kardeşim teşekkür ederim. Sinop'un neresindensin sen?

Yorum

• Hoşgeldiniz reisler.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Daha önce kayıt olmama rağmen üyeliğimi aktif edemedim az önce onaylandı. Herkese kolay gelsin.

Yorum

• Hoşgeldin [MENTION=51136]siyagriyus[/MENTION] Keşke adınla kaydolsaydın da yazmak için bu kadar uğraşmasaydım

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• [MENTION=51136]siyagriyus[/MENTION] Kardeşim hoşgeldin, iyi forumlar

Yorum

• Merhaba, ben Burak DERELİ
                        Yeni değilim ama hep yeni gelmiş gibi heyecanla giriyorum foruma

İyi forumlar herkese
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Hoşgeldin dostum. Daimi olman dileğiyle. Transfer başlığına mutlaka uğra [MENTION=51136]siyagriyus[/MENTION]
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak CurvaVira tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoşbulduk kardeşim teşekkür ederim. Sinop'un neresindensin sen?
                            ayancık kardeşim

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ayancık kardeşim
                              Bende Durağanlıyım kardeşim memnun oldum hoşgeldin tekrardan

Edit: 36 yaşındaymışsın kusura bakma abi kardeşim dedik.

Yorum

• [MENTION=51205]fatihyld61[/MENTION] Merhabalar Fatih, hoşgeldin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim