Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin aramıza [MENTION=51244]Kayısıkentli[/MENTION] Elazığda okuyorum bende

50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Hoşbuldum. [MENTION=47130]Muhammet YILMAZ[/MENTION]
      Bölümünüz neydi?
      İstanbul'dan geldiyseniz zordur alışmak.
      En son Kayısıkentli tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 11:01.

Yorum

• İlk olarak Kayısıkentli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoşbuldum. [MENTION=47130]Muhammet YILMAZ[/MENTION]
        Bölümünüz neydi?
        İstanbul'dan geldiyseniz zordur alışmak.
        Enerji Sistemleri Mühendisliği. Biraz zor oluyor tabi

50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Kayısıkentli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhabaarkadaşlar...
          Karadenizle hiçbir bağım olmadığı halde Trabzonspor'a gönül veren biri olarak
          yıllardır BMN'yi takip ederim. Burası diğer forumlara göre oldukça seviyeli,yararlı,kapsamlı
          bir oluşum.Üye olmakta biraz geç kaldım ama olsun buraya katılmak, düsencelerimizi tartışmak,
          Trabzonspor 'a bir şekilde yarar sağlamak önemli ben de burada düşüncelerimle,eylemlerimle
          katkı sağlamaya çalışacağım
          Saygılarımla...

Muhammed ÜZMEZ
          Hoşgeldin renktaş. Malatya'yı çok severim. İnsanlarını özellikle. Çok temiz bir halkı var.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• [MENTION=51246]emrekutlu61[/MENTION] hoşgeldin kardeşim
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yasin Çelebi Pizza firmasında yöneticilik yapıyorum. Ordu ili doğumlu İstanbul'da yaşıyorum 34 yaşındayım.
              2010 dan bu yana forma üyeyim. Bu yıllar içinde çok karşılaştık. Güzel anılar yaşadık... forma tamamen katılmayı kararlaştırdım. Herkes beni (Alp+1)'in +1 olarak tanırsınız.. bu aileden olmak gerçekten gurur verici. Çünkü hiç bir zaman ayrı gayrı yapılmadı. Uzun zaman görüşmesek bile sanki dün ayrilmis gibiyiz..
              Herkese selamlar.. iyi formlar arkadaşlar

Yorum

• [MENTION=37414]yassev[/MENTION] Siz de hoşgeldiniz

Yorum

• İlk olarak yassev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yasin Çelebi Pizza firmasında yöneticilik yapıyorum. Ordu ili doğumlu İstanbul'da yaşıyorum 34 yaşındayım.
                  2010 dan bu yana forma üyeyim. Bu yıllar içinde çok karşılaştık. Güzel anılar yaşadık... forma tamamen katılmayı kararlaştırdım. Herkes beni (Alp+1)'in +1 olarak tanırsınız.. bu aileden olmak gerçekten gurur verici. Çünkü hiç bir zaman ayrı gayrı yapılmadı. Uzun zaman görüşmesek bile sanki dün ayrilmis gibiyiz..
                  Aslan ağabeyim benim iyi karar vermişsin, forumda seni aktif görmek güzel olacak
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Yasin Çelebi Pizza firmasında yöneticilik yapıyorum. Ordu ili doğumlu İstanbul'da yaşıyorum 34 yaşındayım.
                    Tekrar hoş geldin güzel adam
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslan ağabeyim benim iyi karar vermişsin, forumda seni aktif görmek güzel olacak
                      Teşekkür ederim kardeşim... sen tanıştırdın beni bu güzel insanlarla. Sana ayrı teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekrar hoş geldin güzel adam
                        Teşekkür ederim Yiğit. Şu nicikimide değiştire bilirmisin. Beni dünyanın en mutlu Trabzonspo'lusu yaparsın..

Yorum

Teşekkür ederim Yiğit. Şu nicikimide değiştire bilirmisin. Beni dünyanın en mutlu Trabzonspo'lusu yaparsın..
                          Ne yapalım?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Hoşbuldum
                            Malatyalı olarak gurur duydum eyvallah [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION]

Yorum

• [MENTION=51247]miracozturk[/MENTION] Hoşgelin kardeşim, Cengiz abimden almışsın tavsiyeyi

Yorum

• Hoş geldiniz arkadaşlar,aktif olmanızı dilerim...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X