Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese selam ben İbrahim İskender, tabiki Trabzon ve Trabzonsporluyum 26 yaşında İstanbul'da ikamet etmekteyim. Bir veri merkezinde Toptan Satış Yöneticisi olarak çalışmaktayım. Bu forum ve camiada uzun süre bulunmak üzere şimdilik bu kadar...
    hoşgeldin
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Selamlar arkadaşlar ismim Yusuf
      Bende aranıza yeni katıldım Eskişehirde oturuyorum Afyonluyum fakat tıpkı sizler gibi hastalık derecesinde Trabzonsporluyum ve benim sivil hayatım iki bölümden oluştuğunu söyleyecek olursam; birisi işim/mesleğim diğeri de pek tabi Trabzonspordur.

Daha önce Avniaker.net forumunda da yıllarca yönetimde bulundum ve sonra sitemiz dağıldığı için bende forumlardan uzak kalmıştım ama artık en etkin ve en gözde olan BMN ailesine katıldım.
      En son billybay tarafından düzenlendi; 20.01.2014, 23:19.

Yorum

• Cümleten hoşgeldiniz... yeni gelenler ayağının tozuyla geldi
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• s.a beyler

Yorum

• Herkese saygılar, hürmetler.

Yorum

• İlk olarak billybay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selamlar arkadaşlar ismim Yusuf
              Bende aranıza yeni katıldım Eskişehirde oturuyorum Afyonluyum fakat tıpkı sizler gibi hastalık derecesinde Trabzonsporluyum ve benim sivil hayatım iki bölümden oluştuğunu söyleyecek olursam; birisi işim/mesleğim diğeri de pek tabi Trabzonspordur.

Daha önce Avniaker.net forumunda da yıllarca yönetimde bulundum ve sonra sitemiz dağıldığı için bende forumlardan uzak kalmıştım ama artık en etkin ve en gözde olan BMN ailesine katıldım.
              Hoşgeldin renkdaş....

Ben de Eskişehir'de okudum. Hala sık sık giderim. Nerede çalışıyorsun.

Trabzonlu olmayıp Trabzonspor'u tutanlar bizim nazarımızda torpillidir bilesin
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Osman

Arkadaşlar ben osman 15 yaşındayım TRabzon akçaabatlıyım . istanbulda yaşıyorum .
                İstanbul saltanatını 7 kez yıktık yine yıkacağız . Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRabzonspor Yazacağız ...

Yorum

• Selamün Aleyküm millet.Trabzon Dernekpazarından merhabalar

Yorum

• Aleykum selam hoş geldin

Yorum

• A.selam hoş geldin

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                      NORTHERNER
                      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• S.a adim Koray trabzon da yasamakta olup akcaabatliyim. KTÜ Maçka MYO de okuyorum. Trabzonspor ile ilgili tüm şeyleri tartismak için burdayim..

Yorum

• Herkese Merhaba. Adım Abdullah, Beşikdüzülü olup Trabzon'da yaşıyorum. Bir süredir üye olmama rağmen ilk defa yazıyorum. Bundan sonra yorumlarımla aranızda olacağım inşallah.

Yorum

• a.slm hepiniz hoşgeldiniz...
                            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                            NORTHERNER
                            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Aleyküm Selam hoşgeldiniz
                              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Hoşbulduk sağolun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim