Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle herkese merhaba,
    İsmim Efe Salihoğlu 22.11.1991 Trabzon ( Merkez ) doğumluyum. Kendimi bildiğimden beri Yenimahalle semtinde ikamet etmekteyim.
    Karadeniz Teknik Üniversitesi - Türkçe Öğretmenliği bölümünde 2. sınıfta okumaktayım. Şehrimin ve insanının doğallığını çok seviyorum. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmaktan gurur duyuyorum. Holiganlık dışında canı gönülden Trabzonspor taraftarıyım.
    BMN'nin duruşundan, genel olarak fikir anlayışından etkilendiğim için buraya üye oldum. Bu sıcak ortamda umarım dostane ilişkiler kurabilirim ve bir zerre olsun Trabzonspor'a manevi anlamda destek olabilirim.
    Şahsım hakkında bilgiler kısaca bundan ibarettir
    Tüm renktaşlarıma canı gönülden selam ederim.
    Dünyanın iyi yönde değiştiğine hiç şahit olmadım.

Yorum

• İlk olarak TevhideAdanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      OF_ÇAYKARA_ERENKÖY gelip gördüm karadenizin geneli gibi çok güzel yeşil biryer ayrıca (mahallenin adını unuttum) eniştem Erenköy'de cami imamı
      Enisteniz kim oluyor acep ? ben de Erenköy'denim de ^^

Yorum

• * Hoş geldiniz, unutma ki Sen yoksan her zaman bir eksiğiz
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yeni üye değilim ama pek de aktif olduğum söylenemez. İnşallah bundan sonra aranızda olurum.

Rizeliyim, Konya'da okuyorum.

Yorum

• Trabzon Sürmene doğumluyum İ.Ü de okuyorum buyukcekmece de oturuyrm

Yorum

• Hasan ve Ercan Hoşgeldiniz..

İyi zaman geçirmeniz dileğiyle ...

Yorum

• Hepinize selamlar renktaşlarım...
                Ahmet ASAN
                Trabzon/çaykaralıyım
                KTÜ de Tarih Bölümü öğrencisiyim.
                "Daima savaşacak kadar genç, ölecek kadar yaşlıyız."

Yorum

• İlk olarak Historian61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hepinize selamlar renktaşlarım...
                  Ahmet ASAN
                  Trabzon/çaykaralıyım
                  KTÜ de Tarih Bölümü öğrencisiyim.
                  Hoşgeldin Renkdaş. İyi forumlar

Yorum

• herkese selam,
                    irva yazıcıoğlu ben =)) Ankara da yaşıyorum Çaykaralıyım =) ankarada siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.Bir Trabzonspor sevdalısıyım burdaki herkes gibi.Galiba yetmiyor sürekli daha fazla bordo maviye ihtiyacım oluyor oyüzden üye oldum =)
                    üye olduğumdan beri takip ediyorum sürekli ve çok güzel vakit geçirdim kısa zamanda olsa..devamının da öyle olacağını umuyorum..

Yorum

• İlk olarak irva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      herkese selam,
                      irva yazıcıoğlu ben =)) Ankara da yaşıyorum Çaykaralıyım =) ankarada siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.Bir Trabzonspor sevdalısıyım burdaki herkes gibi.Galiba yetmiyor sürekli daha fazla bordo maviye ihtiyacım oluyor oyüzden üye oldum =)
                      üye olduğumdan beri takip ediyorum sürekli ve çok güzel vakit geçirdim kısa zamanda olsa..devamının da öyle olacağını umuyorum..
                      Hoşgeldiniz.. İyi zaman geçirmeniz dileğiyle..

Yorum

• yeni üye

Slm alkm arkadaŞlar ben esasinda yenİ bİr Üye deĞİlİm.Çok eskİ Üyeyİm fakat uzun sÜre kullanmadim.profİl adİmİ ve Şİfremİ unutmuŞtum facebook tan takİp edİyorum.ama buraya tekrar Üye oldum aslen erzurum'luyum ama ankara'da yaŞiyorum.trabzonspor benİm yaŞam felsefem gİbİdİr. Hep Öyle kalacak.herkese saygi ve sevgİlerİmİ yolluyor nİce yenİ arkadaŞliklar kurmayi dİlİyorum.
                        Not:forumda yenİ konu aÇma ve yazi yazma İmkanim kapali herhal nasil aktİv ederİm ayrica yardimlarinizi rİca edİyorum.

Yorum

• İlk olarak tamer25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Slm alkm arkadaŞlar ben esasinda yenİ bİr Üye deĞİlİm.Çok eskİ Üyeyİm fakat uzun sÜre kullanmadim.profİl adİmİ ve Şİfremİ unutmuŞtum facebook tan takİp edİyorum.ama buraya tekrar Üye oldum aslen erzurum'luyum ama ankara'da yaŞiyorum.trabzonspor benİm yaŞam felsefem gİbİdİr. Hep Öyle kalacak.herkese saygi ve sevgİlerİmİ yolluyor nİce yenİ arkadaŞliklar kurmayi dİlİyorum.
                          Not:forumda yenİ konu aÇma ve yazi yazma İmkanim kapali herhal nasil aktİv ederİm ayrica yardimlarinizi rİca edİyorum.
                          Tekrardan Hoşgeldiniz o zaman. Forumumuzda başlık açmak için mesaj sayısının minimum 50 olması gerekmektedir.

İyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

Yorum

• hızlı cevap verme hakkında

Sevgilli BMN yönetimi hızlı cevaplarınız için sağolun bir konuda dah bilgi rica ediyorum.Facebook taki gibi yorumları bir uzun yazı gibi bu formda paylaşabiliyormuyuz.Ve nasıl? teşekürler

Yorum

• Paylaşacağınız mesaj hangi konu ile ilgili ise o başlıkda istediğiniz büyüklükte mesajınızı paylaşabilirsiniz.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• dilek şikayet istek bölümü hakkında

Ya ustalar bu formda dilek şikayet ve istek bölümü varda benmi göremedim.Varsa forumda daha üstte herkesin görebileceği bir yerde olamazmı.Asıl TRABZONBLOG. A KULLANICI ADI VE ŞİFRE İLE BMN TTEKİ KULLANICIADI VE ŞİFRESİ İLEMİ GİRİLİYOR YOKSA YENİ BİR ÜYELİKMİ GEREK NASIL TEŞKKLER.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim