Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak laz_muteahhit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emrah Korkut..Çoğunuzun aksine Trabzonlu değilim,doğma büyüme Safranbolu/Karabük'lüyüm...İş ve okul durumlarım münasebetiyle Kocaeli'de yaşıyorum.Nerden geliyor bu Trabzonspor aşkı sorusunun cevabı içimde saklı..
    hoşgeldin hocam. Burayı çok seveceğine eminim

İlk olarak PeaceSilver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhabalar, Ben Barış Gümüş

Bosch Siemens Soğutucu fabrikasında tedarik zinciri yönetiminde çalışıyorum.

1979 Vakfıkebir Doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Kocaeli Gölcük; Üniversiteyi Bursada okudum.
    Yaklaşık 15 yıldır Trabzonspor kongre üyesiyim.Şenol Güneş ile uzaktan da olsa akrabayım ancak yolda görse beni tanımaz

1995-96 yılında o malum maçta stattaydım.15 saatlik yolculukla Kocaelinden büyük bir heyecanla Trabzona gidip dönüş yolunun hayatımın en ızdırablı anları olarak bende iz bıraktığını ve gerçek anlamda depresyona merhaba dememe vesile olduğunu hatırlatır bana sevgili Trabzonspor)

Trabzonspor'un şampiyonluğu aklıma geldiğinde sevinçten her an gözleri dolacak kadar tutkuluyum.
    Bir yandan da hiçbir takıma asla husumet göstermem ve hepsinin tarihine saygı duyulması gerektiğini düşünürüm.

Trabzonsporluluğun diğer takımların birbiriyle oluşturdukları yüzeysel düşmanlıkların çok üzerinde bir futbol hatta yaşam anlayışı olduğunu düşünüyorum
    Abi hoş geldin.

Yorum

• Trabzon doğumluyum Kocaeli Gölcük'de yaşıyorum.TRABZONSPOR yaşam şeklimdir
      TRABZONSPOR
      BENDE AŞKIN ÖMÜR BOYU BİTMEYECEK

Yorum

• İlk olarak TevhideAdanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon doğumluyum Kocaeli Gölcük'de yaşıyorum.TRABZONSPOR yaşam şeklimdir

Abi hoşgeldin BMN KOCAELİ başlığını bir incele orada ki abilerimize arkadaşlarımıza da tanıt kendini sık sık organizasyon yapıyorlar zaten kolay kaynaşırsınız forumla
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak özgür saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istanbulda yaşıyorum.of erenköydenim herkese selamın akeyküm
          OF_ÇAYKARA_ERENKÖY gelip gördüm karadenizin geneli gibi çok güzel yeşil biryer ayrıca (mahallenin adını unuttum) eniştem Erenköy'de cami imamı
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi hoşgeldin BMN KOCAELİ başlığını bir incele orada ki abilerimize arkadaşlarımıza da tanıt kendini sık sık organizasyon yapıyorlar zaten kolay kaynaşırsınız forumla
            ben kadınım abi dediğiniz seslenme şeklidir umarım.işim gereği zor olsada tavsiyelerinize uyup dikkate alacağım.teşekkürler
            TRABZONSPOR

Yorum

• Madara olduk desenize Hiç çevirmeye gerek yok abi zannettim yani ondan oldu
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Madara olduk desenize Hiç çevirmeye gerek yok abi zannettim yani ondan oldu
                canını sıkma Canberk, herkesin başına gelebilir
                Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Senin durum farklıydı Ahmet
                  BordoMavi.Net

Yorum

Senin durum farklıydı Ahmet
                    El salla kameraya
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• 1. Kameradayım Canberk Bekliyorum.ççç (ben de mardiye abi demiştim)

Yorum

Madara olduk desenize Hiç çevirmeye gerek yok abi zannettim yani ondan oldu
                        hiç önemli değil dükkanda maç sesini duyan müşterilerim içeriye abi diye seslenerek girer beni görünce şaşırırlar.biraz alışkınım yani
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Merhabalar, ben kullanıcı adımdan da anlayabileceğiniz gibi Ahmet Sarıalioğlu
                          Aslen Trabzon - Ofluyum.
                          İTÜ mezunu Makina Mühendisiyim. BSH Ev Aletlerinde / Çerkezköyde 4 yıldır çalışıyorum. Çalışmadığım zamanları ağırlıklı İstanbul'da geçiriyorum. Daha üye olmadan önce bile BMN organizasyonuna katılmışlığım var. İstanbul'daki organizasyonları takip edeceğim.
                          Fanatik bir trabzonsporluyum. Kazım koyuncunun taraftarlığının, Şenol Güneşin hocalığının, Gustavo Colman'ın oyunculuğunun hayranıyım..
                          BMN'nin genel duruşunu beğendiğim için bu organizasyonun bir parçası olmak istedim.

Twitter'da @Ahmetsarialiogl isimli kullanıcıyım.

Yorum

• Ahmet tekrardan Hoşgeldin diyelim
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ahmet Sarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merhabalar, ben kullanıcı adımdan da anlayabileceğiniz gibi Ahmet Sarıalioğlu
                              Aslen Trabzon - Ofluyum.
                              İTÜ mezunu Makina Mühendisiyim. BSH Ev Aletlerinde / Çerkezköyde 4 yıldır çalışıyorum. Çalışmadığım zamanları ağırlıklı İstanbul'da geçiriyorum. Daha üye olmadan önce bile BMN organizasyonuna katılmışlığım var. İstanbul'daki organizasyonları takip edeceğim.
                              Fanatik bir trabzonsporluyum. Kazım koyuncunun taraftarlığının, Şenol Güneşin hocalığının, Gustavo Colman'ın oyunculuğunun hayranıyım..
                              BMN'nin genel duruşunu beğendiğim için bu organizasyonun bir parçası olmak istedim.

Eşi Colman'ı boşayacak bu gidişle.Şüphelenmeye başlamıştır)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Sarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merhabalar, ben kullanıcı adımdan da anlayabileceğiniz gibi Ahmet Sarıalioğlu
                                Aslen Trabzon - Ofluyum.

Hoşgeldin Ahmet abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim