Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni üye olan renkdaşlar hoşgeldiler. Güzel paylaşımlarla aramızda daimi olursunuz inşallah. Şaka maka ben de tarihime baktım da , çok uzun zaman olmuş buna rağmen halen kendimi yeni bi üye gibi hissediyorum.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Merhabalar Arkadaşlar Ben Mahmut 18 Yaşındayım Konyalıyım Fanatik Bir Trabzonsporluyum Ölümüne Trabzonspor.
      Burda Sizlerle Olmak Beni Çok Mutlu Ediyor.
      İnşallah Trabzonsporumuz Daha Büyük Başarılar Elde Edecektir..
      Kupamız Tüm Trabzonsporlulara Armağan Olsun...

Yorum

• merhaba...
        ben Semra, İstanbul doğumluyum ama babam sağolsun doğum yeri Trabzon yazdırmış
        kızının nasıl bir fanatik Trabzon ve Trabzonsporlu olacağını önceden görmüş
        TRABZONSPOR ile nice başarılara, hep beraber inş.

Yorum

• Hoşgeldiniz BMN Ailesine, BordoMavi'ye gönül veren arkadaşlarımız/renkdaşlarımız.. Mahmut sende hoşgeldin gölü güzel Konyalı kardeşim...
          Semra senin yine iyi benim, dedem (Allah rahmet eylesin) 80 yaşında ligtv haberlerini takip eden hiçbir ligtv maçı kaybetmeyen her gün fanatik gazetesi alıp sabah kahvaltıdan sonra ilk işi onu okumak olan biriydi.. ve inatla iki kardeşiminde üsküdar da doğmasına rağmen kimliklerinede direk OF yazdırdı
          Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selamünaleyküm Rengdaşlarım

16 yaşındayım.Trabzonluyum ve TRABZONSPORluyum Şükürler olsun ALLAH'ıma.

Yeni üye oldum sayılır.Almanya'da ikamet ediyorum
            Aramıza hoş geldin Gurbetci Renkdasım

İlk olarak Brusk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merhabalar Arkadaşlar Ben Mahmut 18 Yaşındayım Konyalıyım Fanatik Bir Trabzonsporluyum Ölümüne Trabzonspor.
            Burda Sizlerle Olmak Beni Çok Mutlu Ediyor.
            İnşallah Trabzonsporumuz Daha Büyük Başarılar Elde Edecektir..
            Kupamız Tüm Trabzonsporlulara Armağan Olsun...
            Hoş Geldin Konyalım Aramıza kalıcı olman dileklerimle Konya gecen sezon hiç iyi etmedi bize ya

İlk olarak süveyş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            merhaba...
            ben Semra, İstanbul doğumluyum ama babam sağolsun doğum yeri Trabzon yazdırmış
            kızının nasıl bir fanatik Trabzon ve Trabzonsporlu olacağını önceden görmüş
            TRABZONSPOR ile nice başarılara, hep beraber inş.
            Semra sende hoş geldin aramıza bacım İstanbulda Olupta Trabzonsporlu Olmanın Nasıl bii duygu oldugunu en az benim kadar biliyorsundur
            Tekrardan hoş geldin aramıza
            Liverpool FC Trabzonspor
            Steven Gerrard

Yorum

• ismail asım öztürk 23 yaşındayım gümüşhanede inşaat müh. okuyorum giresunluyum.
              bordomavi.net ile ilk defa urfa ya gittim ve kupamızı alıp geri döndük...

Yorum

• İlk olarak ismail asım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ismail asım öztürk 23 yaşındayım gümüşhanede inşaat müh. okuyorum giresunluyum.
                Hoşgeldin İsmail.
                Sen ağlat biz severiz seni...
                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                ts_mania

Yorum

• İlk olarak ismail asım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ismail asım öztürk 23 yaşındayım gümüşhanede inşaat müh. okuyorum giresunluyum.
                  Meslektaşım hoşgeldin tekrardan (:
                  "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                  Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• hoşgeldiniz sevgili üyeler
                    BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Ben Hüseyin Bucak www.urfaspor.org sitesi sahibi ve yöneticisiyim.Otomotiv firmasında çalışmaktayım.
                      Gençlik yıllarımızda Koyu Trabzonspor taraftarı idim.Zaman yıllar başarısızlıklar ile geçince biraz geri durduk.Ama Fırtanın Şanlıurfamda kupayı kaldırmasından sonra keyfimize diyecek yok..Artık sitemizi nerde ise bıraktık BMN'li olduk.

Yorum

• İlk olarak urfaspor.org tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Hüseyin Bucak www.urfaspor.org sitesi sahibi ve yöneticisiyim.Otomotiv firmasında çalışmaktayım.
                        Gençlik yıllarımızda Koyu Trabzonspor taraftarı idim.Zaman yıllar başarısızlıklar ile geçince biraz geri durduk.Ama Fırtanın Şanlıurfamda kupayı kaldırmasından sonra keyfimize diyecek yok..Artık sitemizi nerde ise bıraktık BMN'li olduk.

--- Bize Her Yer Trabzon ---
                        Bordo Mavi

Yorum

• Merhaba benim adim Gökhan, 19 yasindayim Gümüshaneliyim ama Hamburgda dogup büyüdüm. Trabzonsporu cok seviyorum.
                          1-2 seneden beri Ziyaretci olarak takip ediyordum. Üye olmak artik farz'di
                          En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 04:29.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Hoşgeldin Gökhan abi...
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Ben Hüseyin Bucak www.urfaspor.org sitesi sahibi ve yöneticisiyim.Otomotiv firmasında çalışmaktayım.

Hoşgeldin, sefalar getirdin Hüseyin kardeş... Artık ayrımız gayrımız yok... Ha BMN, ha Urfaspor.org... İnşaallah Trabzonspor başarılı günlerine yakında tekrar dönerde sizleride her daim aramızda görürüz.Eski başarılı günler sayesinde sende daha aktif olursun.

Urfaspor, inşaallah en kısa zamanda süper lig'e çıkar...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Hosgeldin BMN'eye Abim.

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoşgeldin Gökhan abi...
                                Tesekkürler. Gözlerinden öperim kardesim.
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim