hepiniz hoşgeldiniz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Vallahi bir ara 15 diye bir söylenti de çıkmıştı.İlk olarak muhammets tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökçebey Zıganay 11 mahalle ve köyden oluşuyor bende Aşağımahalledenim İstanbul'da oturuyorum.
Aşağımahalle, bizim köyün hemen altı.
Hoşgeldiniz arkadaşlar.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Aramıza hoşgeldin Emre
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Zeynel KÜÇÜK. Ağasar'lıyım. Bir süreliğine İstanbul'dayım ( akademik sebeplerden dolayı). Büyükçekmece'de oturuyorum. Yoğun eleştiriler üzerine foruma aktif katılmaya karar verdim.
(Üyelik tarihi 2005) 
Selamünaleyküm diyorum...DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
Teşekkürler Melek Hanım. Hoşgörduk daaİlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAramıza yeni katılan arkadaşlarımız HOŞKELDUNUZ....
DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
Daha önce kayıt olmuştum BordoMavi.net'e, bir sürede konuları yakından takip etmiştim. Fakat arkasından Sevgili Babam ın vefatıyla sonuçlanan hastalık süreci, derken dağılan işlerin toparlanması ailenin toparlanması geldi. Baba büyük şeymiş kaybedince daha net anlıyor insan suratına şap diye yapışıyor insanın, sanki suratında 5 parmak iziyle dolaşıyorsun uzun süre. Bu süreçte malesef çok şeyi ihmal ettiğim gibi Rahmetlinin canı gibi sevdalısı olduğu banada bu sevdayı aşıladığı Trabzonspor umuzuda ihmal ettim maçına gidemedim, seyredemedim hatta. Ama çok özlemişim. Tekrar, ALLAH bir aksilik vermezse bende geldim arkadaşlar. Hepinize selam eder, saygılarımı sunarım..
Yorum
-
Hoşgeldin Emreİlk olarak ağasarlı emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre öztürk ağasarlıyım hep sizinleyim elimden geldiğince orglara katılacağım... darıca da oturuyorum
Yorum
-
Bende Aleykümselam diyorum aramıza hoşgeldinizİlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeynel KÜÇÜK. Ağasar'lıyım. Bir süreliğine İstanbul'dayım ( akademik sebeplerden dolayı). Büyükçekmece'de oturuyorum. Yoğun eleştiriler üzerine foruma aktif katılmaya karar verdim.
(Üyelik tarihi 2005) 
Selamünaleyküm diyorum...
Yorum
-
herkese selamlar arkadaşlar. Ben Ümit KARAHAN. bende uzun süre siteyi izleyici kategorisinde takip ettim. dün itibarı ile foruma aktif katılmaya başladım. İstanbulda oturuyorum. sanırım yoğun işimden artık zaman çalıp buraya ayırmam gerekecek. güzel bir uğraşı olacak bu. sizlerle olmaktan mutluyum.
Yorum
-
Lokman başın sağolsun Allah sabırlar versin.Babanın acısını bir nebze olsun azaltmak istiyorsan forumlarda aktif olman yeterli.Tecrübeyle sabittirİlk olarak Lokman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce kayıt olmuştum BordoMavi.net'e, bir sürede konuları yakından takip etmiştim. Fakat arkasından Sevgili Babam ın vefatıyla sonuçlanan hastalık süreci, derken dağılan işlerin toparlanması ailenin toparlanması geldi. Baba büyük şeymiş kaybedince daha net anlıyor insan suratına şap diye yapışıyor insanın, sanki suratında 5 parmak iziyle dolaşıyorsun uzun süre. Bu süreçte malesef çok şeyi ihmal ettiğim gibi Rahmetlinin canı gibi sevdalısı olduğu banada bu sevdayı aşıladığı Trabzonspor umuzuda ihmal ettim maçına gidemedim, seyredemedim hatta. Ama çok özlemişim. Tekrar, ALLAH bir aksilik vermezse bende geldim arkadaşlar. Hepinize selam eder, saygılarımı sunarım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum