İlk olarak Lokman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlarıma.. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki insan burda üzüntülerini, özlemlerini, sıkıntılarını.... unutuyor gerçekten.. İyiki geldiniz, hoşgeldiniz..Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,Okurken da sen ağla....
-
Aleykümselam Abi hoşgeldiniz safalar getirdiniz aramızaİlk olarak ukkarahan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkese selamlar arkadaşlar. Ben Ümit KARAHAN. bende uzun süre siteyi izleyici kategorisinde takip ettim. dün itibarı ile foruma aktif katılmaya başladım. İstanbulda oturuyorum. sanırım yoğun işimden artık zaman çalıp buraya ayırmam gerekecek. güzel bir uğraşı olacak bu. sizlerle olmaktan mutluyum.
Yorum
-
- Hoşgeldin İhsanİlk olarak bordo bednam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar İhsan Küçük İstanbul/Sultanbeyli de oturuyorum Çaykara Ogeneliyim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hoşgeldin Fatih,İlk olarak trabzonspor68 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksaray'dan (il olan) Fatih. Herkese selamlar.
Selamlar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Hoşgeldun Ogeneli,Rumca Ekserisİlk olarak bordo bednam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar İhsan Küçük İstanbul/Sultanbeyli de oturuyorum Çaykara Ogeneliyim
ölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum