Yeni gelen arkadaşlar Bmn Ailesine hoş geldiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayit oldugumdan beri bu basligi ariyordum
adim cem viyanada yasiyorum aslen Arsinli yim
Hoşgeldiniz.İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler adım Salih. Aranıza katılalı bi 15 gün falan oldu. İstanbulda ikamet etmekteyim vesselam. Ayriyetten bu sitenin varlığını bayaadır biliyordum ama yeni kayıt olmak nasip oldu.
Yorum
-
Abi Cem Abi Senden önce gelmişİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldiniz.
Yorum
-
Selamun aleykum uşaklar!
Mirsat ben İstanbul'dan..
Giresun-Keşap'lıyım..
Üniversiteden yeni mezun oldum..
İş arayışlarındayım
İstanbul'daki organizasyonlarda görüşmek üzere
Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
Hoş geldin Mirsat,İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamun aleykum uşaklar!
Mirsat ben İstanbul'dan..
Giresun-Keşap'lıyım..
Üniversiteden yeni mezun oldum..
İş arayışlarındayım
İstanbul'daki organizasyonlarda görüşmek üzere
Sana ayağının tozu ile iki tavsiyem var.
Birincisi Ganita bölümünde Pano başlığı var iş bulmak için oraya bir uğra.
İkincisi Yat gezisi başlığındaki tarih sana uyuyorsa buyur gel organizasyonumuza.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Adım Cengiz Arslan. Ne zamandır foruma üye oldum tam olarak bilemiyorum ama kendimi tanıtma hususun da bayya geri kaldığımı benim üst mevkim olan kutadgu hatırlattı...Ne kadar önemli bir olguyu kaçırdığımın farkına vararak kendimi tanıtma amaçlı bir yazı yazmayı kendime ilke ederek başlıyorum yazıma....
Trabzonun Tonya ilçesinin bir ferdi olarak hayata başladık başladık ama ilk gördüğümüz şey babamızın fanatik bir Bordo Mavi hastası olmasıydı ...Derken birde baktım ki Kutadgu denilen zatın da bordo mavi hastası olduğunu anlayınca artık o zaman kafamıza koyduğumuz yolda ilerlemeye başladık bordo mavi aşağı bordo mavi yukarı derken ..... En çok sevdiğimiz değerler arasında yer alan bu kutsal maneviyata sahip cıkmak için elimizden geleni en iyi yapma uğrunda adımlarımızı atıyoruz .. bu adımların da başlangıcı da sanırsam bordo mavi netten geçiyor..
Herkese saygılar (Kutadgu ve Babama her zaman teşekkürlerimi sunarım )En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 16:21.kutbulakdab arsln
Yorum
-
yeniyim abiler ablalar kardesler TAM BİR BORDO MAVİ AŞIGIYIM 3 KERE DEPLASMANA GITMEK ICIN İŞİ BIRAKMA NOKTASINA GELDİM
İSTANBULDA İKAMET EDERIM NEFRET ETTIGIM 2 TAKIM VAR BURSA VE SİVAS YAKLASIK 2-3 HAFTADIR BURDAYIM... AKTİF OLMAYA CALISACAGIM SAYGILAR...
HAYAT beni **61** kenaRA-bordoMAVİaşk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum