Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merhabalar gümüşhane şiranlıyım. trabzonspor taraftarıyım istanbul silivride ikamet ediyorum inşaat mühendisiyim.
    Merhabalar, aktif bir forum hayatı diliyorum
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yeni gelen dostlar hoş gelmişler..Bu ailenin güzel işler yapmasında en önemli şeylerden biri de organizasyonlardaki aile ortamımızdır..Hem forumda,hem organizasyonlarda tekrar görüşmek dileğiyle

Yorum

• Hepiniz hoş geldiniz
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak posul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Demirtaş
          İlk olarak Rivierahani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkese selamlar
          Ben Tolga Yazıcı
          Marmara Üniversitesi Iktisat ogrencisiyim
          Forumda kimseyi tanimiyorum ama yapilan islerden dolayi aranizda bulunmak istedim..umarim en kisa surede tanisiriz
          İlk olarak Emin Göktuğ Aliyazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E.Göktuğ Aliyazıcıoğlu.

27.09.1993
          KKTC yavru vatanda hukuk öğrencisi.
          Yomra/TRABZON

Foruma kayıt olurken Kuzey Kıbrıs seçeneğinin olmamasına üzüldüm.İlgililer oraya yaşadığı şehir olarak belirtilen kısıma Kuzey Kıbrıs'ı ekleseler daha iyi olabilir eminim oradan arkadaşlarımız vardır benim gibi. Ya da ben göremedim. Şimdiden teşekkürler
          İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merhabalar gümüşhane şiranlıyım. trabzonspor taraftarıyım istanbul silivride ikamet ediyorum inşaat mühendisiyim.
          Hoşgeldiniz arkadaşlar. Yukarıda Adil'in de dediği gibi bizim için organizasyonlar ve tanışmak çok önemli. Aramızdaki aile bağının oluşmasında bu organizasyonların önemli bir yeri var. Lütfen katılmaktan ve tanışmaktan geri durmayın, çekinmeyin.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Canberk Saka Akçaabatlıyım İşletme 3. sınıf ögrencisiyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hoşgeldin Canberk. Daimi olman dileğiyle...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şiran'ın neresindensiniz? Ben de Şiranlıyım, Yolbilen köyünden.
                Silivri'de babannem tarafından akrabalarımız var soy isimleri Kaya, belki tanıyorsunuzdur.
                Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• [MENTION=51505]Canberks[/MENTION] Hoşgeldin kardeşim

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [MENTION=51505]Canberks[/MENTION] Hoşgeldin kardeşim
                    Hosbulduk kardeşim

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoşgeldin Canberk. Daimi olman dileğiyle...
                      Hoşbuldukk

Yorum

• Merhaba arkadaşlar. Adım Ömerhan Yıldırım 19 yaşındayım. Lise mezunuyum 1 sene daha hazırlanıyorum Üniverste için. Daha önce sık takip ettiğim bir platformdu üye olmak şimdi nasip oldu. Herkese iyi forumlar..
                        TRABZONSPOR - HC AK BARS KAZAN

Yorum

• İlk olarak Petrushka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merhaba arkadaşlar. Adım Ömerhan Yıldırım 19 yaşındayım. Lise mezunuyum 1 sene daha hazırlanıyorum Üniverste için. Daha önce sık takip ettiğim bir platformdu üye olmak şimdi nasip oldu. Herkese iyi forumlar..
                          Hoşgeldin Ömerhan.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=51500]Petrushka61[/MENTION] Hoşgeldin

Yorum

• telmeliyim. çıkaramadım belki babam tanır. silivriye yolunuz düşerse beklerim
                              İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şiran'ın neresindensiniz? Ben de Şiranlıyım, Yolbilen köyünden.
                              .Silivri'de babannem tarafından akrabalarımız var soy isimleri Kaya, belki tanıyorsunuzdur.
                              En son emrahtuna tarafından düzenlendi; 20.02.2017, 13:32.

Yorum

• [MENTION=51517]Kadirkurt[/MENTION] Aramıza hoşgeldin kardeşim.

Aktif bir forum hayatı diliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim