Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin Kerem.

Kocaeli'de yaşayan bir hayli fazla üyemiz var. Dilerim daimi takipçisi olursun sitenin.

Bu arada ben Anıl Caner.Merhabalar herkese
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• yeni gelen arkadaşlar bmn ailesine hoşgeldiniz kan çekiyor dimi
      SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• selam-ün aleyküm herkese. adım ekrem doğan. bu sene ankarada üniversiteye başladım. bmn organizasyonlarına daha aktif katılmaya çalışacağım. ne de olsa şu an hazırlık sınıfındayım yapacak şey yok canım sıkılıyor. ayrıca trabzonsporlu olmama rağmen aslen tokatlıyım. inş. cuma günkü gençlerbirliği maçına gelmeye ve oda arkadaşımı da getirmeye çalışacağım.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar , hepiniz hoş geldiniz...
          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Ekrem aramıza hoşgeldin.

BMN Ankara organizasyonlarını kaçırmamanı tavsiye ederim.

Her konuda yardımcı olmaya çalışırız.

Özel mesaj ile iletişime geçelim.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Baslık gördümde dikketimi cekti nie ben burda kendimi tanıtmadım dedim nese tanımayanlar tanısın

Sencer Bulut Tokat/Erbaalıyım Giresunda oturuyorum.18 yasındayım...Ne derece trabzonsporlu oldugumu beni tanıyanlar bilir

Yorum

• İlk olarak l27l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selamlar..
                Adım Kerem, Kocaelinde İkamet Ediyorum. Eczacı Teknisyeniyim ve 84 Doğumluyum. Aslen Karadenizliyim; Annem- Rizeli, Babam-Artvinli Benim Doğum Yerim İse Trabzon. Fırsat Buldukça Forum Sitemizi Takip Ediyorum.
                kerem halı saha maçlarımıza bekleriz.
                TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Adım Abdülkadir. Annem de babam da TRABZONLU. İstanbul'da oturuyorum

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz BMN ailesine..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• merhaba arkadaşlar ben yavuz allahıma şükür trabzonluyum istanbulda oturuyorum bugünden itibaren canı gönülden trabzonsporumuz için çalışacagım demeyinki bu yaşına kadar ne yaptın başka bi sitede takılıyordum ama sitenin trabzonspora hizmet etmediğini anladım yeni mekanımız burası hayırlısı olsun herşey trabzonsporumuz için tekrardan merhabalar...
                      inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• selam bmn bende bugün sizlere katıldım bursadan şahin53 ben büyük trabzonsporumun büyük taraftarına selamlar olsun bordo mavisiz bir hayat düşünülemez
                        Bmn|Bursa
                        Trabzonspor'lular Birliği
                        ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Aramıza hoşgeldin Şahin_53 üyeliğin hayırlı olsun daima aktif olman dileğiyle...
                          TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                          Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• sağol fatih senin vasıtanla üye oldum bundan sonra trabzonsporumla ilgili bütün aktivitelerde bende bulunmak ve fikrimi paylaşıcam dileyine katilıyorum
                            Bmn|Bursa
                            Trabzonspor'lular Birliği
                            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Selam arkadaslar.. Bundan böyle bende trabzonun basarılarını sizle paylaşabilecem
                              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Lord61,Yavuz abi,Şahin abi ve Demirel abi aramıza hoşgeldiniz.

Özellikle Yavuz abiye belirtmek isterim ki en doğru adrese gelmişsin.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim