İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakan Şükür'e ve Onun Zihniyetindekilere Tepki
Daraltma
X
-
Hadi bunların kanı (!) belli ... Neye hizmet ettikleride belli....
Ya bizim Spor yazarlarına ve kendini Prof ilan edenlere ne demeli... Neden bizim ulusal medyadaki yazarlarımızdan kimse Burak'ın pozisyonu için bir tek kelam etmez !
Yada bizi yönetenler neden bu konuda sessiz kalır? Neden gerekli cevaplar Resmi agızlardan verilmiyor?
Açıkcası diğer takımın yorumcularına ve eski sporcularının ne dediği beni pek ilgilendirmiyor... Beni en çok üzen Trabzonspor sayesinde iş, aş, ve ekmek kazanan onlarca ulusal medya çalışanının bunu bir söylem olarak bile hiç bir şekilde dillendirmemesi ve Takımı için kendi yüzünü bir Hıncal Uluç gibi, Hakan Şükür gibi, Osman Tamburacı gibi, Şanlı Sarıalioğlu gibi ve daha adını sayamadığım bir çok kansız gibi olmasada efendice çıkıp "Arkadaş Egemenin eli penaltı tamam kabul ama Burakın pozisyonu ise hayli hayli penaltıydı" deme cesaretini göstermiyor...
İğneyi veya cuvaldızını birazda bizimkilere batırmak lazım
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
yemlendigi ocaga yaranma derdinde.. dunyanin en rezil medyasina sahip oldugumuz icin de malesef gundemi bu sulukler belirliyor.İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Şükür'ün bugünkü yazısını gördünüz mü? Şükür'ü düzgün kişiLiğinden doLayı seviyordum.. Demek oda medya maymunu oLmuş..
..
lafa gelince gardas biz suraliyiz biz buraliyiz diyip ruhlarini istanbula satmak icin birbiriyle yarisan sehirlerin oldugu bir ulkede gayet normal olaylar ve adamciklar bunlar.
Turkiye deki elalem saksakcisi zihniyetin bir ornegi gelismis futbol ulkelerinin hicbirinde yok ve baska sehrin takimini tutani adam yerine bile koymaz kimse o yuzden herbiri dunya devidir,.. ama burasi Turkiye ve tezek yakip isinan , magdara yasayan adam bile istanbul takimi tutup beyaz Turk oluveriyor iki dakikada,, eee haliyle de bu cakma istanbullulari gidiklayacak futbolcu eskisi istanbul amigolari lazim.. sergencikler, hakanciklar,mustafa doganciklar, vs,, duzen bu oldugu icin 20 kelime 60 heceyle konusan bu uyduruk adamlari da pek sallamamak lazim..
Yorum
-
Hala anlamadınız değil mi? Bu "Futbol camiası"'nı oluşturan şeyler, birbirinden besleniyor. O onu tutuyor. Yeri geliyor o da onu tutuyor. Hiç ekmeklerinden olmak isterler mi? Onun için diyorum ki futbolda başarı artık biraz da lobi işi oldu. Bu da bu çevrelere yakınlık ve ekonomik gücünüze bakıyor
İspat mı? Geçmişte örneğine şahit oldum. Kurun bir televizyon. Verin maaşını. Geçmişte size karşı atıp tutanlar, bu sefer sizin için atıp tutsunlar...
Hakan Şükür ise benim için Türkiye'ye gelmiş geçmiş en büyük forvetti (Benim yetiştiğim). Kendi yorumudur dört kaleci de süperdi diye başlık atmış. TRT'deki programda konu sadece ele endekslenmiş, Uğur'un Burak Yılmaz'ı çekerek düşürmesi gündeme gelmemiş... Bu kırıcı olabiliyor. Yine de Hakan bu işe yeni başladı. Hala düzelme şansı var. Daha çok tecrübe kazanması lazım ve taraf olmaktansa işe objektif bakması lazım
Peki Lig Tv bu görüntüyü diğer kanallara dağıttığı özet görüntülerde verdi mi? Vermediyse bkz: LobiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-

Kulübümüzün ve şehrimizin altyapısının daha üretken hale getirilebilmesi adına sizlerin değerli görüşlerine son derece önem vermekteyiz. Bu vesileyle öncelikle genel bir durum tespiti yapılabilmesi adına aşağıdaki anket hazırlanmıştır. Söz konusu ankete vereceğiniz cevaplar kulübümüzce değerlendirilerek izlenecek yol belirlenmeye çalışılacaktır. Bu vesileyle konuya gereken hassasiyeti göstereceğinize inanıyor, katkılarınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
ANKETE GİTMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ
Yorum
-
Hakan Şükürün art niyetli olduğuna inanmıyorum. Hatırlayın bir sezon fenerle çekişiyorduk. Avni akerde gs ile yaptığımız maçta resmen sahada dolaşmıştı. pozisyonlara bile girmiyordu. Ayrıca daha önceki yorumlarında takımımız aleyhinde konuştuğuna da şahit olmadım. bence bu işte bir yanlış anlaşılma var. en azından öyle düşünmek istiyorum.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Şükürün art niyetli olduğuna inanmıyorum. Hatırlayın bir sezon fenerle çekişiyorduk. Avni akerde gs ile yaptığımız maçta resmen sahada dolaşmıştı. pozisyonlara bile girmiyordu. Ayrıca daha önceki yorumlarında takımımız aleyhinde konuştuğuna da şahit olmadım. bence bu işte bir yanlış anlaşılma var. en azından öyle düşünmek istiyorum.
Asıl böyle bir adamdan art niyet beklemelisin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum