Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakan Şükür'e ve Onun Zihniyetindekilere Tepki
Daraltma
X
-
-
o kadar da abartmayın
bencede haklı yazısında egemen son dakikada yaptıgının hiç bir anlamı yoktu başka takımda bunu yapmış olsaydı kesin macı satmıştır dıye solenirdik vede Egemen e bir teki verilmesi gerkiyordu onu yapıyolardır
illaki bunu suistimal edenlerde vardir.
Buragın pozisyonunda verilmeyen penaltı bunun neden gundeme gelmedigini arayabiliriz tabi ama asıl mesele bence Egemen zorun neydi de son dakikada hiç önemi yokken topa elinle mudahale ediyorsun .
Yorum
-
Konuya bu noktadan bakmamız gerek, Egemen o gereksiz hamleyi yapmasaydı iki gün boyunca bütün bu saçmalıkları dinlememiş olacaktık.İlk olarak TSerdar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar da abartmayın
bencede haklı yazısında egemen son dakikada yaptıgının hiç bir anlamı yoktu başka takımda bunu yapmış olsaydı kesin macı satmıştır dıye solenirdik vede Egemen e bir teki verilmesi gerkiyordu onu yapıyolardır
illaki bunu suistimal edenlerde vardir.
Buragın pozisyonunda verilmeyen penaltı bunun neden gundeme gelmedigini arayabiliriz tabi ama asıl mesele bence Egemen zorun neydi de son dakikada hiç önemi yokken topa elinle mudahale ediyorsun .
Yorum
-
hakem penaltıyı verseydi gol olacağının garantisi varmıydı.beliki onur penaltıyı da kurtaracaktı
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle lüzümsuz başlık görmedim...hakan şükür genelde karakteri düzgün,skandalı olmayan temiz bir futbolcudur...kendi görüşü öyle olabilir...çok defa bizim lehimize de görüşleri olmuştur...herkesi düşman görüp sevimsizleşmeye gerek yok....
az-biraz sakin kafayla düşünelim,kimseye de önyargıyla yaklaşmayalım'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
..ben bilmiyorum,anlatta öğreneyimİlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gibi adamlardan tarafsız olmayı beklemeyin lütfen. Şu anda TRT ye nasıl yorumcu olduğu zaten biliniyor.
Yorum
-
Sizin görüşünüzdür saygı duyarım ama bırakın da rakip takımın penaltısına değinip bizim penaltımıza değinmeyen üstelik bizim futbolcumuza kaleci benzetmesi yapan bir futbolcudan bozma yorumcu müsvettesini ve onun zihniyetindeki diğer kahve düzeyinde ve taraflı yorum yapan yorumcumsuları tartışma hakkımız olsun. Bu zamana kadar Hakan Şükür'e hep saygı duydum ama biraz daha dikkat ederseniz onun da taraflı yorum yaptığını göreceksiniz. Sanırım Trabzonspor'a karşı kuyruk acısı var. Yaptığı yorumlarla o sevimsizleşmiyor da biz mi sevimsiz oluyoruz. Yapmayın Allah aşkına!İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle lüzümsuz başlık görmedim...hakan şükür genelde karakteri düzgün,skandalı olmayan temiz bir futbolcudur...kendi görüşü öyle olabilir...çok defa bizim lehimize de görüşleri olmuştur...herkesi düşman görüp sevimsizleşmeye gerek yok....
Yorum
-
İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gün Stadyum Proğamında Şampiyon kim olur anketinde Bölge bölge sonuçları verdi Trabzondan oy atanlar Galatasarayı desteklemiş Dün Haber61 sitesinde beşiktaş Trabzonun maçının yorumlarını okurken bizim taraftarın biri stada bize yapılan küfürleri yazmış Bi Trabzonluda ben beşiktaşlıyım diyor deli gibi beşiktaşı savunuyordu yorumlarda üstelik yorumu aynen kopaylıyorum buraya
1) Her Trabzon'lu Trabzonspor'lu olacak diye bir kaide yok. Kimse bunu anayasa maddesi gibi algılamasın. Trabzonlu olupta FENERBAHÇE taraftarı olan biliyorum. Boş konuşmayın. 2) Galibiyet alamayıp, beraberliğe sevinebilen bir takım taraftarı seneye de ŞAMPİYON olacağız diye lige başlamayacaktır heralde. 3) Beşiktaşlılara "veled-i zina" yakıştırmasını yapan vatandaşa sesleniyorum. Terbiyeyi senden öğrenecek değiliz. 4) Biz bu sene şampiyon olamayız belki, seneye karşınıza daha iyi veya daha kötüde çıkabiliriz. Siz seneye "şampiyon olacağız" diyor musunuz??
----------------------------------------------------------------------
Başka bi yorumcuda ofluların %30 da Galatasarayı destekliyor yazmış
Bu kadarmı bozuldu bu şehir arkadaşlar lütfen dediğim siteye girip dünkü beşiktaş maçının yorumlarını inceleyin
Bize kendi adamlarımız hainlik yaparsa bu takım şampiyonluğa nasıl oynıyacak bundan sonra
Diğer anadolu şehirlerinden ne farkımız kaldı bizim çok yazık üzülüyorum artık
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=55949
Evet O Yorumu Bende Gördüm.Böyle Utanmazlık Arlanmazlık Olmaz Yaa.Hadi Trabzonlu Olup Da İstanbul Takımlarını Tutma Gafletine Düşmüssün Ama Gelip De Sen Nasıl Bizim Şampiyon Olup Olamamamızı İrdeliyorsun Sen Kimsin Yaa.Bi De Çıkmış ''Siz Bize Terbiye Öğretemessiniz'' Diyor Yenemediler Zorlarına Gitti Diye Karşı Takıma Ana Avrat Söven Taraftarının Nesini Savunuyor Hayret Bişey.....En son hami08 tarafından düzenlendi; 12.04.2010, 19:56.
Yorum
-
Temiz futbolcu mu?İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle lüzümsuz başlık görmedim...hakan şükür genelde karakteri düzgün,skandalı olmayan temiz bir futbolcudur...kendi görüşü öyle olabilir...çok defa bizim lehimize de görüşleri olmuştur...herkesi düşman görüp sevimsizleşmeye gerek yok....
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet O Yorumu Bende Gördüm.Böyle Utanmazlık Arlanmazlık Olmaz Yaa.Hadi Trabzonlu Olup Da İstanbul Takımlarını Tutma Gafletine Düşmüssün Ama Gelip De Sen Nasıl Bizim Şampiyon Olup Olamamamızı İrdeliyorsun Sen Kimsin Yaa.Bi De Çıkmış ''Siz Bize Terbiye Öğretemessiniz'' Diyor Yenemediler Zorlarına Gitti Diye Karşı Takıma Ana Avrat Söven Taraftarının Nesini Savunuyor Hayret Bişey.....
Trabzonda 30 bin ogrenci oldugunu unutmamak lazim.. muhtemelen de bizim taraftara gicik vermek icin Trabzonluyum ama istanbul taraftariyim ayaklari yapmislardir..
Yorum
-
- Bende böyle lüzumsuz bi mesaj görmedim...Sanki biz zorla kötü söz arıyoruz proğramda...İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle lüzümsuz başlık görmedim...hakan şükür genelde karakteri düzgün,skandalı olmayan temiz bir futbolcudur...kendi görüşü öyle olabilir...çok defa bizim lehimize de görüşleri olmuştur...herkesi düşman görüp sevimsizleşmeye gerek yok....
- Bjk Maçında 4 kaleciyide kutlamak gerek demişti kendisi...Sanki eleçok bariz çarptıda ki bence değmedi bile , sizde srıf bazı görüşlerinden dolayı Hakabı savunmayın bence , ne anlatmak istediğimi anladınız...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum