Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'e ve Onun Zihniyetindekilere Tepki

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onun da tek bize faydası dokunmadı..kurulduk kurulalı hakemlerle uğraşıyoruz..onları da yenerek şampiyon olduk zamanında..

ben onun bize olan faydasini degil sinan engine ve bjk ye olan katkilarindan bahsettim zaten

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koyacaksın SAĞBEK'e, kovala oğlum diyeceksin...
      Kovalamayı öğreteceksin önce...
      Adı Koalaya çıkacak
      Orta sahanın sağında oynatacaksın..ileriye dönük..
      Bir sene oynatsınlar,10 milyona satsınlar..
      Herkese Merhaba

Yorum

• O Egemen'in kolu var ya...

Yorum

• Bir bjk linin bloğunu okuyorum şimdi...Övmüş Şenol hocayı bizi övmüş eyvallah...En son ettiği lafa bak..."Seneye iki doğru transfer yaparlarsa bu sene ki Bursa' nın yerini alabilirler"...

Yahu kuzum nerde yaşıyorsunuz...Ulan son 6 sezonda iki 2. lik iki 4. lük bir 3. lük bir de 6. lık var...Hani puanları toplasak senin bjk nden daha çok puan toplamışızdır belki...Hey Allahım ya...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Koyacaksın SAĞBEK'e, kovala oğlum diyeceksin...
            Kovalamayı öğreteceksin önce...
            Adı Koalaya çıkacak
            Sonra da Lumpur Lumpur gelecek hee..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir bjk linin bloğunu okuyorum şimdi...Övmüş Şenol hocayı bizi övmüş eyvallah...En son ettiği lafa bak..."Seneye iki doğru transfer yaparlarsa bu sene ki Bursa' nın yerini alabilirler"...

Yahu kuzum nerde yaşıyorsunuz...Ulan son 6 sezonda iki 2. lik iki 4. lük bir 3. lük bir de 6. lık var...Hani puanları toplasak senin bjk nden daha çok puan toplamışızdır belki...Hey Allahım ya...
              Yirmili yaşlardadır..mazur görmek lazım..aslında bu düşünceler en büyük avantajımız..bırakalım uyusunlar..
              *
              Seneye ne olur?
              Daha da dağılmış bir gs,fener ve bjk olacak seneye..3 istanbul açısından muhtemelen bu yıldan farklı olmayacak gelecek sezon..akıllı olursak seneye ipi göğüsleriz..en oturmuş takım görüntüsünde biz varız..
              1 stoper,1 santrafor en kalitelisinden..takımla fazla oynamaya gerek yok..belki kaleci de..
              Herkese Merhaba

Yorum

• Şu Sinan Engin ne kadar itici bir tip, insan her kurduğu cümleye "ya" diye başlar mı? 30 kelimelik Türkçe'leriyle spor programlarında yorum yapmaya çalışan insanlar. Şu an Zeki Çol'u dinliyorum, eğer bu spor programıysa diğerleri başka bir şey.

Yorum

Bir bjk linin bloğunu okuyorum şimdi...Övmüş Şenol hocayı bizi övmüş eyvallah...En son ettiği lafa bak..."Seneye iki doğru transfer yaparlarsa bu sene ki Bursa' nın yerini alabilirler"...

çççççç.........
                  Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Ben şampiyonluk istiyorum. Hatta Uefa'da çeyrek final mi ligde şampiyonluk mu? Ligde şampiyonluk. Seneye şampiyon olacağımıza da her şeye rağmen inanıyorum.

Yorum

Yahu Yemen Ekşioğlu falan...Ne dinlersiniz bu adamları

Uğur Meleke
                      Mehmet Demirkol
                      Fantazi dalında Radikal de Feridun Düzağaç
                      Bizi sevmese de İbrahim Altınsay...Ben bir liste yaptım...devamını siz getirin
                      Feridun Niğdelioğlu diye devam edelim

Yorum

• Haftaya fener beşiktaş maçı var. Bakalım beşiktaşın veya fenerin aleyhinde bir karar olursa seyredin o zaman cümbüşü. Bu kadar hak etmedikleri maçtan sonra nasıl sesleri çıktı demekki haftaya büyük ihtimalle MHK'yi istifaya falan çağırır bunlar.

Yorum

• Demekki biz şampiyon olmadan bunlar devamlı afkurucaklar yani maçıda izleyen demiştirki neyin penaltısı ,onlarınki penaltı bizimki penyedi sanki ahh işte ahh bulduğunu atacaksın ondan sonra böle sağda solda afkurmayacaklar

Yorum

• bu şerefsizler hep aynı sadece bunlar için gs,bjk,fb var onların haklarını savunurlar bence gülün geçin bir şampiyon adayınıda düşürdük kaldı fb ona bir çakarsak bırakın olsun bursa şampiyon bu şerefsizler olacağına olsun bursa
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• öyle "şampiyonu biz belirleriz !" demekle olmuyor, bu sene ben olmasam fenev olur ! bursaspor için üzgünüm çünkü önlerinde zor galatiakos maçı var ! heran yenilebilirler !
                              Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                              Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Gs maçında verilmeyen 2 penaltımız bile bu kadar gündem olmamıştı.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X