Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'e ve Onun Zihniyetindekilere Tepki

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan'ın canını yakmışız demekki ondan böyle yazmış. Yakınlardaki gs galibiyetidir bu can yakma olayı.
    Espri anlayışı da kıtmış zaten.
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• havlayan kopek ısırmaz...hıc sevmedım kendısnı sevmem de sevmeyecegımde ..
      turkıyedekı en karaktersız futbolculardan bırıdır bence..sinsinin tekı

Yorum

• Sahsen ben penalti pozisyonuna takilmiyorum herkes birseyler sogluyor onemli olan hakan sukurun tum talkimlarin icersinde en iyi futbolu trabzonsporun oynadigini acik acik belirtmesi oldu

Yorum

• hakan şükürün yorumları şahsen beni ilgilendirmiyor trt bu işi bir türlü beceremedi ya basketçi oturttu oraya yada yorum(suz)cu ben maçları izler geçerim
          tele lig ve çol izlenir ama beğeniyorum boşverin hakanı daha protesto edecek neler gelecek neler
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• yıllardır hakemlerden neler çekiyoruz bu maçta hakem lehimize değildi ama inşallah şu istanbul takımlarını hakemle yenelimde hakem haksızlığı ne demek görsünler
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Egemen'i kaleci yapan Hakan Şükür dünkü Manisa'nın ofsayt diye iptal edilen golünü ''tartışmalı bir pozisyon'' diye geçiştirmiş bugünkü yazısında. Ofsayt yok Manisa'nın golü yendi diyememiş geçen hafta atıp tutuyordun hadi söylesene bunu da.

Yorum

• normaldir arkadaslar dert etmeyelım boyle seyleri sonuc ortada bızde yıllardır konsuuyoruz ne değişti ????

hakan şükürün tepki vermesi normal kuyruk acısı var ..! colmanın soktugunu cıkarmaya calsıyor ama yemezler hakancım yemezler...!
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bakalim neler sacmalicaklar ömer ve hakan bülbülleri

Yorum

• hakana göre fb nin golü santradan topu direk taca attiklari icin gol olmus, cunki bjk defansif kadro yapisi ile cikmis ve pas yapamicaklari icin topu direk taca atmislar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X