Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'e ve Onun Zihniyetindekilere Tepki

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olacağız olacağız....Şampiyonluğu bilmem ben UEFA kupasını istiyorum 3 sene içinde...Vallahi gönlümden geçen bu...Hani Lyon maçından sonra bizim bayrağı öpen spikeri hatırlayan var mı...Öyle olacak işte...Mesela Sinan Engin, Hakan Şükür falan bizim bayrağı öpecekler
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ah bir şu birbirimize gol atma sevdasından vazgeçsek...O zaman "Cihan yıkılsa emin olun bu cephe sarsılmaz"dı...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazısının başlığını gördüğümde sabah heralde Şenol Hoca'yı kastediyo dedim. Yaptığı değişikliklerle oyuna büyük etki ettiği için. Sonra Egemen'i görünce sen de onlardanmışsın dedim. Ulan ne kadar kolay bu spor yazarlığı. Bi de dünyanın parasını kazanıyo bu adamlar.

Bi de Yemen Ekşioğlu mudur nedir. O da acaip saçmalamıştı maç yazısında. Oha dedim.

aynen ben de öyle düşünmüştüm...güzel espri diye yorumlamıştım ama yazıyı okudukça dedim bu herif topa kafa vura vura ................ neyse allahtan acil şifalar diliyorum kendisine...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimdur bu herif..
          *
          Ahmet Çakar:Pele ilk 10'a giremez dedi..
          Maradona mı Messi mi;Maradona tabii ki..bence..

kim kimdur

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yaşıma geldim Daha Şampiyonluk Nasıl Bir duygu,Şampiyon olunca ne yapılır bilmiyorum...
            Arastalarda ,mahallelerde paralar toplanır sokaklar süslenmeye başlar..pankartlar hazırlanır..şehrin tüm sokaklarında bordo-mavi bir gökyüzü altında gezersiniz..devasa bayraklar hazırlanır,mahallenin abileri işi gücü bırakır bu bayrakları mahallenin en yüksek iki binası arasına çekmekle uğraşır..her mahallenin,semtin büyük bir bayrağı olur..sonra daha büyüğünü yapma yarışına girer mahalleler..vs
            Şampiyonluk güzel şeydir..
            Herkese Merhaba

Yorum

Kimdur bu herif..
              *
              Ahmet Çakar:Pele ilk 10'a giremez dedi..
              Maradona mı Messi mi;Maradona tabii ki..bence..
              Abi seninde tek sıkıntın şu

İzleyelim sadece yeterli

İzlerken zevk veriyorsa kim kimden iyi olursa olsun...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olacağız olacağız....Şampiyonluğu bilmem ben UEFA kupasını istiyorum 3 sene içinde...Vallahi gönlümden geçen bu...Hani Lyon maçından sonra bizim bayrağı öpen spikeri hatırlayan var mı...Öyle olacak işte...Mesela Sinan Engin, Hakan Şükür falan bizim bayrağı öpecekler
                Kesinlikle benimde hayalim o Avrupada bizden bahsetmek...
                Türkiye liginde sampiyonlukdahic gözüm yok acikcasi nasil alindiklarini herkes biliyor...
                Bu sene Avrupada ismimizi tanitmya baslicaz ins.

Yorum

• dün bu acizlere gösterdik futbolumuzla kimin büyük kimin kız çocuğu olduğunu...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olacağız olacağız....Şampiyonluğu bilmem ben UEFA kupasını istiyorum 3 sene içinde...Vallahi gönlümden geçen bu...Hani Lyon maçından sonra bizim bayrağı öpen spikeri hatırlayan var mı...Öyle olacak işte...Mesela Sinan Engin, Hakan Şükür falan bizim bayrağı öpecekler
                    aman abi sinan öpmesin bırak mümkünse 100 metreden fazla yaklaşmasın
                    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

Arastalarda ,mahallelerde paralar toplanır sokaklar süslenmeye başlar..pankartlar hazırlanır..şehrin tüm sokaklarında bordo-mavi bir gökyüzü altında gezersiniz..devasa bayraklar hazırlanır,mahallenin abileri işi gücü bırakır bu bayrakları mahallenin en yüksek iki binası arasına çekmekle uğraşır..her mahallenin,semtin büyük bir bayrağı olur..sonra daha büyüğünü yapma yarışına girer mahalleler..vs
                      Şampiyonluk güzel şeydir..
                      Ben bu dediklerini bizzat yapmıştım 1996'da

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kim kimdur
                        Sinan Engin'in arkasında ki adam kimdur dedum..yanlış mı okudum yoksa..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Ahmet Çakar saçmalamakla meşgul Bildiğim kadarıyla Pele ülkesinde milli servet ilan edilmiştir. Yurt dışına satılması yasaklanmıştır. Avrupaya gitmemesi bu yüzden
                          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• ya birakin bu beyinsizleri Adamlar pele iyi mi kötü oyuncumu diye tartisiyorlar bunlari Avrupali duysa komedi programi diye alay ederler
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu dediklerini bizzat yapmıştım 1996'da
                              Erken davrandınız..ben o zaman Trabzon'da değildim..eğer burda olsaydım,erkenden ötmeyin derdim size..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün bu acizlere gösterdik futbolumuzla kimin büyük kimin kız çocuğu olduğunu...
                                8taşa 2 maçta 42 şut çekmişiz 19 u isabet ama gol yok ah gol ah
                                KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X