Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Gökhan iyi demiyorum ama Gökhan'ın kötülüğünden Umut'un değeri ortaya çıkmıyor..

Çünkü o da oynadıgında takıma bi katkısı yokk..
    kardeşim şu anda bu takımda birisinin oynaması lazım değil mi? bu forvet

hattında...sonuna kadar umut oynamalı..ha 2sinide gönderirisin devre

arasında 2 yeni forvet alırsın..buna da eyvallah diyorum zaten..sorun şu

anda elinde olanları kullanmada..anlaymısın beni

Yorum

• Ahmet sarı oynasın bari , barış ferhat

onlardan bize hayır var, diğerlerinden değil

Yorum

• Utanıyorum hepinizden.

Bu kadar vurdumduymazlık olmaz.
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Arkadaşlar maçtan önce saygı duruşu yapıldı mı?

Ben biraz geç geçtim televizyonun karşısına da.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Murat

geçen senede izledik bu kadroyu birkaç maç dışında hiç de titrek değildi bende şimdi Şenol Hoca yanlış adam ve taktikle çıktı diyebilirim di mi ? Sahada bir takım var ve T. D. de Şenol Güneş bence bu minvalde değerlendirmek lazım
            Abi,Şenol Güneş te kendi takımını kuracaktır.
            Bu takımdan bir halt olmayacağı ortada.Beklemek lazım.

Şenol Güneş 2 haftada bir şey değiştiremez.Bunların büyük takımlara karşı yaşadığı bir korku var.
            Ben bunu kabul edemiyorum.
            Fener maçında gördüm bu maçta da devam ediyor.
            Utanıyorum bunlardan.
            Herkese Merhaba

Yorum

• Şu takıma Özer Hurmacıyı Fatih Tekke yi almadılarda gidip nerde boş beleş adamalar var onları aldılarya, başkan bunlar müstehaktır sana beter ol emi. Adnan Polatın çok iyi dostusun dimi bak şimdi yanında kıs kıs gülüyor. Ne hale soktunuz kendinizi hiç mi utanmanız sıkılmanız yoktur sizin.
              Yeter arkadaşım istemiyorum ben Gökhanıda Umutuda Alanıda Colmanınıda hepside canı cehenneme. Yokmu Barış Göksu Hasan masan koyun şu takımada yenilirsekte adam gibi dövüşe dövüşe yenilelim. Bu eziyet hakmıdır ulan!

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kız kılıklı caneri hiç sevmezdim zaten gıcık heriften brde gol yedik Spikerinde allah belasını versn yk ceza kesti arda yok bilmem ne sinir yaa
                takim super ya spiker kaldi
                Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• biri hakeme söylesin ikinci yarıyı oynatmasın böyle bi futboll görmmek istemiyorum
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine ofsayt olmayan pozisyon.. son dakikada serkanınki..
                    Burak bu işleri takıma bak... 2. lig takımı daha çok mücadele eder....

Yorum

• Maç rezalet. Spiker rezalet. İlk yarı için daha rezalet olamazdı.

Yorum

• Şu maç için halısaha maçına gitmedim ona yanarım !

Yorum

• Ceyhun'lu ortasahayla ancak bu kadar.. geçen sene Hüseyin neyse Ceyhun'da o.

Yorum

• bunları Trabzonda evire çevire dövmeyen taraftarımıza kınıyacağım ...annem 3 oda ilerdn koşarak geldi ettiğim küfürlere ne oluyo diye ...sizin yüzünüzden Trabzonsporu savunamaz hale geldik be..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bir ayakta kalan adam Song. Herkesi kaptanlik bandıyla mı çıkarsaydık ne.

Yorum

• Havaalanında iyi bir şekilde karşılamak gerek gökhanı. tabi gelecekse. bence erkenden tatile cıkacak ve istanbul da kalacak gibi. planları vardır mutlaka o gece kulubü senin bu gece kulübü benim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X