Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadın isim hakkıydı sponsordu zarttı zurttu, elimize geçecek son parayı da bunlar değerlendirmeye kalkarsa korkarım ki batacağız. fb nin ciddi bir borcu yok onlara bir şey olmaz, gs 12-13 yıldır batıyor ama bir şey olduğu yok olacağı da yok, riva yı satsalar borç felan kalmaz. bjk fiko sayesinde yırttı. iflas bayrağını çektiğimiz an bizi kimse kurtaramaz, aksine bu ülke bizi direk idam eder.

camiada güçlü bir isim bulmalıyız, 2. isim olarak yanına hakan kulaçoğlu nu alacak birisi olmalı. yoksa bu yönetimle biz şampiyonluk yarışına felan giremeyiz, ligin tartışmasız en berbat yönetilen kulübüyüz. bunu somut delillerle ispat ediyoruz ancak savunanlar neye göre savunuyor bilemiyorum. birçoğu siyasetsporlu olduğu için başkanı destekliyor, azınlık bir kesimde istikrarı sağlayalım güzel şeyler olacak diyerek başkanı destekliyor. an itibariyle tablo net olarak budur.
    fb'nin borcu yokmu700 milyon dolar civarı borcu var.bunu muhalif kanatları sürekli dillendiriyor,yönetimleri cevap veremiyor.gs ve bjk'nin borcu 500 milyon dolar civarında.bizim borcumuz 110 milyon dolar civarı.elbette onların gelirleri bizden 2-3 kat daha fazla bu anlamda mukayese bile edilemez lakin biz battık batacaz lafları hakkaten baydı artık.
    Camiada güçlü nitelendirebilecğeimiz bir tek isim bile yok.Hakan Kulaçoğlu iyi niyetli bir insan ama Hacıosmanoğlu'nu içine aldıkları bu girdapta Kulaçoğlu'nu çok çabuk bitirirler.ben burda yönetimin kulübü çok iyi idare ediyorlar lafını kimseden duymadım.bana görede Hacıosmanoğlu yetersiz bir yönetici.şöyle bir camia denen müptezel bir oluşuma dönde bir bak.bütün yerel medyası ve camianın sözde ileri gelenleri iyi yada kötü olsun her gelişmenin ardından yönetimi vurmaya çalışıyor.bir tek eski yönetici Celil Hekimoğlu şimdilik destek verilmesi gerektiğini söyleyebildi.hadi ulusal basının dışardan bizi vurmasına alışığız,pekala yereline noluyor?amaç Trabzonspor'un iyi olup olmaması değil.amaç yeni stad ve sponsorlukları Hacıosmanoğlu'na bırakmamak.biz varsak Trabzonspor iyi,yoksak kötü olsun zihniyeti.

Yorum

• MAY tesislerin DHMİ'ye devri , bir aksilik olmaz ise 2016 bütçesine girecek.
      2016 ekspertizi ne olacak tartışılır Ha, bir de bu para kamulaştırma parası , vade yok net ve tek seferde kulübün kazancı olacak. İbrahim Hacıosmanoğlu ne yaptı , buradan gelmesi gereken para 2008 yılından bu yana gelmediği için buranın ticari değerini kullanmaya başladı...

120 loca var yaz transfer döneminde pazarlanacak... Hadi dörtte birini satamadın , yinede asgari 50 milyon lira... Bunun üzerine bir de , 38000 koltuk ve stad altındaki ticari alanlardan artık ne kadarını kiralarsan...

Şimdi toplam borç stoğu büyük oranda arttı ama neden arttı ? Sportif harcamaların dışında nedir mesela borç stoğunda artış sağlayan ? Borç stoğu arttı ise , Cardozo'ya Erkan'a, Ekici'ye 2017'ye kadar ödeyeceğin para nedeniyle arttı , Constant ile Bosingwa ile Onur ile arttı ... Waris ile arttı , Sefa ile arttı... Kulüp ya küçülerek , yani 1461'i komple Trabzonspor'a tranfer ederek borcu bitirecekti ya da daha da büyümeye kalkarak toplam değeri içerisinde borç oranını düşürerek kontrol edilebilir düzeye indirecekti . Önce bu iki dengede kalmak isteyen Hacıosmanoğlu bu yaz transfer döneminde ise tamemen bir uca kayma yönünde irade gösterdi. Uygulamaları ve bu uygulamalarına etki eden futbol adamlarının niteliği tartışma konusudur , olayı sadece strateji düzleminde irdelersek , durum budur.

Mevcut başkan ya da mevcut teknik ekip ile sportif başarının gelmeyeceğinin savunulması makuldur . Ancak bu bu kulüp batıyor gidiyor hesapları benim pek aklıma yatmıyor , farklı niyetler anlıyorum şahsen , her okuduğumda.
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 15:12.

Yorum

• bu arada denizbanktan alınan kredi için her yıl 21-22 milyon tlde faiz ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz......

bunuda gözardı etmeyelim ve unutmayalım....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fb'nin borcu yokmu700 milyon dolar civarı borcu var.bunu muhalif kanatları sürekli dillendiriyor,yönetimleri cevap veremiyor.gs ve bjk'nin borcu 500 milyon dolar civarında.bizim borcumuz 110 milyon dolar civarı.elbette onların gelirleri bizden 2-3 kat daha fazla bu anlamda mukayese bile edilemez lakin biz battık batacaz lafları hakkaten baydı artık.

Camiada güçlü nitelendirebilecğeimiz bir tek isim bile yok.Hakan Kulaçoğlu iyi niyetli bir insan ama Hacıosmanoğlu'nu içine aldıkları bu girdapta Kulaçoğlu'nu çok çabuk bitirirler.ben burda yönetimin kulübü çok iyi idare ediyorlar lafını kimseden duymadım.bana görede Hacıosmanoğlu yetersiz bir yönetici.şöyle bir camia denen müptezel bir oluşuma dönde bir bak.bütün yerel medyası ve camianın sözde ileri gelenleri iyi yada kötü olsun her gelişmenin ardından yönetimi vurmaya çalışıyor.bir tek eski yönetici Celil Hekimoğlu şimdilik destek verilmesi gerektiğini söyleyebildi.hadi ulusal basının dışardan bizi vurmasına alışığız,pekala yereline noluyor?amaç Trabzonspor'un iyi olup olmaması değil.amaç yeni stad ve sponsorlukları Hacıosmanoğlu'na bırakmamak.biz varsak Trabzonspor iyi,yoksak kötü olsun zihniyeti.

Fatih ısrarla camiadaki bu kavga ortamını yaratan ve camia desteğini önemsemeyenin Hacıosmanoğlu olduğunu görmek istemiyorsun.
          Yola çıktığı yöneticilerle bile kavgalı ve sürekli icraatları ile kendisini yalanlayan tutarsız birisinin etrafında olunmalı diyorsun.
          Camia Hacıosmanoğlu'nun yanında olması için ne yapacak?Yanına gitseler herkesin önünde kovmayacağının garantisi mi var?
          Kongrede daha önce hiç olmayan kavgalar ve şiddet ortamının sorumlusu kim?
          Buna rağmen Muharrem Usta Basketbol şubeyi finanse ediyor.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Tek tek kaçışlar başlayacak

Yorum

• Tamam bazı gelir getirici hamleler var ama üretim dışı gelirler çoğu zaman tehlikeli ve içi boştur. Çünkü emek harcamadan değer anlaşılmaz.

Kulüp batıyor ama şu açıdan batıyor: Bilgisiz işler yapılarak işine yaramayacak 1 liralık elemanlara 3'er lira verip yıllıklarını şişirerek kadroyu şişirip kilitliyorsun. Başkası 5 liralık adamı 2 lira verip alıp üstüne verim alıp başarıyı da topluyor. Gereksiz yere tazminatlar, menejer paraları da havada uçuşuyor. Ağzından çıkan hiçbir sözün değeri kalmadı çünkü ya sonuca ulaşmıyor, ya da tersi oluyor. Bir taraftar grubunu yanında gezdirip kayırıyor... Bundan âlâ batmak mı olur?
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 16:04.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hacıosmanoğlu bir çok yönden eleştrilebilir ama ilk aşamada yaptıklarının neredeyse hepsi doğru

halil hoca ile söz kesit ve dünya kupasının en taktiksel hocası bize söz verdi gelecek diye herkes sevindi. ulusal basın sözle adammı gelir dedi ama geldi halil hoca

bazı ufak trefek adamlar daha tesislere gelmeden gitti ki bunlar hocasızlıktan yapılan hatalardı ama öyle büyük zararlar edilmedi

cardozo,constant,belkalem(kira),medjani,yatabare,e kici,erkan,waris,papa,uğur,ishak,musa,deniz,serdar ,aytaç gibi adamlara hangimiz veya yüzde kaçımız tüh dedi

özellikle cardozo,erkan,uğur,yatabare çok istenen adamlardı bu forumda

ekiciye burun kıvıranlar oldu ama en iyisi o gibi şu ana kadar

evet para harcandı amakadro değeri olarak çok iyi durumdayız

34 milyon euro luk transfer yapmışız 12 milyon euroluk adam satmışız

22 milyon euro

janko,celu,henriqe,adrian,malouda,colman gibi adamlar gitmiş

cardozo,ekici,sefa,waris,erkan,constant gibi adamlar gelmiş

biz bu adamlardan verim almaya başlarsak herşey farklı olur

küçülerek büyümek imkansız

imkanların ölçüsünde büyümek için büyük hamleler yapacaksın

yaz transfer döneminde net stoper,ortasaha ve kanat bekliyorum

ama çok iyi oyuncular

Yorum

• Biz bu filmi görmüştük!
                  Bu sezondan da umudu kesen Başkan Hacıosmanoğlu, şimdiden gelecek sezonu işaret etti

Daha önce “Aralık’ta şampiyonluğa oynayan bir takım yoksa görevde kalmanın anlamı yok…” diyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, şimdi de “Ersun hoca gelecek sezon Trabzonspor’u şampiyon yapacak” söylemleri ile hem tarihi başarısızlığı örtmeye hem de gündemi değiştirmeye çalışıyor…

Trabzonspor’da vaatler ve sözler adeta havada uçuşuyor… Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2013 kongresini kazanmasının ardından, “öze döneceğiz” deyip kolları sıvarken yaşanan hüsranlar, söylenen sözlerin havada kalmasına neden oldu. Hacıosmanoğlu, ilk görev yılında yaşanan tablonun ardından “öze dönüş…” hamlesini terk ederken bu sezon da Trabzonspor tarihine geçen bir transfer hamlesi yaptı. Transfer edilen oyuncuların garanti ücretleriyle birlikte Trabzonspor’un borç hanesine yaklaşık 280 milyon TL yazdıran Başkan Hacıosmanoğlu, bu sezondan umudu kesince şimdiden gelecek sezonu işaret etmeye başladı.

Sezon başında, “Aralık ayında şampiyonluk için mücadele eden bir takım ortada yoksa görevde kalmanın anlamı yok, gereğini yaparız…” şeklinde açıklamalarda da bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, 3 kulvarda yaşanan hüsranın ardından, gelecek sezona yönelik mesajlar vermeye başladı. Bu sezon hakem hatalarından canların çok yandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Bunda Ersun hocanın ne suçu var! Hocamız bir çekirdek kadro kurmaya çalışıyor. Biz yönetim olarak Ersun Yanal ile uzun yıllar çalışmayı planlıyoruz. Hocamız bize 'Bu Trabzonspor'u gelecek sezon şampiyon yapacağım' diye söz verdi. Ona yürekten inanıyoruz. Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir takımın temelini attık" dedi

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih ısrarla camiadaki bu kavga ortamını yaratan ve camia desteğini önemsemeyenin Hacıosmanoğlu olduğunu görmek istemiyorsun.
                    Yola çıktığı yöneticilerle bile kavgalı ve sürekli icraatları ile kendisini yalanlayan tutarsız birisinin etrafında olunmalı diyorsun.
                    Camia Hacıosmanoğlu'nun yanında olması için ne yapacak?Yanına gitseler herkesin önünde kovmayacağının garantisi mi var?
                    Kongrede daha önce hiç olmayan kavgalar ve şiddet ortamının sorumlusu kim?
                    Buna rağmen Muharrem Usta Basketbol şubeyi finanse ediyor.
                    Bu yönetim henüz birkaç günlük görevindeyken eski yöneticilerin alacaklarından ötürü kulübe haciz gönderdiği bir ortamda sen kalkmış bana camiadaki kavga ortamının Hacıosmanoğlu tarafından başlatıldığını söylüyorsun.
                    Görevine son verilen Özkan Sümer bir kaç gün sonra yaygaraya başlıyor!neden eveliyatında kulüpte bu kadar sorun ve sıkıntı varken ses çıkarmayanlar şimdiki yönetime Özkan Sümer önderliğinde saldırıya geçti?
                    Zihniyet aynı dedik ya.
                    Ben varsam herşey süt liman,yoksam hüraaa saldır saldırabildiğin kadar.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada denizbanktan alınan kredi için her yıl 21-22 milyon tlde faiz ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz......

bunuda gözardı etmeyelim ve unutmayalım....
                      Ya arkadaş sorsan müthiş ticari zekaya sahibiz.kredi çektiysen faizinide ödeyeceksin tabi.sanki babanın hayrına veriyorlar o kadar parayı.geçen seneler 10 liraya 4.5 lira faiz veriyordu bu kulüp,şimdi 10 liraya 1 lira civarı veriyorsun daha ne istiyorsun?ben 10 seneden fazladır şirket çalıştırıyorum bana verseler bu faizle geri ödemeyi havada takla atarım.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yönetim henüz birkaç günlük görevindeyken eski yöneticilerin alacaklarından ötürü kulübe haciz gönderdiği bir ortamda sen kalkmış bana camiadaki kavga ortamının Hacıosmanoğlu tarafından başlatıldığını söylüyorsun.

Görevine son verilen Özkan Sümer bir kaç gün sonra yaygaraya başlıyor!neden eveliyatında kulüpte bu kadar sorun ve sıkıntı varken ses çıkarmayanlar şimdiki yönetime Özkan Sümer önderliğinde saldırıya geçti?

Zihniyet aynı dedik ya.

Ben varsam herşey süt liman,yoksam hüraaa saldır saldırabildiğin kadar.

Kim alacağı için haciz yollamış?Ayrıca adam kulübe borç verdiyse ve alacak olarak kayıtlıysa zamanı geldiğinde alacak yani.
                        Hacıosmanoğlu gibi trip atıp ceza mı aldırmış ki?Borç vermiş,sen o borcu bankadan istesem faiz de ödeyeceksin üstüne.
                        Özkan Sümer gibi yıllarını bu kulübe vermiş ve en zor günlerinde başkanlık yapmış kişiyi de iyice bir tanı.
                        Dünkü çocuk Hacıosmanoğlu kim ki ona hesap soracak?Hangi hakla?
                        Tamam bunlarda senin dediğin olsun sen haklı ol,peki beraber geldiği insanlarla neyin kavgasını yaptı?
                        Bu kadar bir dediği tutmayan insana bile illa bir bahane buluyorsun.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya arkadaş sorsan müthiş ticari zekaya sahibiz.kredi çektiysen faizinide ödeyeceksin tabi.sanki babanın hayrına veriyorlar o kadar parayı.geçen seneler 10 liraya 4.5 lira faiz veriyordu bu kulüp,şimdi 10 liraya 1 lira civarı veriyorsun daha ne istiyorsun?ben 10 seneden fazladır şirket çalıştırıyorum bana verseler bu faizle geri ödemeyi havada takla atarım.
                          evet önce 100 lira borcu 200 tl ye çıkar.....

sonrada o borç için tonla faiz öde....

buda ticari başarı sayılsın......

ben vatandaş faik olarak koskoca trabzonspordan daha uygun kredi bulabiliyorum peki nasıl oluyor bu iş........
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim alacağı için haciz yollamış?Ayrıca adam kulübe borç verdiyse ve alacak olarak kayıtlıysa zamanı geldiğinde alacak yani.
                            Hacıosmanoğlu gibi trip atıp ceza mı aldırmış ki?Borç vermiş,sen o borcu bankadan istesem faiz de ödeyeceksin üstüne.
                            Özkan Sümer gibi yıllarını bu kulübe vermiş ve en zor günlerinde başkanlık yapmış kişiyi de iyice bir tanı.
                            Dünkü çocuk Hacıosmanoğlu kim ki ona hesap soracak?Hangi hakla?
                            Tamam bunlarda senin dediğin olsun sen haklı ol,peki beraber geldiği insanlarla neyin kavgasını yaptı?
                            Bu kadar bir dediği tutmayan insana bile illa bir bahane buluyorsun.
                            Yönetici yolladı yönetici.kulüp 2 liraya muhtaçken,oyuncuların alacakları aylardır ödenmemişken,yabancı oyuncular alacağı için fifaya başvurmuşken haciz yollandı bu kulübe.
                            Gelelim yıllarını kulübe verenlere.tamam kardeşim verdin bitti gitti sağol emeklerin için.daha oyuncu çıkaramıyorsun aşağıdan,bu yetisini kaybetti kulüp işte.yukarıdaki yorumumdada söyledim anlamamak için özel çaba sarfediyorsun galiba arkadaş kulübün içindeyken tonla yanlışlar yapılıyordu,190 milyon lira borç yapılırken gıkın çıkmıyordu şimdi noldu?bir kaç aylık maaşını alamadığı için bu kulübe uzuuuun yıllar hizmet etmiş Özkan bey kulübü icraya veriyor budamı doğru?her başarısızlığı Hacıosmanoğlu'nun üzerine yıkmakta pek marifetli olan siz enteresan eleştirmenler ne hikmetse kulübü yıpratmaya çalışanlara toz konduramıyorsunuz!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet önce 100 lira borcu 200 tl ye çıkar.....

sonrada o borç için tonla faiz öde....

buda ticari başarı sayılsın......

ben vatandaş faik olarak koskoca trabzonspordan daha uygun kredi bulabiliyorum peki nasıl oluyor bu iş........
                              Nerden alacaksın Allahını seversen göster bana % 0.70 ,0.80'lerden kredi veren banka hemen koşayım ipotek göstereyim bende çekeyim.helede spor kulüplerine bu faizlerden kredi verecekler hemi?biraz tutarlı olun be kardeşim her şeyide sırf eleştireceğim diye eleştirme mantığından vazgeçin.

Yorum

• fatih öztürk yazdııklarında yüzde beşbin haklısın sana katılıyorum

Yorum

Çalışıyor...
                                X