Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu sadri şener doğruları yaptı .şampiyon oldu o koltukta kaldı.yanlışları arttı ve gitti.haci ise geldiği günden beri takımı liderden 20 puan uzak ligde.bir tane kupası yok.Allah aşkına bir tane başarısını gören var mı hacinin ? herkesle kavgalı.haciyi seven ilçe milliyetçiliğinden seviyor.bu arkadaşlarıda normal buluyorum.seviyorlar ilçelerini.ilçemizden ünlü biri çıksın bizde ondan gururlanalım diyorlar.
    Vallahamı?yahu Ahmet sana sonsuz saygım var ama bazen şirazeyi fazla kaçırıyorsun biliyormusun?
    İlçe milliyetçiliğiymiş.belkide sen yapıyorsunda ironi yapıyorsun he?

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç saatlerinde burda olmam. Ben Trabzon'da yaşıyorum ve maçlara gidiyorum. Belki 1-2 kez telefondan yazmışımdır.
      Öyledir mutlaka.problem yok.

Yorum

• NIGEL DE JONG ya da benzeri bir ön liberomuz olsaydı Aytaç ile beraber orta sahada bu ikili shift BOX to BOX oynayabilirler, belki de bu gün başka şeyler konuşuyor olurduk...

shift BOX to BOX; önlü arkalı iki ceza sahası arasında değişmeli dikine oynayan oyuncular...

Yorum

• Trabzonspor'un yöneticisi twitter'dan, taraftar grupları organize etsin Ankara'ya yürüyelim diyor. Arkadaş güler misin ağlar mısın ya.

Yorum

• Rezillikler bitmek bilmiyor.

Yorum

• 2010-2011 şampiyonluktan ziyade bir çok duyguyu mahvetti

kupa verilmediği adalet sağlanmadığı sürece intikam hırsı artıyor içten içe yangın
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bir özet gibi olsun bu resimler...

Yorum

• bu adaletsizlik devam ederse Trabzonspor sevgisi ülke genelinde nefrete dönüşüyor gittikçe
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiçbirşeye oyanamadık tesadüfen oralarda bulunduk.şampiyonluğa oynayan takım 6 puan geriden gelen rakibine 6 puan geçilmez.bu senede kimse 5.olursak iyidir diye bir cümle kullanmadı.bu kadar transfer yapıldı bunun hemen tutması mucizedir.anne karnındaki bebe bile 9 ay 15 günde gelişimini tamamlıyor biz 3 aylık kadroyu yerden yere vuruyoruz.vay efendim 100 milyon harcanmışmış.neyle kuruluyor yeni kadro lahana yaprağıylamı?para bulunmasa kadro kurulmasaydı eminim bunlar çulsuz herif paraları yok kulüp yönetiyorlar diyecektiniz.

2008-2009 sezonu ilk devre ligin en iyi top oynayan takımı bizdik. transferlerin hepsi nokta atışıydı. herkes biliyor 2. devre neden takım yarışın gerisinde kaldı. ara transferde kampımızdan yusuf u bjk ye kaptırdık, takıma güç katacak transfer yapamadık. bjk ise ernst ve yusuf gibi nokta atışları yaptı. yinede evimizde ligin dibindeki konya ile denizli ye ard arda mağlup olmasak (o maçlarda umut ve gökhan ın kaçırdığı goller cinnet sebebiydi) şampiyon olurduk.

iyi transfer yapmışsan kadro uyumu vs.. hikayedir, bunun en iyi örneği terim in ilk senesidir. bizim 2008-2009 senesi de örnek gösterilebilir. o kadroyu 15 milyon euro civarına kurmuştuk, 9 milyonu zaten gökdeniz den gelmişti. 6-7 milyon euro ya kurulan kadronun yıllarca ekmeğini yedik.

sadri şener zamanında 180 milyon olan borç şuan 370 milyona ulaşmış durumda. ligde ne kadar vasat yerli varsa topladık, kevin, waris, yatabare gibi ne olduğu belirsiz yetenek fukaralarına dünyanın parasını yatırdık.

iho yu her fırsatta eleştiren biri değilim ama yaptığı yanlışlar zigana dağını aştı. düşük faizli krediyi çekti eyvallah sevindik güzel transferler gelecek dedik ama 30 tanede adam getireceğini düşünemedik, bu adamların nereden baksan 20 tanesi boş transferdi. resmen çekilen krediyi yaktı, dua edelim sezon sonu waris, kevin, yatabare felan bunlara iyi teklifler gelsin yoksa durum çok vahim.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sadri şenere söven çok kişi gördüm forumda.neyse.zaman vermek konusunda haklısın, yönetime de hocaya da zaman vermek lazım. lakin bu süreçte yönetim bir yönetilemez sorun çıkardı ve zaten gergin olan camiayı iyice gerdi. ülkede itibarı kalmadı. magazin programlarına çıkıp yarım saat konuşursan ciddiyetin kalmaz. yani hiç bir olayı yönetmeyi başaramadı. bundan sonraki süreçte bu yaptıklarından dolayı hepimiz kaygılıyız. klüp kültürünü ve geleneklerini kaybederse bir anlamı kalır mı?
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• iho siyasi oyunun bir parçası haline geldi

fikrimce kullanılıyor

bir yandan kulübe para girdisi sağladığını sanıyor bir yandan transferler yaparak başarı geleceği düşünüyor

TFF bunun önünde engel

borç büyüyor
                        @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadri şenere söven çok kişi gördüm forumda.neyse.zaman vermek konusunda haklısın, yönetime de hocaya da zaman vermek lazım. lakin bu süreçte yönetim bir yönetilemez sorun çıkardı ve zaten gergin olan camiayı iyice gerdi. ülkede itibarı kalmadı. magazin programlarına çıkıp yarım saat konuşursan ciddiyetin kalmaz. yani hiç bir olayı yönetmeyi başaramadı. bundan sonraki süreçte bu yaptıklarından dolayı hepimiz kaygılıyız. klüp kültürünü ve geleneklerini kaybederse bir anlamı kalır mı?
                          Bence kulüp kültürü ve gelenekleri diye bir şey yok.bundan önceki yönetimlerde hatta hocalarını yanlarına alarak başbakanı havaalanında çiçeklerle karşıladılar.Faruk Özak 2005 yılında bakan oldu külübü istediği gibi siyasete alet etti ve hâlâda alet etme çabası içinde.bu kulüp 10 sene önce siyasete peşkeş çekilmiştir.ve hâlâda öyledir.siyasete peşkeş çekilen kurumun geleneği göreneğide ne kadar olur düşünmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir özet gibi olsun bu resimler...

Evet aslında bu iki resimdir seni yönetime karşı tutan ötekileri bahane...

Aşırı solcu (sende bunlardan birisin) sırf bu yaptıkları yüzünden yönetimi yerden yere vuruyor vurmayada devam ediyorsunuz...

Yorum

• şuan ne chp li Trabzonspor sevgisi ile oyunu akp ye mhp ye

ne akl li chp ye veya mhp ye oyunu çevirir

nede mhp li

Trabzonspor yalnızdır.

sırtından geçinenlere lanet olsun
                              @tsmustafakemal

Yorum

• yapma gözünü seveyim, dediklerin kısmen doğru da bunlarla seçim otobüsüne çıkmak bir mi? dahası tüm camia biliyor ki kupa gelmemesinin tek bir sebebi var. sen de o sebebi kutsamak için elinden geleni yapıyorsun
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X