İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO'nun süreç sonunda iktidardan kişisel bir çıkarı olması gerekmiyor ki.
Temsil ettiği kulüp taraftarlarını siyaseten böylesi keskin bir şekilde ikiye bölecek kadar acemice başkanlık yapan kişinin eylemlerini sonucunda bir şey elde edecek ya da etmeyecek üzerinden değerlendirmeye gerek yok.
Kendi siyasi görüşünü kulübe empoze eden, üstüne bunu savunmayanları öteleyen, bir futbol kulübünün hiç olmaması gereken yerde, miting alanlarında bayrakçılığını yapan başkan isterse hepimizin toplamının 20 katı Trabzonsporlu olsun. Trabzonspor için çalıştığını zannetsin.
şimdi yazacağım, gene laf edeceksiniz.
Aziz Yıldırım da kendisi için değil Fenerbahçe için çalışıyordu. Ondan büyük Fenerli de yoktur heralde. Anlatabildim mi?
Bir insanın eylemlerini niyetiyle değerlendiremeyiz. O Yaradan'ın işi.
Bu kulüp profesyonelce yönetiliyor. Başkanlar, yönetimler de kulübün sahibi değil, çalışanıdır. Bitti.
Her yanlışı, beceriksizliği, acemiliği, hatası somut verilerle değerlendirilir.
Nihayetinde elde etmek istediği hiçbir şey olmasına gerek yok. Bu farkı bir kabul edelim.
Ayrıca sakın ola ki CAS'tan veya başka yerlerden gelecek adaleti de Hacıosmanoğlu yönetiminin başarısı diye göstermeye kalkmasın kimse.
Trabzonspor için birşeyler Yapılıyorsa başım gözüm üstüne.
Başkan ne dedi '' Trabzonspor ismini birgün ben şahsi çıkarım için kullanırsam hesap sorun benden '' Benim için önemli olan budur.
Yoksa Hacıosmanoğlu nun hükümetin adayı olmadığını, hatta hükümetin adayına rakip olarak geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun. Hatta son akşam bir aksilik çıkmayıp 60 oy Usta dan Hacıosmanoğlu na kaymasaydı şuan başkanda Ustaydı...
Neyse
CAS kararının yada yargıtayın vereceği kararın ne Sadri Şener ile nede Hacıosmanoğlu ile alakası vardır.
ayrıca şunuda belirtmeden edemeyeceğim.
Burada başkanı savunuyorsan akplisin, savunmuyorsan hükümet düşmanısın, Hacıosmanoğlu nu seviyorsan RTE hastasısın vs gibi Takıntılı düşüncelerden de sıyrılalım.en azından sıyrılmayı deneyelim.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Tolgada satıldı?yabancılar tek tek elden çıkarılmaya başlandı.külfet ortadan kalkarken yeni oyuncuların ücretlerine yer açıldı.
Uzatmaya gerek yok. Ya bi gizem var ya da Gökdeniz'den borç alınması işgüzarlıktı. Yanlış mıyım?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayanaksız savunulması çok sıktı yönetimin.
Mitingde otobüs üstüne çıkması, dünyaca ünlü adamlara imza attırırken bir siyasi partinin il başkanı gibi konuşması bile "ama ama ama" içeren cümlelerle savunuluyor.
Siyaset ile sevişmeyeceğiz, savaşacağız diyen adamla bu aynı adam mı? Söylem ile eylem arasındaki bu farklılığı mideniz nasıl kaldırıyor?
Sonra siyaset yapan biz oluyoruz.
Neredesin en "Vicdan"!?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başkan ne dedi '' Trabzonspor ismini birgün ben şahsi çıkarım için kullanırsam hesap sorun benden '' Benim için önemli olan budur.
Ben de samimiyet severim.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspat edilemez şu aşamada ama basit bi soru sorayım.
Gökdeniz'den borç alan kulübün 2 imza attırıp yıllık 4,6 milyon € maaş yükümlülüğü altına girmesi normal mi?
Borç alındıysa neden kendisine teşekkür edildi resmi siteden.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Tolgada satıldı?yabancılar tek tek elden çıkarılmaya başlandı.külfet ortadan kalkarken yeni oyuncuların ücretlerine yer açıldı.
Son iki senedir futbolcu alacakları doğru dürüst ödenmediği için futbolcular dönem dönem istese sözleşmesini feshederdi.
Mesele gidenin parasını gelene vermek değil, finansal yapıyı sağlıklı hale getirmek.
Bunu da başkasına güvenip harcama yaparak yapamazsın. Buradan hareketle bu yönetim bir başka eksikliği de ortaya çıkıyor ki mali konularda herhangi bir programları mevcut değil.
Bizi sıkıntıya düşüren de bu maddi destek karşılığı verdiği sözlerin ne olduğu?
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz'den borç mu alındı yoksa Gökdeniz bağış mı yaptı ?
Borç alındıysa neden kendisine teşekkür edildi resmi siteden.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı olmasa, sıkıntısını yaşadığı başörtü sorununu çözeceğini iddia eden siyasi partinin mitinginde başbakandan önce miting otobüsü üzerinden halkı selamlayabilir miydi?
Ben de samimiyet severim.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun akabinde Milletvekilliği yada benzeri birşey gelirse Şahsi çıkarı için bunu yaptı deriz elbette.
Sırf salaklığından da yapmış olabilirdi. Sonucu değiştirir mi?
Ne zorladınız arkadaş... Ne zorladınız...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun akabinde Milletvekilliği yada benzeri birşey gelirse Şahsi çıkarı için bunu yaptı deriz elbette.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre gecesi "Usta dururken bu mafya nasıl seçildi, son sandık sayılsın" diye yazanlar, başkanı Kazlıçeşme'de gördüğünden beri mafyalığı unuttu. O gün eleştirdiklerine, mafya dediklerine bugün "Dik Dur, seninleyiz" diyorlar.
Neredesin en "Vicdan"!?
Trend Trabzon diye biri vardı twitterda bir ara trend organızsayonu yapıyordu.
soyle birşey demişti şike sürecinde şike ile alakalı hukumet aleyhıne eleştirecek bir söz yazayım takipci sayım düşüyor.Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre gecesi "Usta dururken bu mafya nasıl seçildi, son sandık sayılsın" diye yazanlar, başkanı Kazlıçeşme'de gördüğünden beri mafyalığı unuttu. O gün eleştirdiklerine, mafya dediklerine bugün "Dik Dur, seninleyiz" diyorlar.
Neredesin en "Vicdan"!?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha sonuçları iyi çıkarsa herşey unutulacaktır.dilerim unutulmaz.
Yorum
Yorum