Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'umuzun düştüğü hallere bak. Siyasi partilerle laf dalaşına giriyoruz. İşin garibi şike konusunda aynı lafları eden, aynı icraatlarda bulunan partilerden biri hariç hepsi ile kavgalı konuma geldik. Başkanımız suçu ve suçluyu savunan iktidar partisine gık diyemezken muhalefete sallıyor da sallıyor. Hacıosmanoğlu kusura bakmasın ama güce tapınma işini iyice abarttı. Biz Trabzonspor'u zaten güce tapınmadığımız için, güçlülere karşı koyduğu için, devrim yaptığı için, rüzgara karşı durduğu için sevdik. Yazık, gerçekten çok yazık. Hacıosmanoğlu, içinde birazcık Trabzonspor sevgisi varsa hemen istifa et. Senin yüzünden boynumuz bükülüyor, biz alışık değiliz böyle şeylere.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• 70'li yıllarda TS Anadolu isyanı idi, herkesi şaırtıp hayran bırakıyordu,

80'li yıllarda gelen iki şampiyonluk ve her sene şampiyonluk yarışının içerisinde olması ve olmadığının düşünülmemesi şimdikinden farklı moral bozuklukları yaratıyordu,

90'lı yıllar her sene şampiyonluğa oynayan takım imajının henüz yıkılmadığı, Türkiyedeki tüm takımlara karşı ve avrupadaki maçlarda ise sayısal üstünlüğü olan tek, aslında en büyük takım olduğu yıllardı.

2000'li yıllar artık küme mücadelesinin dile getirildiği, şampiyonluğu elinden çalınacak kadar ciddiye alınmadığı, üç sülüklere üstünlüğün kaybedildiği ve en iyi futbolcuların hedef takım olarak değil basamak olarak görmeye başladığı yıllar.

Yıllar geçtikçe ne ruh kaldı ne isyan ne de benlik. Son noktayıda şimdiki başkan koyup, adımızı " iktidar yalakası" na çıkardı ve elde edilmesi muhtemel başarıları şimdiden hükümsüz ve değersiz kıldı.
      Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke Trabzon'un ikinci bir takımı olsa da o takımı tutsam. "Bu Trabzonspor" bana göre değil.
        Trabzonsporla sıkıntımız yok yönetimle sıkıntımız var renktaşım... bir an önce defolup gitsinler yalakalar !!!
        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          70'li yıllarda TS Anadolu isyanı idi, herkesi şaırtıp hayran bırakıyordu,

80'li yıllarda gelen iki şampiyonluk ve her sene şampiyonluk yarışının içerisinde olması ve olmadığının düşünülmemesi şimdikinden farklı moral bozuklukları yaratıyordu,

90'lı yıllar her sene şampiyonluğa oynayan takım imajının henüz yıkılmadığı, Türkiyedeki tüm takımlara karşı ve avrupadaki maçlarda ise sayısal üstünlüğü olan tek, aslında en büyük takım olduğu yıllardı.

2000'li yıllar artık küme mücadelesinin dile getirildiği, şampiyonluğu elinden çalınacak kadar ciddiye alınmadığı, üç sülüklere üstünlüğün kaybedildiği ve en iyi futbolcuların hedef takım olarak değil basamak olarak görmeye başladığı yıllar.

Yıllar geçtikçe ne ruh kaldı ne isyan ne de benlik. Son noktayıda şimdiki başkan koyup, adımızı " iktidar yalakası" na çıkardı ve elde edilmesi muhtemel başarıları şimdiden hükümsüz ve değersiz kıldı.
          Katılıyorum ve ekliyorum, bize müstehak. Sadri defol dedik, seçim başlığında kendimizden geçmişcesine çılgınlar gibi yazdık, öyleyse al sana çok iyi başkan, bozdur bozdur harca.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla kimse kusura bakmasın Haluk Koç net konuşmuş, doğru konuşmuş.
            Yanlis olunca dogruyu soyleyen, gosteren cok olur zaten. O dogruyu soyleyenin kim oldugunun hicbir onemi yok. IHO'yu hala destekleye(bile)n kaldi mi? Eger hala kaldi ise onlara sorayim; bu "dogru"larin CHP'den gelmesi mi "yanlis" olan? Geciniz...

Yorum

• Haluk koç ağzının payını vermiş. en kısa zamanda defolup gitmeli bu adam.
              Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• İlk olarak konfucyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haluk koç ağzının payını vermiş. en kısa zamanda defolup gitmeli bu adam.
                bakalım cevap verebilecekmi...

Yorum

• Forvet Transferi icin biraz daha bekleyin, bekleyin bakalim ne kadar durabileceksiniz o koltukta. Dinamo Minsk denen takima rezil olduk, takimda o kadar eksik varken bile, en mühim mevkiiye halen Transfer yapilmadi.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Bu başkan gelmiş gecmiş en iyi başkandır

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uzulerek soyluyorum ki, su CHP lileri bile hakli duruma gecirdi IHO
                      aynen öyle kesinlikle
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak konfucyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haluk koç ağzının payını vermiş. en kısa zamanda defolup gitmeli bu adam.
                        Pardon.sana da agzinin payi verilmesi lazim?defolup gitmek nedemek ya?burayi iyice siyaset meydanina cevirdiniz....baskana edilen hakaretlere bak..admin arkadaslar beni hergün hergün forumdan kovmaktansa TRABZONSPOR başkanina hakaret eden bu zihniyetin uzaklaşmasi lazim

Yorum

• İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu başkan gelmiş gecmiş en iyi başkandır

Neye göre peki?

Siyaseti Kulübe bulastirdi...Daha önce Siyaset ve Kulüp böylesine bariz bir sekilde ic ice degildi en azindan. Bu bile onu en kötü Baskan yapmaya yeterde artar bence.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• * Chp'liler niye haklı oluyormuş onuda anlamadım ben Haluk Koç' senin Başkan'ın Uefa hakkındaki cürreti nerden buluyor ? Hala chp, mhp, akp sempatikliği yapanlar var uyanın beyler !
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• yazık ya şu geldiğimiz hale bak.. resmen buram buram leş gibi siyaset bulaştırdılar takıma. ve bunu hala normal algılayanlar sizin sportif ahlak anlayışınıza ben ne diyeyim.. bizim haklı mücadelemize zarar veriyorsunuz. siyaset defolsun bu takımdan.
                              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye göre peki?

Siyaseti Kulübe bulastirdi...Daha önce Siyaset ve Kulüp böylesine bariz bir sekilde ic ice degildi en azindan. Bu bile onu en kötü Baskan yapmaya yeterde artar bence.

..
                                Sence

Yorum

Çalışıyor...
                                X