Şimdiye kadar Trabzonspor taraftarını siyaseten bu kadar bölen, "biz-siz" "kahramanlar-hainler" diye ayrıştıran başka bir başkan olmuş muydu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan geldigi ilk gunden beri cok kolay manipule edilebilir bir goruntu verdi, veriyor. En buyuk korkum, hic farkinda bile olmadan kulubu icinden cikamayacagi bir belanin icine sokmasi. Bela derken, Aziz Yildirim ve avanesinin FB'ye yarattigi olcekte bir beladan bahsediyorum.
Diğer yandan "kupa gelecek, bu benim namus sözümdür" demesine de gerek yok. Trabzonspor taraftarı o yolda en büyük fedakarlığı yapmış ve o kupa % 95 ihtimalle müzemize girecek. 1 ay sonra % 100 sonucunu da alacağız zaten. Hani hiç bu kupa üzerinden kahramanlık pozisyonunu kapmaya çalışmasın. Kendisi şu ana kadar parti propagandası yapmaktan öte gidememiştir.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 30.07.2013, 15:24.
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördüğüm kadarıyla Aziz Yıldırım bir konuda haklı çıkacak...
"Kısa süreli Başkan" konusunda...Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ Ender Kuyumcu
Cevap için teşekkür ederim.
Teşekkür için teşekkür ederim ama umarım meramımı anlatabilmişimdir.
yaklaşık 2 senedir, BMN'de, twitter'da ve kendi blogumda yazdıklarım arşivlerde duruyor.
Bakış açım, değer yargılarım ve çıkarımlarım hep bir noktadan, o da Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda.
Sadri Şener için de benzer şeyleri 1.5 sene önce söylediğimde garipsenmiştim ama bıraktığı tablo ve yapıp yapmadıkları ortada...
Şimdi de İHO için benzer şeyleri söylüyorum ve dikkat edilirse de bunları somut verilerle anlatmaya çalışıyorum.
Zaman umarım beni haksız çıkarır çünkü benim haksız çıkmam Trabzonspor'un faydasına olacaktır ama adamcılığı, particiliği bırakmazsak yarın başka bir parti iktidar olduğunda da kulübü onların kucağına bırakmak zorunda kalırız.
O parti de Şike Lobisinin uşaklığını yapacağına göre Trabzonspor'un yeni yeni şampiyonlukları da çalınır ve bu iş böyle sürüp gider.
Bu arada benim Türk futboluna ve Trabzonspor'a bakış açım burada yazılı.
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüsn-i talil diyorlar buna eskiler.
Faruk Özak'a kim tuttu alkış? Bugün yaşananları eleştiren herkes Özak'ı da eleştirdi. Ama Özak'ın en azından Trabzonsporlu olduğunu biliyoruz. Senin futbolculuğunu başkanlığını yapmış hakiki bir Trabzonsporlu. Erdoğan Bayraktar kim? Kim yahu? Galatasaraylı adam gelmiş benim kulübümün ensesine koymuş elini. Faruk Özak Trabzonspor'u hiçbir zaman bu kadar siyasetin içine çekmedi. Yapılanları eş tutmak çok zorlama olur.
Hala ve ısrarla açıkça söyleyemiyorsunuz yanlışı. "Ama"larla dolu cümleler.
Yazık oluyor yazık... Bu kulübün temsil ettiği her şeye yazık oluyor
Erdoğan Bayraktar benim köylümdür. Zerre kadar da sevmem kendisini.
Ben burada Trabzonspor un siyasetin içine çekilmediğini söylemiyorum. Söylemedim de. Ortada birşeyler dönüyor. Birşeyler yapılıyor. ama Ben bekleme tarafındayım, birileri yakıp yıkma tarafında aramızdaki fark bu. Yoksa Hacıosmanoğlu benim hemşerimmiş yada başka birşeymiş. Çok da umrumdaydı. ben Bedava bilet mi alıyorum? Bir çıkarım mı var ki kelle almaktan ziyade beklemeyi seçiyorum? Hayır.... Sis bi gitsin. Ağustos ayı bir geçsin CAS kararını açıklasın herkes neyin ne olduğunu daha da detaylı olarak görecektir. Bu yapılanların milletvekili olabilmek için mi birilerine yaranmak için yoksa sadece Trabzonspor için mi hep beraber göreceğiz.
Sadri Şener de gördüğümüz gibi...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Dayanaksız savunulması çok sıktı yönetimin.
Mitingde otobüs üstüne çıkması, dünyaca ünlü adamlara imza attırırken bir siyasi partinin il başkanı gibi konuşması bile "ama ama ama" içeren cümlelerle savunuluyor.
Siyaset ile sevişmeyeceğiz, savaşacağız diyen adamla bu aynı adam mı? Söylem ile eylem arasındaki bu farklılığı mideniz nasıl kaldırıyor?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Siyaset ile sevişmeyeceğiz, savaşacağız diyen adamla bu aynı adam mı? Söylem ile eylem arasındaki bu farklılığı mideniz nasıl kaldırıyor?
En azından sevişmeme kısmı doğru,
Direk teslim olduk...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha sonuçları iyi çıkarsa herşey unutulacaktır.dilerim unutulmaz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha sonuçları iyi çıkarsa herşey unutulacaktır.dilerim unutulmaz.Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!
Yorum
Yorum