Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor Kulübü Başkanını savunun yada destekleyen herneyse, bir taraftarı şerefsizi destekleyen taraftarla nasıl bir tutup örnek verebiliyorsun?
    Bunu bir başka kişi,senin savunduğun fikire karşı söylemiş olsa burada dünyayı ayağa kaldırırsın, nasıl iftira atarsın nasıl öyle böyle şöyle dersin vs vs başlarsın anlatmaya..

sana bu hakkı kim veriyor?
    Fenerbahçeliler ve onları savunanlar bizlere vatan haini diyordu.
    İHO da dün akşam başbakanı protesto edenlere hain dedi.

Bence buradan bir bak, manzara nasıl...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçeliler ve onları savunanlar bizlere vatan haini diyordu.
      İHO da dün akşam başbakanı protesto edenlere hain dedi.

Bence buradan bir bak, manzara nasıl...
      Başkanın birebir ''başbakanı protesto edenler haindir'' dediğini duymadım. Demişse de yanlıştır.

Yanlışı yanlışla düzeltmek yada kısas yapmak ne zamandan beri doğru bir yol olmuş?

Adam,şikeci şerefsizi savunanlar ile Trabzonspor Başkanlık Koltuğundaki kişiyi savunları aynı kefeye koyuyor, sende diyorsun ki birde burdan bak... Bakıyorum. Manazara Şahane gerçekten....
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmî sitedeki açıklamaların daha resmî bir dille yapılması gerekir.

@ Ender Kuyumcu

Aziz Yıldırım'ın savunulmasıyla Trabzonspor'un mevcut ya da geçmiş dönemdeki bir başkanının savunulması nasıl bir benzerlik gösterebilir?
        Mesajınızdan hiçbir şey anlamadım.

Aslında açık bir şekilde yazdım ama izah etmeye çalışayım.

Sonuç itibari ile her iki kesim de siz ne tür doneler ortaya koyarsanız koyun, örneklerle anlatmak istediğinizi destekleyin bildiğinde diretiyor.

aziz ve İHO'nun kendi söyledikleri ve yaptıklarını karşılaştırmalı olarak ortaya koysanız da fark etmiyor.

Örneklendirelim;

X : aziz yıldırım ve çetesinin şike yaptığı polis ve mahkeme tarafından onaylandı.

fb'li: Bu cemaatin oyunu.

X : İyi de aziz yıldırım yeni kurduğu yönetime bizzat cemaatin adamlarını aldı.

fb'li: Kanıtın var mı?

X : İsimleri şunlar, şunlar.

fb'li: üzerinde çok baskı var fb'yi ele geçirmeye çalışıyorlar.

Bu örnekleri çoğaltabiliriz.

X : TS başkanı İHO siyasetin kucağına oturarak TS'un hakları savunulmaz dedi ve bunu hem BMN ile toplantısında hem de seçimi kazandığı konuşmada yaptı.

Savunan : İyi de siyasete alet olmuyor ki...

X : AKP'nin gs'li bakanı Bayraktar için TS'u da ülkeyi inşa ettiği gibi inşa edecek diyor.

Savunan: Ne var bunda? Siyaseti kullanıyor.

X : AKP mitingine katıldı, hem de TS başkanı sıfatıyla. O AKP ki bizim kupamızı gasp edenlerin başı.

Savunan: İyi ama senin amacın siyasi. Sen kendi siyasi görüşün farklı olduğu için eleştiriyorsun.

X : Peki yanlış değil mi bu?

Savunan: Yanlış ama senin niyetin farklı.

X : Peki yapması gereken resmi başvuruları yapmaması?

Savunan : Yapacaktır. ( Bu arada kanun ve kurallarla ilgili hiç bir bilgisi yok. sadece savunmak için bunu söylüyor ve X kişi TFF ve UEFA talimatnameleri hatırlatıyor... Sessizlik... Yapmazsa konuş)

X: Adam CAS diyor,FIFA diyor. Bu davanın bu aşamada FIFA ile bir alakası yok.ç CAS'ı beklemek zorunda da değiliz.

Savunan: Gereğini yapacaktır.

X: Seçilmeden önce namus sözü veriyorum 1 ay sonra kupa Trabzon'a gelecek dedi? Seçileli 2 ay oldu. Kupa için attığı somut bir adım söyle.

Savunan: Adam namus sözü verdi ya, yetmez mi?

Yukarıda açıklamaya çalıştığım üzere düşünce yapısı ve savunma mekanizması aynı. Ne tür örnek ve bilgi verirseniz verin, cevap aynı. Sen art niyetlisin, bu bir komplo, öyle değil.

Peki senin söylediklerini destekleyecek bir tane done ya da kanıt var mı? Yok ama öyle...

Anlatabildiğimi umuyorum.
        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Başbakanın etrafında pervane olanların son 4-5 yılda Türkiye'nin en çok kazananlar listesinde zirvelere çıkması, milyar dolarlık yerleri milyon dolarlara kapatması, ihalesiz, selamla milyonluk iş almaları bizim başkanın da iştahını kabartmış sanırım. Bulunduğu mevkiyi kendi menfaatleri için kullanıyor. Artık bariz belli ki bu muhterem başkanımızın gözü yükseklerde. Gerek maddi/manevi gerekse siyasi gelecek açısından. 2015 genel seçimlerinde koltuk kapma peşinde. Bakalım bu süreçte kendi ne kazanacak ve biz neleri kaybedeceğiz.

Hani dünkü konuşması acaba yeni transferlere de tercüme edildi mi? İzlemediğim için merak ettim. Hani başkan zaten psikopat bir mizaca sahip, bir de konuşmada hainlerden girip osmanlıdan çıkınca adamlar "noluyo lan !!! nereye geldik biz!" moduna girmemişlerdir umarım.
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 30.07.2013, 15:01.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Başkanın birebir ''başbakanı protesto edenler haindir'' dediğini duymadım. Demişse de yanlıştır.

Yanlışı yanlışla düzeltmek yada kısas yapmak ne zamandan beri doğru bir yol olmuş?

Adam,şikeci şerefsizi savunanlar ile Trabzonspor Başkanlık Koltuğundaki kişiyi savunları aynı kefeye koyuyor, sende diyorsun ki birde burdan bak... Bakıyorum. Manazara Şahane gerçekten....
            bence de manzara şahane Ahmet.

"tabii yanlış ama..." ile başlayan cümlelerin griliğinden sıkıldım ben.

başkan siyaseti sırtına almış transferler yapınca büyük başkan oluyor ama dün Sadri Şener'e sövenler bugün gömülmüş sessizliğe.

Nerede Trabzonspor değerleri?
            Herkesin dilinden düşürmediği güçlülerin iktidarına karşı mücadelesi?
            Senin hakkını gasp edenlerin kucağına oturarak mı oluyor mücadele?

Bunu yapan da savunan da iki yüzlüdür.

Yeter yani...

Yorum

• Ekşisözlük "mascha" kullanıcısının Trabzonspor başlığına girdiği entry;

"bir ay öncesine kadar eski oyuncusu gökdeniz karadeniz'den borç alan bir kulüp yönetimine sahipken, bir ay sonrasında yabancı oyunculara senelik 2-2.5 milyon ücretler ödeyip transfer yapan yönetime sahip takımımdır. bu para durup dururken nereden ortaya çıktı acaba? bu bir ay içerisinde başbakanın mitinginde el sallayan, erdoğan bayraktar'ı ziyaret edip hayır duasını! alan bir trabzonspor başkanı gördük medyada. sonra birileri çıkıp örtülü ödenekten para aldınız deyince de kızan taraftar profili var önümüzde. fenerbahçeliler'in 'ama siz de sivas'a balık yolladınız yeaa' savunması gibi diğer takım taraftarları için 'ama size de stad yaptılar yea, ama size de beleş yer verdiler yea' deyip duruyoruz bizler de... hepimiz bu düzenin taraftarları olup çıktık. ver parayı gelsin şanlı şöhretli futbolcular, boşver gitsin şike mücadelesini, kupayı falan. belki seneye de devlet eliyle bir şampiyonluk verilip sözde adalet de sağlanır oh mis. sonra da başbakanının şike konusunda 'nasılsa trabzon'a parayı verdik, şimdi bu konuda onları yok sayarak çoğunluğun duymak istediklerini söyleyebilirim' havasında açıklamalarını garipseyenler çıkıyor..."

Sonuç: Katılıyorum.
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• 1- Malouda ve Bosingwa'ya ödenecek paralar peşin mi ödenecek yoksa taksitle mi yoksa ileri bir tarihte mi?

2- Gökdeniz'den para mı istendi yoksa kendisi mi bağış yaptı ?
                Özkan SÜMER

Yorum

• @ Ender Kuyumcu

Cevap için teşekkür ederim.

Yorum

• Başkan yanlış sularda yüzüyor hem de çok yanlış.

Son 1 ay içerisinde herşey çok değişti. Al gülüm ver gülüm havası seziyorum.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence de manzara şahane Ahmet.

"tabii yanlış ama..." ile başlayan cümlelerin griliğinden sıkıldım ben.

başkan siyaseti sırtına almış transferler yapınca büyük başkan oluyor ama dün Sadri Şener'e sövenler bugün gömülmüş sessizliğe.

Nerede Trabzonspor değerleri?
                      Herkesin dilinden düşürmediği güçlülerin iktidarına karşı mücadelesi?
                      Senin hakkını gasp edenlerin kucağına oturarak mı oluyor mücadele?

Bunu yapan da savunan da iki yüzlüdür.

Yeter yani...
                      Öyle bir konuşuyorsun ki Gamze, Siyaset Trabzon da Trabzonspor un kapısından ilk defa içeri girmişcesine. Bu zamana kadar kimse siyaseti Trabzonspor a bulaştırmamış, bu yönetim gelmiş herşeyi mahvetmiş. Bu öncedende oluyordu şimdide, aradaki fark şimdi bu alanen oluyor, gizli saklı kapılar ardında olmuyor.

Transferleri kim yapmış? Hükümet mi yapmış? kaynağı onlar mı sağlamış?

Bakan Faruk Ozak kapı kapı gezerken, Trabzonspor için para toplarken, bugün isyan edenler o gün alkış tutuyorlardı. Trabzonlu bakanlar maddi kaynağı bulmuş olsalar bile dün ile bugün arasındaki fark ney bana onu söyleyebilirmisin? Kaldı ki Transferlerin kaynakları hükümet yada bakanlar değil. Bunu da biliyorum. Ama bunu bu şekilde yorumlamak olmaz.

RTE talimatı ile Trabzonspor a para aktarıldı, bu paralar sus payı. şikenin esamesi okunmayacak, Trabzonspor yıldız transferleri yapacak ortalık yumuşayacak, herşey güllük gülistanlık olacak. kimilerine göre böyle olabilir, böyle senaryolarda yazabilir. onlara tavsiyem, gitsinler film yapsınlarda para kazansınlar, emekleri boşa gitmesin.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ya bir düşünün arkadaş.

Diyoruz ya "Çok büyük iki yıldız oyuncu" aldık.

Sen çıktın imza töreni yapıyorsun. Çok güzel. Baktım iki çocuğunu da almış geliyor başkan. Süper manzara. Sevimli çocuklar. Öfkeli mizacını yumuşatıyor falan.

Başkansın dimi. Trabzonspor kulübü başkanı. Bekliyorsun ki oyuncularla ilgili, gelecek sezon hedefleriyle ilgili bir şeyler söyleyecek, taraftarının gönlünü okşayacak.

Yok.

N'apıyor "Trabzonspor kulübü" başkanı?

Başlıyor Başbakanı övmeye.

Vay efendim Osmanlı, vay efendim son on yılda yapılanlar, oy efendim şunları görmezden gelenler böyle, bunlar vatan haini, şunlar dış mihraklar, efendim Kazlıçeşme, bık bık bık.

Sen Trabzonspor başkanısın ya?

İmza töreninde ulusa sesleniyorsun. Sanane arkadaş. Yeri mi?

Senin milyon tane taraftarın var. Milyon çeşit görüşe sahip olan insanları temsil ediyorsun. Senin sırtına geçirdiğin sorumluluğun rengi bordo mavi.

Bin türlü siyasi görüşe, etnik kökene, sosyal statüye, yaşam şekline sahip insan Trabzonspor bayrağı altında birleşmiş günlük gülistanlık yaşarken sen bu insanları böldün parçaladın.

Bugüne kadar böylesi keskin bir şekilde siyasetin Trabzonsporluyu böldüğü başka zaman hatırlıyor musunuz?

O kadar laf ettiğimiz Albayrak bile bu kadarını yapmadı.

Bu nasıl rezilliktir ve bunu hala nasıl olur da savunanlar çıkar.

Ayıp yahu.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Kervan"lı yürümeli bi atasözü vardı, dilimin ucunda...
                          it ürür kervan yürür... !
                          Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!

Yorum

• Bu konuşmada Mecnun geçmemiş anladığım kadarıyla...

Yorum

• Siyasetin kucağına oturan her kurum/kişi dansöz gibi kıvırmaya mecburdur.

Bu sebebden ötürü yaşadığımız durumu garipsemiyorum. Garipsediğim tek şey nasıl bu kadar saf olabildiğimiz.

Yorum

Öyle bir konuşuyorsun ki Gamze, Siyaset Trabzon da Trabzonspor un kapısından ilk defa içeri girmişcesine. Bu zamana kadar kimse siyaseti Trabzonspor a bulaştırmamış, bu yönetim gelmiş herşeyi mahvetmiş. Bu öncedende oluyordu şimdide, aradaki fark şimdi bu alanen oluyor, gizli saklı kapılar ardında olmuyor.

Transferleri kim yapmış? Hükümet mi yapmış? kaynağı onlar mı sağlamış?

Bakan Faruk Ozak kapı kapı gezerken, Trabzonspor için para toplarken, bugün isyan edenler o gün alkış tutuyorlardı. Trabzonlu bakanlar maddi kaynağı bulmuş olsalar bile dün ile bugün arasındaki fark ney bana onu söyleyebilirmisin? Kaldı ki Transferlerin kaynakları hükümet yada bakanlar değil. Bunu da biliyorum. Ama bunu bu şekilde yorumlamak olmaz.

RTE talimatı ile Trabzonspor a para aktarıldı, bu paralar sus payı. şikenin esamesi okunmayacak, Trabzonspor yıldız transferleri yapacak ortalık yumuşayacak, herşey güllük gülistanlık olacak. kimilerine göre böyle olabilir, böyle senaryolarda yazabilir. onlara tavsiyem, gitsinler film yapsınlarda para kazansınlar, emekleri boşa gitmesin.
                                Hüsn-i talil diyorlar buna eskiler.

Faruk Özak'a kim tuttu alkış? Bugün yaşananları eleştiren herkes Özak'ı da eleştirdi. Ama Özak'ın en azından Trabzonsporlu olduğunu biliyoruz. Senin futbolculuğunu başkanlığını yapmış hakiki bir Trabzonsporlu. Erdoğan Bayraktar kim? Kim yahu? Galatasaraylı adam gelmiş benim kulübümün ensesine koymuş elini. Faruk Özak Trabzonspor'u hiçbir zaman bu kadar siyasetin içine çekmedi. Yapılanları eş tutmak çok zorlama olur.

Hala ve ısrarla açıkça söyleyemiyorsunuz yanlışı. "Ama"larla dolu cümleler.

Yazık oluyor yazık... Bu kulübün temsil ettiği her şeye yazık oluyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X