Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Kulübü olarak tertemiz formamızın, sportmenlik dışı, provokatör ve şiddet üreten grupların organizasyonlarının içerisinde gösterilmesinden rahatsızlık duymaktayız.

çok talihsiz bir ayrıntı.

Bilinmelidir ki hak arama mücadelesi ancak, spor ahlak ve ilkelerine sahip gruplarla yapılabilecektir. (BU YETERDİ)
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyaset karışmasın eyvallah,bu yönetimi seçenler ve seçimi için çalışanlar siyasetin en pis yönünü kullanmadı mı?Muharrem Usta'ya atılan iftiralar ne olacak?
      Şehre gelen her siyasi parti liderine takılan atkılar ne olacak?
      Bu yönetimi savunmadım,bu yaptıkları açıklamayı da savunmuyorum ama benim takımıma bugüne kadar en büyük zararı veren takımların taraftarıyla sadece Tayyip Erdoğan düşmanlığı için yan yana yürüyene en ufak saygı duymam.
      Adamlar 3 Temmuz'u unutmadık diye hala pankart açıyor.
      Kimse fenevlilerle yanyana yürümüyor...

Oradaki büyük bir mesaj vermek isteyen gurubun niyetini hiçe sayarak sanki Trabzonsporlular Fenevlilerle yanyanaymış gibi göstermek yanlış...

Oradaki amaç çok başka...Bunu yapanlar oradaki mesajın üstünü kapatmaya çalışanlara yardımcı oluyor.Neyse...

Muharrem Usta konusunda seninle aynı fikirdeyim...

Madem Muharrem Usta'ya bunları dedik bile bile bunu niye seçtik fikriyatındayım ben de...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimse fenevlilerle yanyana yürümüyor...

Oradaki büyük bir mesaj vermek isteyen gurubun niyetini hiçe sayarak sanki Trabzonsporlular Fenevlilerle yanyanaymış gibi göstermek yanlış...

Oradaki amaç çok başka...Bunu yapanlar oradaki mesajın üstünü kapatmaya çalışanlara yardımcı oluyor.Neyse...

Muharrem Usta konusunda seninle aynı fikirdeyim...

Madem Muharrem Usta'ya bunları dedik bile bile bunu niye seçtik fikriyatındayım ben de...
        Tamam ben anladım biz kupayı dün kaybettik,ülkedeki vicdan sahipleri de bu olaya hemen tepki verdi.Ustaya ahlaksızca vururken siyaset olmuyordu bazıları için çünkü maksatları belli,siyasete değil,belli siyasete karşılar.
        İşlerine gelmedimi siyaset olmasın.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• 3 Temmuz sonuçlarına bakılırsa

kupa Trabzonspor'un hakkı olmasına rağmen hala fenerbahçede ise

kimse kusura bakmasın bu bir siyasi operasyondu.

ADALET yerini bulmadı.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• burada muharrem usta propagandası yaptığım düşünülmesin, akp'yle eşdeğerdir gözümdeki değeri..
            Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Bu açıklama başkanın benim gözümdeki değerini düşürdü. Keşke böyle taraf çıkan açıklamalar yapılmasaydı. Her zaman haklının yanında yer alan bir kulüpten böyle bir açıklama beklemezdim. Usta siyasetle iç içe diye kızarken Hacıosmanoğlu'ndan böyle bir açıklama gelmesi çok üzücü. Yazık...

Yorum

• Bugüne kadar kulüpten yapılan gördüğüm en saçma ve gereksiz açıklamalardan biri.
                Hiçbir kulüp taraftarının formayı nerede giyip nerede giyemeyeceğine karışamaz, isteyen istediği yerde giyer, kaldı ki böyle son derecede haklı gerekçelerle başlatılan ve sürdürülen bir eylemde formasını giyip bir nevi şike mücadelesinde maruz kaldığı haksızlıklar için de orada takımı adına sesini duyurmak istemesi çok doğal bir hareket..
                Yanlış bir hareket yaparsa da bu bireyin kendisini bağlar, kimse o adamın yaptığı yüzünden gelip Trabzonspor'u suçlayamaz.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Talihsiz bir açıklama.

Çok ciddi bir hata yönetim hanesine işlenmiştir.

Bize laf atanlar seçilecek diğer olsaydı neler olacağını da yazsınlar madem.
                  Dünya kulübü olacaktık, daha ne istiyorsunuz ki

Yorum

• Tertemiz formamı bu açıklamalarla asıl sen kirletme yönetim!!!

Bu kafayla aralık ayını da göremeyeceksiniz...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Böyle bir açıklamaya neden ihtiyaç duyuldu?

Garip...

Yorum

• saçmasapan bir açıklama sen insanların hür iradelerini nasıl zapt etmeye çalışırsın... isteyen istediği herşeyi yapmakta özgür bu yalakalık yakışmadı... nasıl ki gitmeyenlere hadi gidin durmayın orada bizde olmalıyız gibi baskıyı onaylamıyorsam gitmeyin bizim orada işimiz yok u da o kadar onaylamıyorum...

Yorum

• Dik duran , yaltaklanmayan , korkusuz başkan (!) . Evet.
                          #Dik oyna

Yorum

• usta seçilseydi , başbakanın yanındayız geziye gidenlere çapulcu felan derdi sanırım

hacıosmanoğlunu desteklememe rağmen yönetimin açıklaması , orada bulunan insanlara haksızlık

10 yıldır her tür haksızlığa uğrayanlar uğradığını düşünen özgür insanlar,

arada şiddet uygulayan terör grupları bunu gölgeleyemez. (hadleri bildiriliyor)
                            @tsmustafakemal

Yorum

• Böyle önemli toplumsal bir konuda yönetimin yaptığı bu açıklama tüm taraftar kitlesini bağlamaz. Ben inanıyorum ki bu gerçek Trabzonspor taraftarı bu açıklamayı dikkate almaz. Kendi adıma utandım taraftarı olduğum kulüpten.

Yorum

• Bu şekilde yalakalık yapılarak alınacaksa o kupa, hiç alınmasın, kalsın! Ondan sonra da dik oynayan Trabzonspor falan demesin kimse, komik oluyor.
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

Çalışıyor...
                                X