Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akp yada herhangi bir parti mitingine Trabzonspor formasi ile katilmak ne kadar yanlis ise cevreci bir eylem olarak baslayip siyasallasan bir eylemde Trabzonspor formalariyla katilmak o kadar yanlistir. Bu bence yanlis ama giymek isteyen kisinin bunun dogrulugu yada yanlisligi hakkinda herhangi bir kisiden yada kulupten telkin almaya ihtiyaci yok. Istiyorsa giyer , orada temsil ettigi Trabzonspor kulubu degil kendisinin Trabzonsporlu kimligidir sadece. Trabzonsporlu soyle olur, boyle olmalidir diye bir kural da olmadigina gore insanlarin kisisel tercihleri kulubu degil o kisiyi baglar ki resmi siteden eylemlere forma ile katilmayin uyarisi yapilmasinin tek amaci aman siyaset bizi yanlis anlamasin kaygisidir.
    En son ESER tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 16:06.

Yorum

• Eskiden tereyağı kahvaltıda yenirdi... Şimdi kıspet giyip üzerimize boca ediyoruz... Yazıklar olsun!

Yorum

• sana ne eylemlere formalarıyla katılan insanlardan... yönetim kaynaklı olmadıktan sonra taraftar gider eyleme katılır SANA NE !!!

sen kendi işine bak takımını yönetmeye bak... o zaman Beytullaha gidene gitme,evereste çıkana düşersin diye tırmanma,

safariye gidene dikkat et aslana yem olma,afrikaya gidene aman sıtma bulaşır gitme diye uyaracak mısın !!!

yahu ne lanet bi hastalık bu siyaset her gelene bulaşıyor !!!
        Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Trabzonspor'u siyasete alet etmeyin = chapulling.

Senin hakkın göz göre göre siyaset tarafından çalınmış, Başbakan böyle iyidir böyle güzeldir, sporu çok sever diyen adam başkanın olmuş, eski başkanın İstanbuldayken habersiz bir şekilde bakanlar gelmiş onun koltuğuna oturmuş (bkz. beyzbol sopası), daha hala siyaset alet etmeyin.

Madem siyaset bizi dahil etti buraya, hodri meydan arkadaş. Trabzonspor'un devrimci yapısı yalakalıktan, kaçak güreşmekten mi geliyor?
          Daha somut koşulların somut tahlilini yapmadan hep bir üyopya peşinde koşalım: Siyaset Trabzon'a karışmasın.

Gezi Parkı direnişçilerini bir ağacın kesilmesine karşı ortaya çıkan provakatörler diyen birilerinin takımımızdaki izdüşümünün, orada "şiddet üreten"(!) grupların içinde Trabzonspor formalılardan rahatsız olması da ayrı bir komedi.
          Bu yönetim beni ve benim düşüncelerimi temsil etmiyor.
          İlla temsil edeek birisi aranırsa Tolga olur, 4. yedek olması geren M. Yumlu falan olur da bu yönetim yine olmaz.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'u siyasete alet etmeyin = chapulling.

Senin hakkın göz göre göre siyaset tarafından çalınmış, Başbakan böyle iyidir böyle güzeldir, sporu çok sever diyen adam başkanın olmuş, eski başkanın İstanbuldayken habersiz bir şekilde bakanlar gelmiş onun koltuğuna oturmuş (bkz. beyzbol sopası), daha hala siyaset alet etmeyin.

Madem siyaset bizi dahil etti buraya, hodri meydan arkadaş. Trabzonspor'un devrimci yapısı yalakalıktan, kaçak güreşmekten mi geliyor?
            Daha somut koşulların somut tahlilini yapmadan hep bir üyopya peşinde koşalım: Siyaset Trabzon'a karışmasın.

Gezi Parkı direnişçilerini bir ağacın kesilmesine karşı ortaya çıkan provakatörler diyen birilerinin takımımızdaki izdüşümünün, orada "şiddet üreten"(!) grupların içinde Trabzonspor formalılardan rahatsız olması da ayrı bir komedi.
            Bu yönetim beni ve benim düşüncelerimi temsil etmiyor.
            İlla temsil edeek birisi aranırsa Tolga olur, 4. yedek olması geren M. Yumlu falan olur da bu yönetim yine olmaz.

Yorum

• Meydanlarda olan şeylerin doğruluğu yanlışlığı bir kenarda dursun, kulüp böyle bir şey söyleyemez. Bizim bu konuda kulüp olarak bir tasarrufumuz yoktur" ya da "Şu şekilde bir tasarrufumuz vardır." der kenara çekilirsin. Ayıp yahu...

Böyle açıklama mı olur? Akşam yemeğinde ne yediğimize de karar verecek mi kulüp? Ekmeğimi de versin o zaman...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
                eylem artık amacını aşmıştır akp yi devirme şovuna dönüşmüştür 1 haftadır.doğru diyor yönetim uzak durmak lazım bizene partilerden
                olaylarin dogrulugu yada yanlisligi kulubumuzu ilgilendirmez.

Trabzonsporun bu eylemlere taraftar bazinda bulastirilmasini istemeyen yonetim, soylemi ile bulasmis hatta muhattabi olmus oldu.

Yorum

• İşgüzarlıktan başka bir şey değil.Sana ne eyleme katılanlardan da böyle bir açıklama yapma gereği hissediyorsun ?

Yorum

• Eyleme karışma yerine kadar mükemmel acıklama orasına bende katılmıyorum ama %75 doğru.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor yönetimi acil olarak yanlış ifadelerle dolu bu basın açıklamasını geri çekmelidir!!!
                      Trabzonspor'un haklarının gasp edilmesine seyirci kalmış hatta çanak tutmuş bir başbakanın eleştirildiği ve istifasının istendiği bir Direniş'e ben sağ duyuyla bakmıyorum, Şiddetle Destekliyorum...
                      Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Talihsiz bir açıklama... Burnuma yalakalık kokusu geliyor, midem bulanmaya başladı..

Yorum

• İlk olarak vfor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor yönetimi acil olarak yanlış ifadelerle dolu bu basın açıklamasını geri çekmelidir!!!
                          Trabzonspor'un haklarının gasp edilmesine seyirci kalmış hatta çanak tutmuş bir başbakanın eleştirildiği ve istifasının istendiği bir Direniş'e ben sağ duyuyla bakmıyorum, Şiddetle Destekliyorum...
                          İşin garip tarafı Fenerliler 3 Temmuz'u unutmadık diye pankart açmış,şikede kurtarılan Çarşı yürüyüş yapmış.
                          Ortam tam bir saçmalık olmuş.
                          Sen gitsin diye orda Trabzonspor formasını giyersen,yarın o parti ve başbakan için mitinge gidenlere ses edemezsin.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• hacıosmanoglu yönetimi kredisini çok erken kullanıyor
                            biz yürüyüş düzenledikmi 300bin kişi yürürüz derken acaba meydanlardaki Trabzonsporluları da işin içine katmışmıdır ?

Yorum

• Ben de mitinglerde basbakanin boynuna TS atkisinin takilmasindan fena derecede rahatsiz oluyorum mesela.

Hadi bakalim, kulüp baskani zat o atkiyi alsin basbakanin boynundan yiyorsa.

Madem ki kimin nerede ne giyecegine karisiyoruz, hadi engellesin.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• soruyorum
                                yönetimin ne hakkı vardı kendi taraftarını bölmeye ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X