Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan bulunur burası darülacize değil kimsesizler yurdu değil bu kulüp.....mutlaka sahipleri vardır....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• sadriseneristifa.com 10 saniyeni ayır 1 imzada sen ver

Yorum

• takım antrenorsuz çıktı sahaya bırakın bu başkan bozuntusu olmadanda çıkar tahminim.
        http://www.sadriseneristifa.com
        yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
        --- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başkan bulunur burası darülacize değil kimsesizler yurdu değil bu kulüp.....mutlaka sahipleri vardır....
          Kesinlikle vardir ve olcaktir.

Sadri sener e kalmadik biz,ibrahim haciosmanoglu ve metin atasoy bile sadri sener kadar idare eder bu kulübü...
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesinlikle vardir ve olcaktir.

Sadri sener e kalmadik biz,ibrahim haciosmanoglu ve metin atasoy bile sadri sener kadar idare eder bu kulübü...
            Aday olmamismiydi I.Haciosmanoglu?
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bu seçime kadar giderse takım filan kalmayacak tüzüğü tam bilmiyorum ama hemen şu anda istifa edilip erken kongre tarihi alınmalı

Yorum

• Gitmeden önce herseyi dagitmak mi istiyorsunuz? Sercani niye satiyorsunuz? Neye hizmet ediyoruz? Ne yani? Bunu yaparken ne düsündünüz? Hangi mantiga dayanarak yaptiniz? Bir türlü anliyamiyorum... Siz ne yaptiniz, niye yaptiniz? Siz kimsiniz?

Yorum

• derin trabzon

Yorum

• Hatalı olur yada olmaz şimdi gitmesi takımı dağıtır.Seneye seçilmeyeceğim dedi nasıl olsa.En az bir sene daha kalmalı.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• imzalar git gide artmakta.lütfen imzamdaki siteye gidip 1 imza atın.amacımız sadece trabzonsporun başında kendilerini padişah konumuna getirenleri eleştirmek gerekirse istifa etmelerini sağlamaktır.
                      yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.

Yorum

• Derhal kurtulmamiz lazim bu beceriksiz baskandan!!

Yorum

• bi fener bi galatsaray bi beşiktaş bu takımı çok fena bozguna uğratır

Yorum

• Pazar günü tüm ülkede 'Yönetim istifa' mitingleri düzenlenmeli....................
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• ağzımı bozmak istemiyorum dün herşeye rağmen sadri şener in başkanlık koltuğunda oturup yöneticileri değiştirmesini destekliyordum ama an itibariyle yemin ediyorum gözümde hainden farksızdır.

SADRİ ŞENER DEFOL LAN, DEFOL !!!!! bardağı taşırdın artık, bu kadarı fazla, 1461 inde içine ettiniz el birliğiyle, rezil herifler lanet olsun hepinize

!!!
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                              X