eren ve sercan rizeye transfer olduğuna dair bir haber geziyo sporx de inşallah böyle bişi olmamıştır....trabzonspordaki oyuncuları yolladınız! şimdi sıra 1461 de mi....???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
vay be sadri şeneri savunanlar var. sadri şenerin Allah bir dediğinden başkasına inanmam. o nu da o söyledi diye değil ben bildiğim için inanırım...
yönetim hata yapabilir insandırlar tamam derim ama her yıl 2 kez aynı hata yapılmaz. yıllardır bu böyle... yani transfer zamanından bahsediyorum. futbolcu iyi de çıksa izlenmeden alınan her oyuncu başarısızlıktır benim gözümde. o nedenle takımımız çöp. ligin en kötü geri dörtlüsü akhisardan sonra bizde. 5 para etmeyen oyunculara verilen milyonlarca euro. verildiğinede inanmıyorum zaten o paralar başka yere gitti aynı şampiyonlar liginden gelen 20 milyon euro gibi...
peki yalanlara ne demeli. yok oyuncunun karısı trabzonu beğenmedi yok çocuk için okul yok vb. her sene aynı terane aynı yalanlar...
elindeki oyuncuları kaçırmalara ne demeli. hani başkan seçilirsem selçuk imzayı atacak gibi. burağa 5 m euroluk madde koyulması. tamam orda hata yaptın aynı hatayı neden onur için yapıyorsun. hata olduğuna da inanmıyorum...
son olarak; sadri şener yaptığı ve yapmadıklarıyla trabzonsporun içindeki truva atı olduğunu bir çok kez ispatladı...bir an önce takımdan ayrılması lazım...
ama neden ayrılsın bi arkadaşın üstte yazdığı gibi transfer sezonu yaklaşıyor...Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
-
İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sercan kaya eren albayrak işi doğrumu yahu
Sercan Kaya: "Geleceğimi düşünmek zorundayım. Rizespor'un teklif yaptığı doğru ancak ben Trabzonspor'da kalmak istiyorum"And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Sercan'ın yaptığına dair iddia edilen bir açıklama var, sosyal medyada çok dağıldı..
Sercan Kaya: "Geleceğimi düşünmek zorundayım. Rizespor'un teklif yaptığı doğru ancak ben Trabzonspor'da kalmak istiyorum""Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
-
İlk olarak hakankutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAs kadroyu dağıttılar sıra pilota mı geldi. Eğer o topçularıda sağa sola yok pahasına satarlarsa bırakırım forma almayı falan 2 sene maç falan izlemem.Biz nerelerden maçları takip edip forma alıyoruz.Ne sıkıntılar çekiyoruz buralarda.Kimsenin bunları bize yaşatmaya hakkı yok.Renklere aşığız tamamda bu yönetim çok kirletti takımı..Bizleride futboldan soğuttular.... şimdi sövesim var ama içimden söveyim birde ban yemiyelim durduk yereAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
samimiyetsiz sdari şike konusulunca rahatsız olmaya başlamış vaybe biz konuşmaya devam edeceğiz sen ve teknik direktörün şikeciden korksanız dilensenizde biz yolumuzdan dönmeyiz. Bu taraftar bir sürü eylemde iken bu zatı muhterem ne yapmıştır? açılacak davalar nerede, birde kardeşinin yapı kredi den kredi şiş varki iyice midemizi bulandırdı. 2 hafta sonra şikeye inanamayan tolunay başarısız olunca ne hikayesi dinleyeceğiz bakalım. Taraftarı maskaraya klübü asiye nasıl kurtulur filminin baş kahramanına döndürdünüz. Yuh.Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
Yorum