Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi bundan sonraki dönemde iş Trabzonspor yönetimine düşüyor. Başta Şenol Güneş olmak üzere teknik ekibin isteği doğrultusunda bu kadronun korunması ve üzerine ilavelerle Avrupa'da yarışabilecek bir Trabzonspor meydana getirmek Sadri Şener ve ekibinin boynunun borcu olmalı. Taraftara düşen ise şampiyon olunsa da olunmasa da kalanlarla gidenlerle bu kadroya samimi bir teşekkürü çok görmemek.

Erdal Hos

----------------------------------------------------------------------

Bunu sadece ben söylemiyorum sevgili Yönetim.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanımız taraftarın şampiyonluğa inanamadığından ve gerekli desteği vermediğinden yakınıyorlar....

Ancak kusura bakmasınlar en başta kendileri inanamıyorlar....

Bakınız Avni Aker Stadyumunun yol tarafındaki Ts Clup yenisi yapılmak üzere yıkıldı ve 2 aydır bir çivi dahi çakılmadan yıkılmış vaziyetee bekliyor..

Oysa şampiyonluğa oynayan ve koşan bir takım için lisanslı ürün satışları çok önemlidir.... Ve yönetim bu konuda da sınıfta kalmıştır....

Şimdi diceksinizki maç günleri ve bazı günler Tırda malzeme satışı var..... Ancak maç güünleri 20 bin taraftar inanaın forma bulamıyor orada 3-5 çeşit malzeme var sadece.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Buradaki msjlarımı silen forum yöneticisini kınıyorum.Siz şimdi bunu yazdım diye bana ceza da verirsiniz.Adamlar siyaseti Trabzonsporumuzun deyim yerindeyse donuna kadar sokmuş ama biz iki kelam ettik diye msj siliniyor.Tebrikler size.Bmn ile artık işim bitmiştir.Sadece uzaktan izleyeceğim yorum yazmayacağım.Bu kafayla bir arpa boyu yol alamıyacağız korkarımki.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadas Bursaspor bile kadrosunu korumayi basariyor.

Eger bu kadroyu koruyamazsaniz hemen istifa edin.

Tamam Selcuk Avrupa'ya gitmek isteyebilir ama Egemen konusunda sakin yanlis yapmayin.

--------------------------------------------------------------------

Zaten bu kadroyu koruyamazsaniz, bu takim kötüye gider buda sizin sonunuz olur, yani bizim sizi istifaya davet etmemize bile gerek kalmaz.

Belki önyargı diyebilirsiniz ama Egemen'in Kasımpaşa maçı sonrası kadro dışı bırakıldığı zaman bazı şeyleri kafasında bitirmişte olabilir. Ona yapılan bu haksızlığa rağmen kendisi gerçekten çok iyi bir profösyonel. Bana kalsa bu takımın kaptanlığı da kendisine çok yakışır... Hırslı, tekmeye kafa uzatacak kadarda gözü kara.Yani kendisi Karadenizli değil ama Karadenizliler kadarda sahada savaşıyor. Bu bile bu takımda kalması için çok büyük nedendir.

Beşiktaş'ta çok fazla yıldızlarının uyuşacağını zannetmiyorum.Geçmişte Bursa menşeli bir futbolcu olması 16 sırt numarayı giyiyor olmasıda kendisi için sıkıntı doğuracaktır.

Her ne kadar kendisi Bursa'dan da aynı bu şekilde gelmişsede asla bu şekilde gitmemeli. Egemen bu takımda kalmalıı... Yönetim bu takımı dağıtma! Yoksa alınacak başarısız sonuçlardan dolayı sende dağılır gidersin. Olan bizim senelerimize olmasın.

Umut, Ceyhun, Yattara, Selcuk ve Egemen'in bu takımdan gitmesi demek, önümüzdeki sene sıkıntı yaşayacağız demektir.
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• - Şu fenerasyon binasına basıp ne zaman hakkımızı arayacaksınız çok merak ediyorum , sırf şu mülaim takılma hareketleriniz bile sizden soğumama yetiyor...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Umut, Ceyhun, Yattara, Selcuk ve Egemen'in bu takımdan gitmesi demek, önümüzdeki sene sıkıntı yaşayacağız demektir.

Maddi acidan sorunlar yasiyoruz o yüzden Yattara'nin gitmesi en dogrusu olacak, zira bu sekilde Egemen ve Selcuk'u takimda tutabiliriz.

Umut'u yine Avrupa'dan isteyen olursa artik gitmeli diye düsünüyorum.

Diger ücü mutlaka kalmali, cünkü Avrupa'da ancak böyle basari gelir, yoksa Baskan'nin "sadece lig ile yetinmemeliyiz, Avrupa'da da basari önemli" sözleri havada kalir.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maddi acidan sorunlar yasiyoruz o yüzden Yattara'nin gitmesi en dogrusu olacak, zira bu sekilde Egemen ve Selcuk'u takimda tutabiliriz.

Umut'u yine Avrupa'dan isteyen olursa artik gitmeli diye düsünüyorum.

Diger ücü mutlaka kalmali, cünkü Avrupa'da ancak böyle basari gelir, yoksa Baskan'nin "sadece lig ile yetinmemeliyiz, Avrupa'da da basari önemli" sözleri havada kalir.
                Nedir bu Yattara´nin sizden cektigi!!!!!!!!!!

Yattara üc sezon önce anlasma yapti:Ilk yil 1300, 2. yil 1600, 3, yil 1900..alacakti. Aldigi 1300´in ertesi saglik ekibinin hezimetine ugradi, sustu, sözlesmesinde indirim yapti (oynayamadigi icin belki) 1,100´a oynamis oldu. Bu sezonda daha fazlasini aldigini sanmiyorum!

Bu adam ilk geldigi 3 yilda (sampiyonluga oynamamizda en etkili isimlerden biri olmasina ragmen) sadece 625bin dolar kazandi!!!

Kisaca: Yattara´ya suc bulacaginiza kininizi saglik ekibine kusun. Yattara bu takimda hakettiginin cok daha altinda para kazanmistir. Artik Yattara üzerinden yorum yapmayi birakin!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yattara üc sezon önce anlasma yapti:Ilk yil 1300, 2. yil 1600, 3, yil 1900..alacakti. Aldigi 1300´in ertesi saglik ekibinin hezimetine ugradi, sustu, sözlesmesinde indirim yapti (oynayamadigi icin belki) 1,100´a oynamis oldu. Bu sezonda daha fazlasini aldigini sanmiyorum!

Bu adam ilk geldigi 3 yilda (sampiyonluga oynamamizda en etkili isimlerden biri olmasina ragmen) sadece 625bin dolar kazandi!!!

Kisaca: Yattara´ya suc bulacaginiza kininizi saglik ekibine kusun. Yattara bu takimda hakettiginin cok daha altinda para kazanmistir. Artik Yattara üzerinden yorum yapmayi birakin!
                  Yattara son 1-2 senedir suçlu bence, istek yok bir sey yok, ancak su var bunu hep demisimdir : onun yerinde olsam kestigim o muazzam ortalari degerlendirmeyen golcüler yüzünden kafayi yerdim, Tekke varken hatirlayin Yattara'yi, herkes ondan gol bekliyor ama ondan gol beklemek saçma, adam tam çizgi oyuncusu, bir çok gol pasi vermisti zamaninda ve basariliydi da, daha fazlasini bekledik çogumuz ancak saçmaydi, ha 2 senedir ona kizmakta hakliyiz o ayri, ancak Yattara Umut'un kafasina 100 orta kesse 12 tane anca atar Umut gerisi hep bosaaaa
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Selçukla egemen ayrılırsa hiç transfer yapmayın peşlerinden siz de ayrılın.

Yorum

• Bu takımda Egemen ve Selçuğu kaybetmek yapılacak enbüyük hatadır.Sanırım Egemen gitti yönetimden hamle olmadığına göre taraftar korkusuna ses de çıkartmıyorlar.Bu tür yönetimlerle biz hiçbirzaman büyüyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O eskidendi, simdi ise yoklari oynuyor...

Yorum

• Egemen, Selçuk, Ceyhun veya herhangi futbolcumuz takımdan ayrılıp hele hele İstanbul takımlarına giderse defolup gitsin Yönetim...

Futbolcuların aldığı paradan indirime gitmesini istemekte nedir(Ceyhun) kimin parasıyla ahkam kesiyorsunuz elinizdeki en iyi futbolculara cimrilik yapmanın hiç bi espirisi yok özellikle Egemen ve Selçuk ne pahasına olursa olsun takımda tutulmalı.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yattara son 1-2 senedir suçlu bence, istek yok bir sey yok, ancak su var bunu hep demisimdir : onun yerinde olsam kestigim o muazzam ortalari degerlendirmeyen golcüler yüzünden kafayi yerdim, Tekke varken hatirlayin Yattara'yi, herkes ondan gol bekliyor ama ondan gol beklemek saçma, adam tam çizgi oyuncusu, bir çok gol pasi vermisti zamaninda ve basariliydi da, daha fazlasini bekledik çogumuz ancak saçmaydi, ha 2 senedir ona kizmakta hakliyiz o ayri, ancak Yattara Umut'un kafasina 100 orta kesse 12 tane anca atar Umut gerisi hep bosaaaa
                            Evet bend kendimi onun yerine koyuyorum ve sinirkatsayim artiyor, siz düsünün Yattara´yi???

Aslinda Umut´a degil, o bölgeye adam almayan Yönetime salliyorum! Satilmislarla olan macin 90+4. dk.ina bakin, Umut iyi yükselse aldik maci ama 3 metreden durusu faul!...iste o an Yönetime ne kadar söz varsa saydim
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• selçuk başkan yeniden seçilirse bende kalırım dememişmiydi oy toplama oyunumuydu yani ?

Yorum

• TFF Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

Bunun dışında koltuk kırılması, bu kırılan koltukların sahaya veya rakip taraftara atılması, meşale yakılması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılması (çakmak, bozuk para, pet şişe), küfürlü tezahürat yapılması ve merdiven boşluklarına oturulması hususları ayrıca TFF Talimatlarına aykırı olduğu için kulüpler TFF tarafından da önemli miktarda para cezalarıyla cezalandırılmaktadır.

Kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini, meşale yakmamalarını, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, sahaya girmemelerini, koltuklara zarar vermemelerini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmamasını madem o kadar düşünüyorsunuz;

TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 01.05.2011 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 70.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

28.04.2011 : TRABZONSPOR A.Ş.'nin, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

10.04.2011 : TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 10.04.2011 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 35.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına...

Aynı suçtan 3 kez ceza almamıza,Federasyona toplam 155.000 TL ceza ödememize neden önlem almıyorsunuz ???;
                                En son irfanb tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 21:18.

Yorum

Çalışıyor...
                                X