Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğuzhan Özyakup'u 200.000£ ya elinden kaçıran yönetim utansın!!!
    Bizim adımıza hiç üzülmedim....

Türk Futbolu adınada sevindim....

Bize gelmiş olsa Şenol Hoca onu 2 sene yedek klübesinde bekletir sonrada sepetlerdi....

yazık olacaktı çocuğa....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Her şeyden önce bilinmelidir ki; 'Fenerbahçe Spor Kulübü büyüklüğüne yakışır şekilde Türk Sporu'nda gelişen olayların müştekisi değil; karar organıdır.'

Bu lafın üzerine çıkıp tepki göstermeyen, açıklama yapmayan başka Trabzonspor olmak üzerine Süperlig kulüplerinin ve Tff'nin kalıplarına teessüflerimi sunuyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oguzhan Ozyakupu 200.000e almama yalanina isteyen inansin,ne yani 170.000 verdik de anlasmami olmadi?

Benim hatirladigim babasini bile ikna icin Senol Hoca cagirdi ama o zamanlar Ingiltereden ayrilmadan kariyer yapmayi uygun gorduler.

Yorum

• Gustavo Colman Sözleşme Bitişi : 31.05.2013

Yönetime Duyurulur...
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• sosyal sitelerde.spor sitelerinde,haber başlıklarında vs vs..
            trabzonsporu dalga geçilecek bir pozisyona getirdiğin için teşekkürler sadri şener!!!
            örnek verirsem;alper potuk ile ilgili haberlere bakıyordum..
            fenerlisi,beşiktaşlısı,cimbomlusunun ortak yorumları;
            alper trabzona gitsin galatasaraya gelir zaten..
            soneride alacağımız gibi..
            gör,duy,utan sadri şener..
            belki de haklıdırlar..
            niye kızıyorum ki..

Yorum

• haydi yonetim haydi nevzat sakar , hasan yener , sadri sener yapin bomba aciklamalar...

biraz guldurun bizi yasayan zaytungcular...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Sadri Sener haric herkez istifa etsin... Sadri Baskanim... lütfen Futboldan anlayan, profesyonel Yöneticiler al... Mümkünse Trabzonlu veya Trabzonsporlu olmasin... Eskilerden kimseyi alma... Hickimseyede kiyak yapma... torpil yapma... profesyonal Yöneti istiyoruuuuz!!!

Yorum

• sadri şenere artık birşey demiyeceğim imzamı da değiştiriyorum artık...Başkan hariç kim varsa yollanmalı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• fener'in düşmemesini sağlayan adama atkıyı takanları tribünde tutarsanız böyle olur işte.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadri şenere artık birşey demiyeceğim imzamı da değiştiriyorum artık...Başkan hariç kim varsa yollanmalı
                      Ben böyle düsünmüyorum. Ya yönetim, Sadri Sener, Senol Günes ve teknik ekip beraber istifa eder yada hicbiri istifa etmesin. Yoksa bu amatörce düzen bozulmaz.
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Sadri şener başkana laf söylemeyin kızarlar size. Adam bizans takımları için bulunmaz nimet...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şenol Hoca'nın görevine son verin.

Yorum

• Futbol dünyada gelisme saglarken Trabzonda yerinde sayiyor, nasil futbol sehriyiz anlayamadim? Eger bir hocanin yerini
                            baska bir hocayla dolduracak durumda degilsek bosuna ugrasmayalim. Trabzonsporun tek ilaci Senol Günes görülebilir,
                            ancak tarihi gecmis ilaclarin ise yaramadiginida bilmemiz lazim. akli basinda taraftar homurtamaya basladi artik, bu
                            saatten sonra hicbir demec ise yaramaz, ha bizi belki kandirabilirsiniz, ancak futbolculari ayaga kaldiracak hamleler lazim,
                            eger o hamleler yapilmazsa cok daha kötü durumlara düsebiliriz. Benim beklentim Senol hocayla Giray Bulakin yer degistirmesi,
                            büyüklerin isinede karisilmazya, neyse. Büyükler derken aklkima su geldi: Tayfun Cora baskanin karsisinda ayak ayak üstüne
                            atti diye Trabzondan kovuldu, saygi tabiiki cok önemli, ancak orta cagda yasamadigimizda bilinmeli. Eger benim sevdigim Trabzonspora
                            birileri zarar veriyorsa lütfen onlarda geregini yapsinlar. Taraftar iyi oynayan Trabzonspor istiyor, Senol hoca bende istiyorum diyemez,
                            Trabzonsporu iyi oynatmak hocanin isidir, taraftarin degil.
                            isin dogrusu Senol hoca gitsin demeyede korkuyorum, cünkü öyle bir korku saldilar bize ki, ondan baska bir care yok,
                            o giderse daha kötü durumlara düsecegiz havasi verilmeye ugrasiliyor sanki.
                            En son salihismet tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 00:11.
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• sadri başkan sana yapılanlar haksızdı ..
                              haketmedin..
                              ama çıkıp bu kulübe ömrümü verdin dersen bende sana kepçeyle götürdüklerini söylerim..
                              oğuzhana 500bin euro vermeyip..
                              adriana 6 milyon euro vermenin mantığını hatırlatırım..
                              oğuzhanda götürecek bir şey yoktu malesef başkan..
                              bilmem anladın mı?
                              batmış bir adamken tekrar yükseldin..
                              onun hatrına say..
                              trabzonsporun gücünü sonuna kadar kullandın mı?
                              kullandın..
                              çıkıp ta ömrümü verdin deme..
                              taraftarda ömrünü verdi..
                              gerçek anlamda ama!

Yorum

• Şike mike hikaye valla....

Sadri Şener 2 yıldır tam İstanbul takımlarının istediği çekilde başkanlık yapıyor...

Bütün yıldılzarımızı onlara veriyor....

Buna mukabil kazma , çapa ne varsa takıma dolduruyor.....

Bırakınız İstanbul takımlarıyla yarışmayı Eskişehire Bursaya bile rezil oluyor....

Şike mike dedik sabrettik ama artık yeter.... Ya bu rezalete bir son verin ya da geldiğinizgibi gitmesinide bilin....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X